Log in

Πιο κερδοφόρες οι «πράσινες» μετοχές από τις μετοχές ορυκτών καυσίμων

Οι μετοχές εταιρειών του τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας είχαν σημαντικά καλύτερες αποδόσεις τους τελευταίους τέσσερις μήνες από τις επενδύσεις σε εταιρείες ορυκτών καυσίμων. Αυτό είναι το συμπέρασμα έρευνας του Imperial College του Λονδίνου σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό Ενέργειας (IEA), η οποία θα δημοσιευτεί στην αυριανή έκδοση της γερμανικής εφημερίδας «Handelsblatt».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γιώργος Παλαιτσάκης

«Λουκέτο» ως 15 Ιουνίου σε όλα τα σουβλατζίδικα και ψητοπωλεία στο Μοναστηράκι!

 

Το κλείσιμο όλων των σουβλατζίδικων και των ψητοπωλείων στο Μοναστηράκι μέχρι τις 15 Ιουνίου αποφάσισαν σήμερα οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων επιχειρήσεων, λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν πλέον στην προσπάθειά τους να αποτρέψουν τις τεράστιες οικονομικές ζημιές που προκάλεσε η κρίση του κορονοϊού.

Συνεχίζεται ο εμπαιγμός σε βάρος 70.000 μισθωτών και συνταξιούχων

Συνεχίζεται ο εμπαιγμός της κυβέρνησης σε βάρος 70.000 και πλέον μισθωτών και συνταξιούχων οι οποίοι εκλήθησαν να καταβάλλουν υπέρογκα ποσά πρόσθετων φόρων και προστίμων για αναδρομικά ποσά των ετών 2000-2012 τα οποία εισέπραξαν το 2013 και για τα οποία κατηγορούνται ότι δεν δήλωσαν στην Εφορία με τις δηλώσεις εισοδήματος του 2014! 

Μειώνεται η προκαταβολή φόρου - Έκπτωση φόρου για ακίνητα

Τη σημαντική μείωση της προκαταβολής φόρου εισοδήματος έναντι του επόμενου έτους, την οποία θα κληθούν να καταβάλουν φέτος εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες αποφάσισε να ανακοινώσει άμεσα η κυβέρνηση. 

10+1 εμβόλια για τις «κορονόπληκτες» επιχειρήσεις

Άμεσες και έμμεσες ενέσεις «ρευστότητας» σε πάνω από 450.000 επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που πλήττονται οικονομικά λόγω της διασποράς του κορωνοϊού θα εξακολουθήσει να κάνει και τον Μάιο το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Ποιοι δικαιούνται έκπτωση 40% στο ενοίκιο και πώς θα την πάρουν

Εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις, εργαζόμενοι και οικογένειες φοιτητών που μισθώνουν ακίνητα έχουν δικαίωμα απαλλαγής από την πληρωμή του 40% του ενοικίου για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο ή μόνο για τον μήνα Απρίλιο, σύμφωνα με νομοθετικές ρυθμίσεις που έθεσε σε ισχύ η κυβέρνηση τις τελευταίες 40 μέρες, στο πλαίσιο εφαρμογής μέτρων οικονομικής στήριξης προς όσους πλήττονται από την πανδημία του κορονοϊού.

Χρ. Σταϊκούρας στη “F&M Voice”: «Θα τα καταφέρουμε. Με το κόστος μοιρασμένο δίκαια»

«Είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε! Με ενότητα, αλληλεγγύη και το κόστος μοιρασμένο δίκαια!». Με αυτό τον αισιόδοξο - και συνάμα συναινετικό - τόνο εκφράστηκε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας αποκλειστικά στην «F & MVoice» για την πορεία, τις δυνατότητες και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας μετά το ξέσπασμα της κρίσης που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού.

Χ. Θεοχάρης: «Φροντίζει» για την Marketing Greece με απευθείας αναθέσεις

Ένα αρκετά περίεργο... project για την επανεκκίνηση του τουρισμού στη χώρα μας προτίθεται να δρομολογήσει η κυβέρνηση. Προβλέπει απ' ευθείας αναθέσεις, σε συγκεκριμένη ανώνυμη εταιρία του ιδιωτικού τομέα, μεγάλου αριθμού έργων προβολής και διαφήμισης περιοχών της χώρας μας ως τουριστικών προορισμών.

Hλεκτρονικά φαρμακεία: «Κράσαρε» το σύστημα…

Παρά την κατακόρυφη αύξηση των παραγγελιών από τα ηλεκτρονικά φαρμακεία λόγω κορονοϊού, φαίνεται πως αρκετές από τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικών φαρμακείων πιάστηκαν… απροετοίμαστες για τον… μαραθώνιο που επρόκειτο να ακολουθήσει.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS