Log in

Ανδρέας Μαραθιάς

Φοβάται... "νοθεία" η ΝΔ!

Εθελοντές ζητά η ΝΔ προκειμένου να πλαισιώσουν τα κλιμάκια του κόμματος ενόψει των εκλογών. Η κίνηση αυτή από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει να κάνει ως επί το πλείστον με το γεγονός ότι στις 26 Μαϊου Μάιο θα στηθούν 4 κάλπες σίγουρα (ευρωεκλογές, περιφερειακές, δημοτικές και τοπικά συμβούλια) και συνεπώς χρειάζονται ουκ ολίγοι αντιπρόσωποι του κόμματος για να ελέγχουν τις κάλπες και τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Η "Χάρτα" του... ΣΥΡΙΖΑ

Και ενώ το Κίνημα Αλλαγής οδεύει προς το κρίσιμο Συνέδριο επαναπροσδιορισμού μετά την αποχώρηση του Ποταμιού και της Δημοκρατικής Αριστεράς, τα στελέχη που αποχώρησαν από το Κίνημα προχώρησαν στη δημιουργία μιας νέας πολιτικής πρωτοβουλίας.

ΝΔ - Novartis κοινή γραμμή

Με τη δικογραφία για τις επιστροφές φαρμακευτικών εταιριών την περίοδο 2006 έως 2010 να είναι καθ' οδόν προς τη Βουλή σύμφωνα με το νόμο περί ευθύνης υπουργών, καθώς η έρευνα της εισαγγελίας Διαφθοράς φέρεται να σκόνταψε σε ενδεχόμενες ευθύνες πολιτικών προσώπων η Νέα Δημοκρατία αναζητά σανίδα σωτηρίας μέσω... Novartis.

Συνεχίζονται οι αποχώρησεις από το Κίνημα Αλλαγής

Νέα αποχώρηση από το Κίνημα Αλλαγής, καθώς την παραίτηση του από όλες τις θέσεις που κατείχε στο κόμμα ανακοίνωσε ο Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Φωκίδας Χρήστος Τσαμαντάνης. εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκεια του για τους χειρισμούς της ηγεσίας του ΚΙΝ.ΑΛΛ.

Σκληρή γλώσσα Νίνας Κασιμάτη κατά των βουλευτών που φωτογράφισαν το ψηφοδέλτιο της στη Συνταγματική Αναθεώρηση

Διαστάσεις «έμφυλης βίας» έδωσε η Νίνα Κασιμάτη στο περιστατικό με την φωτογράφηση και διαρροή στα ΜΜΕ του ψηφοδελτίου της κατά την πρώτη ψηφοφορία για την Συνταγματική Αναθεώρηση από μέλη της εφορευτικής επιτροπής.

ΝΔ: Οι ευρωεκλογές θα σηματοδοτήσουν την πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα

Για «νομοθετικό ακτιβισμό» και «νομοσχέδιο Κουντουρά» έκανε λόγο η ΝΔ ασκώντας δριμεία κριτική προς την κυβέρνηση και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών για την τροπολογία που ψηφίζεται σήμερα από τη Βουλή στις 3.00΄μ.μ. με ονομαστική ψηφοφορία μετά από αίτημα της ΔΗ.ΣΥ. και με την οποία αίρεται το ασυμβίβαστο μεταξύ της ιδιότητας του βουλευτή και του υποψήφιου ευρωβουλευτή.

ΚΙΔΗΣΟ κατά υποστηρικτών της "δεξιάς" και επικριτών του Γ. Παπανδρέου

Ιδιαίτερης προβολής έτυχε από "αντικυβερνητικές" ιστοσελίδες η συνύπαρξη του Ευάγγελου Βενιζέλου και της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, οι οποίοι έχουν αντιπαρατεθεί ουκ λίγες φορές και σε υψηλούς τόνους στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής, στην ανοιχτή συζήτηση που οργάνωσε χθες ο Κύκλος Ιδεών για την Εθνική Ανασυγκρότηση με θέμα "Κράτος και Εκκλησία - Το τοπίο των σχέσεων μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της αναθεωρητικής διαδικασίας και τις συζητήσεις για το προσχέδιο συμφωνίας (κοινό ανακοινωθέν) της 6ης Νοεμβρίου 2018".

"Λαμπερά" πρόσωπα

Ο όρος αυτός σχετικά με τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων καθιερώθηκε επί ηγεσίας Κώστα Σημίτη στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Από τότε, πριν από 20 χρόνια σχεδόν, όλα τα κόμματα επιχειρούν να πασπαλίσουν τα ψηφοδέλτια με μπόλικη "χρυσόσκονη" για να προσελκύσουν του αδιάφορους ψηφοφόρους ενόψει κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS