Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 43
Log in

DAX: Σημαντικές απώλειες με σφραγίδα Ντράγκι

Πτωτικά κινήθηκε ο δείκτης DAX και κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης, καθώς έκλεισε με σημαντικές απώλειες της τάξης του -2,01%. (5874,44 μονάδες )

Πτωτικά κινήθηκε ο δείκτης DAX και κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης, καθώς έκλεισε με σημαντικές απώλειες της τάξης του -2,01%. (5874,44 μονάδες )

Συνεδρίαση μεγάλης νευρικότητας και πολύ μεγάλης μεταβλητότητας τιμών είχαμε χθες για τη γερμανική αγορά, καθώς τα κέρδη του πρώτου μισού, μετατράπηκαν σε σημαντικές απώλειες και κλείσιμο κοντά στα χαμηλά ημέρας, απόρροια της μουδιασμένης συνέντευξης τύπου του προέδρου της ΕΚΤ.

Σημαντική στήριξη κατά τη σημερινή ημέρα, παρέχει η περιοχή των 5815-25 μονάδων, καθώς η καθοδική της διάσπαση, μας φέρνει στη επόμενη πολύ σημαντική τεχνικά στήριξη των 5745-65 μονάδων.

Αντιστάσεις αποτελούν σήμερα τα επίπεδα των 6080-6100 μονάδων, καθώς και το αντίστοιχο και ιδιαίτερα σημαντικό στην παρούσα συγκυρία των 6220-30 μονάδων.


ΕUROSTOXX-50

Πτωτικά κινήθηκε και ο δείκτης των ευρωπαϊκών blue chip –EUROSTOXX/50 κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης, καθώς έκλεισε με σημαντικές απώλειες της τάξης του -2,43%.( 2288,05 μονάδες )

Σημαντική περιοχή στήριξης κατά τη σημερινή συνεδρίαση εκτιμούμε ότι παρέχει η περιοχή των 2270 μονάδων, καθώς η καθοδική διάσπαση του επιπέδου αυτού, μας φέρνει στην επόμενη σημαντική τεχνικά στήριξη των 2235-45 μονάδων.

Αντίσταση σήμερα αποτελεί η περιοχή των 2335-50 μονάδων, καθώς η ανοδική διάσπαση του επιπέδου αυτού, μας φέρνει στην περιοχή 2400 μονάδων.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Όλα τα περιλαμβανόμενα αποτελούν ανακοίνωση ερευνητικών καθαρά προσεγγίσεων, που διεξάγονται αυστηρά και μόνο με βάση τη μέθοδο της τεχνικής ανάλυσης και όχι με βάση τα θεμελιώδη οικονομικά στοιχεία των εισηγμένων επιχειρήσεων.

Σε καμία περίπτωση, τα όσα αναφέρονται στις σελίδες του site δεν μπορεί να θεωρηθούν ότι αποτελούν προτροπή για αγορά, πώληση ή/και διακράτηση μετοχικών τίτλων ή/και συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης ή/και άλλων, πάσης φύσεως, επενδυτικών προϊόντων.

Οι χρηματιστηριακές επενδύσεις χαρακτηρίζονται από υψηλό κίνδυνο και ως εκ τούτου κάθε επενδυτής θα πρέπει να μελετά προσεκτικά τα οικονομικά στοιχεία των εισηγμένων και διασυνδεδεμένων εταιριών πριν προχωρήσει σε απόφαση επένδυσης.