Log in

Ανδρέας Μαραθιάς

«Στάση» Ταχιάου

Σάλο προκάλεσε η απόφαση της εταιρείας «Αττικό Μετρό» να μετονομάσει τον Σταθμό του «Ευαγγελισμού» σε «Παύλος Μπακογιάννης» με αφορμή και την συμπλήρωση 30 ετών από την δολοφονία του από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη.

Σημαντικές και κρίσιμες επαφές Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη

Στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη βρίσκεται από χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου από σήμερα να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ για το Κλίμα και στις εργασίες της 74ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.

Ραντεβού με την ανάπτυξη δίνει η κυβέρνηση, αλλά το 2021

Για το 2021 αναβάλλεται η ανάπτυξη με βάση το σχέδιο νόμου «Περί του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης» (ΕΠΑ), με αντικείμενο τη θέσπιση των κανόνων που διέπουν την κατάρτιση, τον συντονισμό, τη διαχείριση, τη χρηματοδότηση, τον έλεγχο και την εφαρμογή των αναπτυξιακών παρεμβάσεων που χρηματοδοτούνται από τους εθνικούς πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ).  

Ο Μπάμπης ανάβει φωτιές στην κυβέρνηση

Το νερό νεράκι φαίνεται πως θα πούμε επί ΝΔ, καθώς από νέο και όχι τρελό, αλλά ακραίο νεοφιλελεύθερο βουλευτή μαθαίνεις την αλήθεια για τις προθέσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ο Βενιζέλος υπέρ της Εξεταστικής για Novartis

Θέση για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Novartis παίρνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο facebook, ζητώντας να διενεργηθεί εξεταστική επιτροπή για τα πρόσωπα που εμπλέκονται.    

Αθλητικό νομοσχέδιο προωθεί η κυβέρνηση με στόχο την αντιμετώπιση της βίας μέσα και έξω από τα γήπεδα

Το αθλητικό νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της χειραγώγησης των αθλητικών αγώνων, με την κύρωση της σύμβασης Μακόλιν, ήταν το αντικείμενο σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με τη συμμετοχή του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιου για θέματα Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιου για την Αντεγκληματική Πολιτική, Λευτέρη Οικονόμου, και του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά.

Η Βουλή «κουκουλώνει» το προβληματικό πόθεν έσχες του ζεύγους Μητσοτάκη

Η σπουδή της Επιτροπής Πόθεν έσχες της Βουλής να δημοσιοποιήσει άρον άρον τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και μάλιστα ανέλεγκτα από τους ορκωτούς λογιστές τα πόθεν έσχες των βουλευτών για τα έτη 2016, 2017 και 2018 είχε τελικά τη σκοπιμότητα της.

Novartis: Δεν τολμούν να ακουμπήσουν τον Αλέξη

«Από την απλή ανάγνωση των στοιχείων της δικογραφίας προκύπτει ότι υφίστανται σαφείς ενδείξεις για αθέμιτες παρεμβάσεις του κ. Δημητρίου Παπαγγελόπουλου στη Δικαιοσύνη και για τον λόγο αυτόν, η κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ. θα προτείνει τη συγκρότηση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για Διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης αναφορικά με τον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης» τονίζει με γραπτή δήλωσή του ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης παρουσιάζοντας επισήμως τη θέση του κυβερνώντος κόμματος.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS