Log in

Σοφία Χουντάση

Ξεκινάει η αποπεράτωση του δικτύου αποχέτευσης στην Ελευσίνα

H Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Γιώργος Τσουκαλάς υπέγραψαν Προγραμματική Σύμβαση για την υλοποίηση της «Μελέτης αποπεράτωσης του β’ δικτύου αποχέτευσης λυμάτων της Κάτω Ελευσίνας» προϋπολογισμού 176.165 ευρώ με ΦΠΑ, και το χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής.

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Δεν είναι «τσιφλίκι» σας ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος, κύριε Μάρκου

Μετά τον Κώστα Μπακογιάννη, τα πυρά της ΠΟΕ-ΟΤΑ δέχθηκε ο Δήμαρχος Σπατών Αρτέμιδος, κ. Δήμήτρη Μάρκου. Με μια επιθετική ανακοίνωση ο ΠΟΕ-ΟΤΑ κατηγορεί τον Δήμαρχο Σπάτων-Αρτέμδος πως αγνοεί την υφιστάμενη νομοθεσία για τον ορισμό προσωπικού ασφαλείας κατά την διάρκεια απεργιακών κινητοποιήσεων.

Α. Τζιτζικώστας: «Με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ωφελήθηκαν 4.000 πολίτες του Κιλκίς που χτυπήθηκαν από την κρίση»

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ανακοίνωσε ότι συνολικά 3.882 άποροι κάτοικοι του Κιλκίς έλαβαν βοήθεια και ωφελήθηκαν από τις δράσεις του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Άπορους (ΤΕΒΑ), που υλοποίησε τα προηγούμενα δυο χρόνια η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τους φορείς της περιοχής. Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στις νέες δράσεις που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα, και ανακοίνωσε αναλυτικά τα στοιχεία του προγράμματος, που συνιστά και τη μεγαλύτερη παρέμβαση αλληλεγγύης υπέρ των άπορων πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Νίκος Σοφιανός στο ΕΕΕΕΚ Κωφών και βαρήκοων

O υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, Νίκος Σοφιανός επισκέφτηκε το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Κωφών και βαρήκοων της Α΄ Διεύθυνσης ΔΕ Αθήνας, στο οποίο φοιτούν κωφοί μαθητές με σύνοδες πολλαπλές αναπηρίες.

Κώστας Αγοραστός: Υλοποιούμε έργα ουσίας για τη Θεσσαλία

O Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε έργα συνολικού προϋπολογισμού 1.130.000 ευρώ ώστε να προχωρήσουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, και προέρχονται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Μπηχτές και αμηχανία σε «γαλάζια» κομματική εκδήλωση στην έδρα της ΝΔ Θεσσαλονίκης

Οι τριβές στο εσωτερικό της ΝΔ Θεσσαλονίκης συνεχίζονται σχετικά με τις υποψηφιότητες στον κεντρικό δήμο. Άλλο ένα «επεισόδιο» έγινε στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Δυτικού Τομέα, όπου έδωσαν εκ νέου και ταυτόχρονα το παρών τόσο ο κ. Νίκος Ταχιάος, όσο και ο κ. Γιώργος Ορφανός. Η πολυδιάσπαση των κεντροδεξιών υποψηφιοτήτων και κυρίως η κόντρα των υποψηφίων δημάρχων με κοινή κομματική αναφορά, όπως του Νίκου Ταχιάου και του Γιώργου Ορφανού, δημιουργούν ένα περίεργο κλίμα στα «γαλάζια» μέλη.

Νίκος Τράκας: Είναι πολλά τα λεφτά κ. Μπακογιάννη

Ο πρόεδρος της Ε.Ε. της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Νίκος Τράκας, απάντησε με σφοδρότητα στον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και τη θέση του περί συμμετοχής ιδιωτών στις Υπηρεσίες Καθαριότητας Δήμων.

Γ. Πατούλης: Ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα για τη Δυτική Αττική

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούληςσε Δήμους της Αττικής με στόχο να ενημερωθεί από τις δημοτικές Αρχές και τους τοπικούς φορείς για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες, προορισμός του ήταν ο Δήμος Ελευσίνας. Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης εστίασε στην ανάγκη δημιουργίας ενός ειδικού αναπτυξιακού προγράμματος συνολικά για τη Δυτική Αττική, προκειμένου να επιτευχθεί το στοίχημα της ισότιμης ανάπτυξης όλων των δήμων της.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS