Από την ΗΔΙΚΑ ο νέος διοικητής του ΕΦΚΑ
- Κατηγορία Κοινωνία
- Comments::DISQUS_COMMENTS
Υψηλόβαθμο στέλεχος της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) είναι το πιθανότερο να αναλάβει τα ηνία του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, αντικαθιστώντας τον Θανάση Μπακαλέξη.
Γράφει ο: Άγγελος Βασιλόπουλος
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο κ. Στέφανος Μαρίνος, «δεξί χέρι» του επικεφαλής της ΗΔΙΚΑ κ. Αν. Τάγαρη, είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει τη θέση του διοικητή στο μεγαλύτερο ασφαλιστικό ταμείο της χώρας.
Ο κ. Μαρίνος είναι πολύ καλός γνώστης πληροφορικής και πιστώνεται την ομαλή πορεία που είχε η διαδικασία της πλατφόρμας του κοινωνικού μερίσματος, που λειτούργησε στα τέλη της περασμένης χρονιάς.
Θεωρείται ο πλέον κατάλληλος για να καλύψει το κενό του κυρίου Μπακαλέξη, δίνοντας τον «τόνο» για να μπει ο ΕΦΚΑ στη διαδικασία της ψηφιακής μεταρρύθμισης, όπως επιθυμεί διακαώς η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας.
Σχετικά Άρθρα
-
Η ΕΣΕΕ αναμένει την έκδοση της επίσημης απόφασης του ΣτΕ για τον ΕΦΚΑ
-
EEΑ: Η κυβέρνηση οφείλει να άρει τις αδικίες στο θέμα των εισφορών
-
Το Συμβούλιο της Επικρατείας φέρνει αλλαγές στη λειτουργία του ΕΦΚΑ
-
ΕΦΚΑ: Μόλις 382 ευρώ το μήνα λαμβάνει ένας στους τρεις εργαζόμενους
-
Τι λέει το υπουργείο Εργασίας για την απόσυρση της υποψηφιότητας Μαρίνου