Log in

Βασίλης Κατσαρός

Ο Σαμαράς «απασφάλισε» κατά Μητσοτάκη!

«Μαύρο» δεκαπεντάγουστο επεφύλασσε ο Αντώνης Σαμαράς στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ, εξαπέλυσε επίθεση εντός ενός 48ώρου εις… διπλούν κατά του σημερινού Πρωθυπουργού, κατηγορώντας τον ότι τείνει να ξεπεράσει τις πρακτικές του Αλέξη Τσίπρα.

Κομματικοί διορισμοί ή Πρωθυπουργική «αυλή»;

Αυτό που όλοι οι Πρωθυπουργοί από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα δεν είχαν κάνει προφανώς γιατί το θεωρούσαν αδιανόητο για μια σύγχρονη Δυτική χώρα, το αποτόλμησε ο σημερινός Πρωθυπουργός: Ο διορισμός του μέχρι πρότινος επικεφαλής του γραφείου τύπου του κ. Μητσοτάκη ως νέου Προέδρου της ΕΡΤ αποτελεί το πρώτο δείγμα γραφής της... αντικειμενικότητας που πρέπει να περιμένουν οι τηλεθεατές της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

  • Κατηγορία Γνώμες

Γκρίνια στη κυβέρνηση από τις «πρωτοβουλίες» Βρούτση

Ούτε μήνα δε συμπλήρωσε από την ορκωμοσία της η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και «άρχισαν τα όργανα». Πρώτο «θύμα» των εσωκομματικών «μαχαιρωμάτων» αποτελεί ο υπουργός Απασχόλησης και κάποιες τελευταίες του… πρωτοβουλίες, που δεν φαίνεται να άρεσαν σε υψηλόβαθμους παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας.

«Βήμα»-ΟΠΑΠ: Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα»…

Έχει δίκιο το ΚΚΕ. Αλλά αυτή η λαϊκή παροιμία δεν ταιριάζει μόνο στις αλλαγές στην ηγεσία της κρατικής ραδιοτηλεόρασης που ετοιμάζει η κυβέρνηση. Αφορά και την ξαφνική ( ?) κόντρα μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και της κυβέρνησης για το θέμα των τυχερών παιγνίων και όσα απορρέουν από την παραχώρηση τους σε ιδιώτες.

Στο ευρωδικαστήριο τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο

«Αχτίδα φωτός» στην υπόθεση των δανείων με ρήτρα ελβετικού φράγκου, διαφαίνεται στον ορίζοντα. Αν και πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου για υπόθεση δανειολήπτριας υιοθετεί τα επιχειρήματα των τραπεζών ότι όσοι δανείστηκαν με ρήτρα ελβετικού φράγκου έπρεπε να γνωρίζουν ότι υπάρχει κίνδυνος λόγω των συναλλαγματικών διακυμάνσεων, οι πάνω από 70.000 έλληνες δανειολήπτες μπορούν και πάλι να ελπίζουν.

Οι... ράμπο του Δεκαπενταύγουστου

Αποτελεί κάτι σαν... εθιμικό δίκαιο: Λίγο πριν το Δεκαπενταύγουστο και την ολοκλήρωση της «μεγάλης εξόδου» το μόνιμο δημοσιογραφικό κλισέ που αναπαράγεται έχει σχέση με τις... επιδρομές των ράμπο της ΑΑΔΕ ( του ΣΔΟΕ στο παρελθόν) στα σημεία τουριστικής αιχμής και την καταγραφή της παραβατικότητας.

Στα 221,7 δισεκ. Ευρώ το internet banking!

To Internet αλλά και το κινητό τηλέφωνο αποτελούν πια το πιο βασικό εργαλείο για τις συναλλαγές των καταναλωτών έχοντας εκτοπίσει από την πρώτη θέση τα άλλα …κανάλια αλλά και τα τραπεζικά καταστήματα.

Μέτρα για περιορισμό της ηλεκτρονικής απάτης μέσω πιστωτικών καρτών

Αλλάζουν όλα και με ...καλό σκοπό, στις ηλεκτρονικές συναλλαγές με χρωστικές ή πιστωτικές κάρτες τραπεζών από τον Σεπτέμβριο. Με στόχο να προφυλαχθούν οι κάτοχοι των καρτών από μικρές ή μεγαλύτερες απάτες , θεσπίζονται νέοι αυστηροί όροι ταυτοποίησης των χρηστών των καρτών με κύρια ευθύνη του πωλητή- εμπόρου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS