Log in

Αλ. Τσίπρας: Πετύχαμε να βγάλουμε τη χώρα από τα Μνημόνια με την κοινωνία όρθια

«Την απάντηση στο ποιος θα κυβερνά αυτή τη χώρα θα τη δώσει ο λαός και μόνο ο λαός και όχι οι πραπαγανδιστές των ΜΜΕ της ολιγαρχίας», τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στην αρχή της ομιλίας του στην Καλαμάτα, όταν οι συγκεντρωμένοι φώναξαν το σύνθημα «είσαι και θα είσαι ο πρωθυπουργός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σοφία Χουντάση

Σπύρος Βούγιας: Λανθασμένη η επέκταση ελεγχόμενης στάθμευσης στην Ε’ κοινότητα

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Βούγιας με την εκδήλωση στην Ε’ δημοτική κοινότητα, ολοκλήρωσε την περιοδεία της «Πολύχρωμης Θεσσαλονίκης» στις γειτονιές της πόλης. Την εκτίμηση ότι είναι λανθασμένη η επέκταση του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στην περιοχή της Ε΄ Κοινότητας και πως πρέπει άμεσα να ανασταλεί, επανέλαβε ο κ. Βούγιας.

Νάσος Ηλιόπουλος: Ο κόσμος δεν πιστεύει ότι η Αθήνα μπορεί να αλλάξει

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Nάσος Ηλιόπουλος σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωινή Βάρδιά» στην ΕΡΤ αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος αλλά και στους τρόπους αντιμετώπισης.  

Γιαννούλης: Ο Τζιτζικώστας ακολουθεί τις πρακτικές που του προτείνουν οι μηχανισμοί Ψωμιάδη

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης σε συνέντευξη που έδωσε υποστήριξε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση βρίσκεται στο σκληρό πυρήνα της πολιτικής, ενώ τόνισε την σημασία ενός δημόσιου διαλόγου με βάση το τι προτείνει ο καθένας για ένα πρόγραμμα συνοχής για να μην υπάρξουν πρακτικές κακοδιαχείρισης του παρελθόντος. Ως σημαντικές ανάγκες της Κεντρικής Μακεδονίας, χαρακτήρισε την ανάγκη του κόσμου να δουλέψει με αξιοπρεπής συνθήκες.

Μπελαβίλας: Ως guest star εμφανιζόταν ο κ. Μαρινάκης στις συνεδριάσεις του Δήμου Πειραιά

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά με το ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μπελαβίλας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, κατά του δημοτικού συμβούλου και εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σταύρος Αρναουτάκης: Πορευόμαστε με αλήθεια, συνεργασία, ενότητα και αλληλεγγύη

Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα «Αναδρομές», ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, παρουσίασε τους άξονες της πολιτικής που θα ακολουθήσει στην Περιφέρεια την επόμενη τετραετία, για την Κρήτη.

Ο Παύλος Γερουλάνος στην Πλατεία Κολιάτσου

Στο πλαίσιο των επισκέψεων στις γειτονιές της Αθήνας, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του «Αθήνα Είσαι Εσύ», βρέθηκε στην λαϊκή αγορά της Πλατείας Κολιάτσου στα Πατήσια.

Δήμος Αθηναίων: Αρχίζει η επικαιροποίηση για το Κτηματολόγιο

Η επικαιροποίηση στοιχείων για το Κτηματολόγιο των ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων που δηλώθηκαν στον Δήμο Αθηναίων, ξεκινάει την Μεγάλη Δευτέρα. «Όσοι έχουν υποβάλει δηλώσεις για το κτηματολόγιο το 2008 πρέπει να μπουν στο Taxisnet για να εντοπίσουν το ακίνητό τους, να δουν αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και να υποβάλουν αίτηση επανεξέτασης», τόνισε η διευθύντρια της Νομικής Διεύθυνσης Κτηματογράφησης, Ελεονώρα Ανδρεαδάκη, μιλώντας στην ΕΡΤ1.

Προεκλογικές υποσχέσεις για μεγάλες επενδύσεις από τον Μπέο

O Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, σε συνέντευξη τύπου παρουσίασε μακέτες μιας ιδιωτικής επένδυσης ύψους 4,5 εκατ. ευρώ από επενδυτές,- την ταυτότητα των οποίων δεν αποκάλυψε-, και έδωσε για μια ακόμη φορά, προεκλογικές υποσχέσεις για μεγάλες επενδύσεις.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS