Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 43
Log in

Επιφυλακτικότητα στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Επιφυλακτικότητα επικράτησε στην έναρξη της σημερινής συνεδρίασης στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με τους επενδυτές να αναμένουν την απόφαση της αμερικανικής κεντρικής τράπεζας (Fed) για την πολιτική της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ESMA και EBA προειδοποιούν για τις χρηματοπιστωτικές συμβάσεις CFDs

Η Ευρωπαϊκή Αρχή Κινητών Αξιών και Αγορών (European Securities Markets Authority-ESMA) και η Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών (European Banking Authority-EBA) δημοσίευσαν προειδοποίηση (http://www.esma.europa.eu/system/files/2013-267_0.pdf) προς τους μικροεπενδυτές σχετικά με τους κινδύνους της…

Ν. Χρυσοχοΐδης: Ελκυστικές οι εισηγμένες με επαρκή ρευστότητα

Εταιρείες με καλό ισολογισμό, με έλεγχο του δανεισμού και με σχετική ρευστότητα, θα πρέπει να προσέχει ο επενδυτής στην παρούσα συγκυρία, επεσήμανε ο Νίκος Χρυσοχοΐδης, διευθύνων σύμβουλος της ομώνυμης Χρηματιστηριακή,…

ΧΑ: Συγκρούονται αντίρροπες δυνάμεις

Αν και η εικόνα της ελληνικής χρηματιστηριακής αγοράς τεχνικά δίνει ανοδικό σήμα, ο τραπεζικός τομέας δείχνει ικανός να βάλει φρένο στην προοπτική περαιτέρω ανόδου του ΧΑ.
  • Γράφτηκε από:

Δεν ησυχάζει ούτε η Ασία

Επιστροφή στις απώλειες σημείωσαν σήμερα τα ασιατικά χρηματιστήρια μετά την χθεσινή ανοδική συνεδρίαση, καθώς το πακέτο οικονομικής βοήθειας προς τις ισπανικές τράπεζες δεν φάνηκε αρκετό για να ηρεμήσει τις αγορές.
  • Γράφτηκε από:

Η ανάκαμψη ήρθε από... τη Μεσόγειο

Ανοδικά κινήθηκαν στη συνεδρίαση της Τρίτης οι ευρωπαϊκές αγορές, ολοκληρώνοντας τις συναλλαγές με θετικό πρόσημο.
  • Γράφτηκε από:

Ασία: Καλές ειδήσεις, θετικά πρόσημα

Με κεκτημένη ταχύτητα από τα κέρδη της Wall Street και καταλύτες τις ειδήσεις που θέλουν τις κεντρικές τράπεζες Ευρώπης και ΗΠΑ να αναλαμβάνουν νέες δράσεις για στήριξη της οικονομικής δραστηριότητας…
  • Γράφτηκε από:

Τα επιτόκια στην Κίνα ανέβασαν την Ευρώπη

Θετικά υποδέχθηκαν την απόφαση της κεντρικής τράπεζας της Κίνας να μειώσει τα επιτόκιά της, τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, καταγράφοντας άνοδο, για ακόμα μία μέρα την τελευταία εβδομάδα.
  • Γράφτηκε από:

Ο Μπερνάνκε 'έριξε' τη Wall

Ο,τι έχτισαν στη διάρκεια της συνεδρίασης οι βασικοί δείκτες της Wall Street, το γκρέμισε λίγο πριν το τέλος ο Μπεν Μπερνάνκε, αναφερόμενος στα μέτρα χαλάρωσης της οικονομίας.
  • Γράφτηκε από:

Oι φήμες για Ισπανία ανέβασαν τις ευρωαγορές

Με τον καλύτερο τρόπο αντέδρασαν οι ευρωπαϊκές αγορές στις φήμες για λύση στο ισπανικό πρόβλημα των τραπεζών, καταγράφοντας ράλι ανόδου, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.
  • Γράφτηκε από:

Άνοδος άνω των 250 μονάδων για τον Dow Jones

Επιστροφή στο θετικό έδαφος για το 2012 πραγματοποίησαν οι δείκτες της Wall Street, βρίσκοντας στήριξη στο ανοιχτό παράθυρο για λύση στο ισπανικό τραπεζικό πρόβλημα.
  • Γράφτηκε από:

Θετικά πρόσημα στην Ασία

Με κέρδη κινήθηκαν οι περισσότεροι ασιατικοί δείκτες, μετά την πτώση στις χθεσινές συναλλαγές.
  • Γράφτηκε από: