Εκ του ασφαλούς

Δικαιώθηκαν 147 ομολογιούχοι της Αspis Capital

08 Ιουνίου 2011 - 12:28

Δικαιώθηκαν 147 ομολογιούχοι της Αspis Capital Δικαιώθηκαν 147 ομολογιούχοι της Αspis Capital

Προσημειώσεις σε ακίνητα του Παύλου Ψωμιάδη, της συζύγου και της κόρης του, καθώς και των εταιρειών του Ομίλου, διέταξε το Πρωτοδικείο (Τμήμα Ασφαλιστικών) μετά από προσφυγή 147 ομολογιούχων της Αspis Capital.

Το δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση των 147 και διατάσσει την προσημείωση μέχρι του ποσού των 17 εκατομμυρίων ευρώ, σε ακίνητα της οικογένειας και εταιριών του Παύλου Ψωμιάδη, σε Κηφισιά, Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, Πεντέλη, Σύνταγμα, Λεωφόρο Συγγρού, Μύκονο και Θεσσαλονίκη.

Στις 21 Ιουνίου, συζητείται στο Πρωτοδικείο αντίστοιχη αίτηση για προσημειώσεις, άλλων 153 επενδυτών της Αspis Capital, εκ των οποίων οι 63 επανέρχονται στην Δικαιοσύνη καθώς ήταν οι πρώτοι που είχαν προσφύγει και είχαν λάβει αρνητική απάντηση στο αίτημα τους από το δικαστήριο.

Οι ομολογιούχοι της Αspis Capital υποστηρίζουν ότι υπέστησαν μεγάλη οικονομική ζημιά καθώς επένδυσαν τα χρήματά τους στο επίμαχο προϊόν της εταιρείας, που υποσχόταν απόδοση ακόμη και 7% επί του κεφαλαίου τους, επένδυση όμως που αποδείχθηκε εντελώς απατηλή.


Tags

Σχόλια (0)

Πείτε την άποψή σας

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το fmvoice.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε στην δικτυακή σελίδα: support.fmvoice.gr

Χρηματιστήριο

Χ.Α.: Αντιδρά, αλλά ζει;

Χ.Α.: Αντιδρά, αλλά ζει;

Ανοδικά κινήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας το Χρηματιστήριο Αθηνών, που φαινομενικά αντιδρά μετά τον χθεσινό τρόμο που προκάλεσε με το χαμηλό εικοσαετίας που κατέγραψε.  

Χρηματιστήριο

Eurobank 1με 15' καθυστέρηση

Ημερολόγιο

Παρασκευή 18/05/2012