Log in

Πώς θα επαναλειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής

Οδηγίες για τον τρόπο επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δίνει το υπουργείο Παιδείας με εγκυκλίους που εξέδωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανδρέας Μαραθιάς

Μητσοτάκης: Δεν θα σκορπίσουμε τα χρήματα της Ε.Ε. με την ανεμελιά του νεόπλουτου

Παρά την αρχική προσπάθεια της κυβέρνησης να κρατήσει χαμηλούς τόνους για την πρόταση της Κομισιόν να στηρίξει με 32 δισ. ευρώ την Ελλάδα, (22,5 επιδοτήσεις και 9,5 δάνεια), επειδή ακόμα δεν έχει εγκριθεί από το Συμβούλιο Κορυφής της Ε.Ε., τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο Υπουργικό Συμβούλιο δεν έκρυψε την ικανοποίησή του και να μιλήσει για... «εθνικό άλμα»!

Η Κομισιόν «απομακρύνει» τις εκλογές

Οι όποιες σκέψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη γα εκλογικό αιφνιδιασμό μέσα στο καλοκαίρι πήγαν περίπατο μετά την απόφαση της Κομισιόν για  22,5 δισ. σε ευρώ υπό τη μορφή επιχορηγήσεων από το Ταμείο Ανάκαμψης, καθώς και 9 δισ. ευρώ σε δάνεια.

Συρίγος: Διαφωνεί με τον Μητσοτάκη στα ελληνοτουρκικά

Την ώρα που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί να "κουκουλώσει' τα όσα συνέβησαν στον Έβρο παρέχοντας πολιτική κάλυψη στους υπουργούς Εξωτερικών και Άμυνας, ο Άγγελος Συρίγος προέβη στην επισήμανση ότι  η Τουρκία αμφισβητεί και "γκριζάρει" τα σύνορα στον Εβρο.

Μητσοτάκης: Η δουλειά μας συνεχίζεται!

Εικόνα και κατάσταση στην κυβέρνηση και στη χώρα under control επιχείρησε να περάσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, τονίζοντας "η δουλειά μας συνεχίζεται... " και ότι δεν υπάρχουν σενάρια ανασχηματισμού τς κυβέρνησης και πρόωρων εκλογών.

Στουρνάρας: Υπέρ μνημονίου και «bad bank» για κόκκινα δάνεια

Σε ανοιχτή παρέμβαση υπέρ της προσφυγής της χώρας στον ESM, «γιατί δεν αποτελεί μνημόνιο» όπως είπε, προέβη πριν από λίγο ο Γιάννης Στουρνάρας μιλώντας στην επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής που συζητά τον επαναδιορισμό του στη θέση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας. «Η κυβέρνηση δεν πρέπει να τον αγνοήσει» τόνισε και επισήμανε «πρέπει να εκμεταλλευτούμε κάθε σταγόνα μηδενικού επιτοκίου».

Άνω κάτω στην κυβέρνηση για τον Έβρο

Σε μια προσπάθεια να απεγκλωβιστεί από τις τελευταίες εξελίξεις στον Έβρο ο Νίκος Δένδιας «κάρφωσε» εμμέσως πλην σαφώς το συνάδελφο του υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο για το ποιο έχει τις ευθύνες σχετικά με τη διαχείρισης της τουρκικής προκλητικότητας.

Σε δύσκολη θέση ο Νίκος Δένδιας

Το εθνικό συμφέρον δεν μπορεί να γίνεται κλωτσοσκούφι στις υπαρξιακές ανησυχίες κάθε ακροδεξιού κόμματος και στις δημοσκοπικές ανησυχίες των κομμάτων της αντιπολίτευσης, τόνισε ο Νίκος Δένδιας, μιλώντας το πρωί της Κυριακής στον τηλεοπτικό σταθμό «Σκάι» σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει  τις δικές του ευθύνες για τα όσα διαδραματίζονται  στον Έβρο.

Στουρνάρας: Η τύχη θα παίξει σημαντικό ρόλο!

Την εκτίμηση ότι η ύφεση στην Ελλάδα το 2020, λόγω της πανδημίας, θα κυμανθεί από 4,5% έως 9,5% του ΑΕΠ εκτίμησε ο Γιάννης Στουρνάρας, μιλώντας στην κοινοβουλευτική επιτροπή ΔΕΚΟ για τον επαναδιορισμό του στη θέση του Διοικητού της Τράπεζας της Ελλάδος για δεύτερη εξαετία, ωστόσο τόνισε ότι "πρόβλεψη σημείου" δεν μπορεί να γίνει, με το "βασικό σενάριο" να προβλέπει τελικά ύφεση 6%. 

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS