Log in

Μυτιλήνη: Στο μικροσκόπιο των αρχών η δράση 4 ΜΚΟ

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων στα ευρήματα που σχετίζονται με τις τέσσερις ΜΚΟ που κατηγορούνται για κατασκοπεία και μια σειρά σοβαρά αδικήματα, μετά την έρευνα και την επιχείρηση των ελληνικών αρχών στη Λέσβο, περιμένουν τα στελέχη της αστυνομίας, που κάνει την προανάκριση, προκειμένου να συμπληρωθεί η δικογραφία σε βάρος 33 μελών των οργανώσεων και δύο υπηκόων τρίτων χωρών, οι οποίοι φέρονται ότι εμπλέκονται στην υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανδρέας Μαραθιάς

Μητσοτάκης - Πομπέο: Θα τους λείψουν τα ντολμαδάκια της Μαρίκας

Η επίσκεψη του Μάικ Πομπέο στην Κρήτη και φιλοξενία του στο σπίτι των Μητσοτάκηδων στα Χανιά, έρχεται να θυμίσει σε πολλούς τη διπλωματία του... ντολμά, όταν τότε το 1991 ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ασκούσε υψηλή διπλωματία με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Τζώρτζ Μπους και τη σύζυγό του Μπάρμπαρα, γευματίζοντας με ντολμαδάκια, την σπεσιαλιτέ της Μαρίκας Μητσοτάκη.

"Όμηρος" του Σαμαρά ο Μητσοτάκης, παραπέμπει στις καλένδες την κύρωση των συμβάσεων με τη Β. Μακεδονία

Με τον πλέον επίσημο τρόπο ο Πρόεδρος της Βουλής επιβεβαίωσε τη αδυναμία και το μείζον εσωκομματικό πρόβλημα του κυβερνώντος κόμματος να εισηγηθεί και να ψηφίσει τις 3 διεθνείς συμβάσεις της χώρας μας με τη Βόρεια Μακεδονία, όπως αυτές απορρέουν από τη Συμφωνία των Πρεσπών και οι οποίες κατατέθηκαν προς κύρωση στη Βουλή ανήμερα της επίσκεψης του Ζόραν Ζάεφ στην Αθήνα.

Μητσοτάκης: Ιδιωτικοποιεί τις αστικές συγκοινωνίες… μέσω ΚΤΕΛ

Τα σχέδια του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για την ιδιωτικοποίηση των αστικών συγκοινωνιών επαναφέρει στο προσκήνιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη πανδημία και την ανάγκη αποφυγής του συνωστισμού στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ο Μητσοτάκης καταρρέει και στο ΣΥΡΙΖΑ «σφάζονται»!

Την ώρα που καταρρέει το success story  της κυβέρνησης Μητσοτάκη κάτω από το βάρος των αντιφατικών της πολιτικών στη διαχείριση της πανδημίας, στο ΣΥΡΙΖΑ βγήκαν τα μαχαίρια, πιστοποιώντας το μείζον πρόβλημα εσωστρέφειας που υπάρχει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά τον ανασχηματισμό των Τομεαρχών και τον εξοστρακισμό του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Ν.Δ.: Δεν βρίσκουν τον... εισηγητή για τη Βόρεια Μακεδονία

Σε μείζον πρόβλημα εξελίσσεται για το Μαξίμου η κύρωση των διεθνών συμβάσεων της χώρας μας με τη Βόρεια Μακεδονία στο πλαίσιο εφαρμογής της Συμφωνίας των Πρεσπών, καθώς εκτός από τον προβληματισμό για την ονομαστική  ψηφοφορία που θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και το πώς θα κινηθούν οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς αλλά και βουλευτές της Βόρειας Ελλάδας, αναζητείται εισηγητής.

Η κ. πρόεδρος...

Η απώλεια της Ruth Bader Ginsburg, μέλους του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ στάθηκε αφορμή για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου να προχωρήσει σε μια ανάρτηση στο λογαριασμό της στο facebook, στην οποία μεταξύ άλλων έπλεκε το εγκώμιο της εμβληματικής δικαστίνας λέγοντας ".. Μια πεισματάρα νομικός που στρατεύτηκε με την πλευρά της προόδου, της ελευθερίας, της αυτεξουσιότητας, παροτρύνοντας τους πολίτες "πολέμησε για τα ζητήματα που θεωρείς σημαντικά, καν' το όμως με τρόπο που θα εμπνεύσει και άλλους να σε ακολουθήσουν".

  • Κατηγορία Γνώμες

Μητσοτάκης: Τώρα θέλει να ανταποδώσει την επίσκεψη στην… Βόρεια Μακεδονία

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βόρειας Μακεδονίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στον Ζόραν Ζάεφ ότι θέλει να επισκεφθεί τη Βόρεια Μακεδονία διότι επιθυμεί να θυμηθεί τα έτη 1999-2000 όταν ήταν επικεφαλής, υπεύθυνος στην Εθνική Τράπεζα, για την απόκτηση της τράπεζας «Stopanska Banka»! Ο πρωθυπουργός σύμφωνα με τον Βορειομακεδόνα πρωθυπουργό «έχει υπέροχες αναμνήσεις από εκείνη την περίοδο και δεν έχει επισκεφθεί την περιοχή έκτοτε».

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS