Log in

Στην αντεπίθεση ο K. Δομαζάκης: Ανυπομονώ να βρεθούμε στις δικαστικές αίθουσες

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το «σίριαλ» της Creta Farms με τον πρώην επικεφαλής Κ. Δομαζάκη να απαντά στη μήνυση από την εταιρία, τονίζοντας ότι «ανυπομονεί να βρεθεί στις δικαστικές αίθουσες προκειμένου να αποκαλυφθεί κάθε πράξη που οδήγησε την εταιρία στην σημερινή κατάσταση».

Σύμφωνα με τον ίδιο: «Καλωσορίζω τις δικαστικές ενέργειες της σημερινής διοίκησης της εταιρείας εις βάρος μου και ανυπομονώ να βρεθούμε ενώπιος ενωπίω στις δικαστικές αίθουσες, προκειμένου να αποκαλυφθεί κάθε πράξη ή παράλειψη που οδήγησε την εταιρεία στη σημερινή κατάσταση, ώστε να αποδοθούν ευθύνες».

Και συνεχίζει: «Άλλωστε, έχω ο ίδιος προ πολλού και με πλείστες ενέργειες απευθυνθεί στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές και αναμένω την κρίση τους. Δεν μπορώ να μην επισημάνω για ακόμα μια φορά ότι η επιτάχυνση της κατάρρευσης της εταιρείας συνδέεται άρρηκτα με την απομάκρυνσή μου από τη Διοίκηση. Μέσα σε 4 μόλις μήνες, το Διοικητικό Σχήμα που διαχειρίζεται τις τύχες της εταιρείας πέτυχε το ακατόρθωτο. Να μηδενιστούν αποθέματα αξίας 16 εκατ. ευρώ και η Creta Farm από 30% μερίδιο αγοράς να έχει σήμερα 0% και να εξαφανιστούν τα προϊόντα της από την αγορά και τα ράφια.

»Αντί να απολογηθούν όμως για την καταστροφή που προκάλεσαν, επαίρονται ότι έκαναν αγωγές και μηνύσεις. Έτσι θεωρούν ότι θα παραπλανήσουν για μια ακόμα φορά τους μετόχους, τους πιστωτές και τους προμηθευτές της εταιρείας. Έτσι πιστεύουν ότι μηρυκάζοντας περί τη διαμάχη των 2 αδελφών & την ευθύνη του ενός που χρηματοδοτούσε την εταιρεία από δικά του κεφαλαία, θα αποπροσανατολίσουν και θα κερδίσουν χρόνο, ώστε να ολοκληρώσουν την καταστροφική τους πορεία.

»Δεν έχουν το ελάχιστο ίχνος αίσθησης ευθύνης ούτε και την ύστατη ώρα. Παίζουν με το μέλλον της εταιρείας παζαρεύοντας επί μέρες ακόμα και την ενεχυρίαση των μετοχών του βασικού υπαίτιου και μετόχου, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, όταν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να δοθεί ενδιάμεση χρηματοδότηση και να διευκολυνθεί η είσοδος επενδυτή.

Δυστυχώς γι' αυτούς ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο και τη Δικαιοσύνη. Όλοι γνωρίζουν ότι η εταιρία είναι πολύ παραπάνω από πρόσωπα και αντιπαλότητες και θα όφειλαν όλοι να την προστατεύουν και όχι να τη διασύρουν μέσω καλοπληρωμένων από την ίδια την εταιρεία εκτελεστικών γραφείων «Δημοσίων Σχέσεων».

»Είναι η παρακαταθήκη μου και ο μόχθος μου, αλλά είμαι έτοιμος, όπως δήλωσα από την πρώτη στιγμή που χωρίς δεύτερη σκέψη αποδέχθηκα κάθε πρόταση των πιστωτριών τραπεζών με γνώμονα το εταιρικό συμφέρον και τη διάσωση των θέσεων εργασίας, να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις στη σωτηρία της.

»Συναίνεσα σε κάθε σχεδιασμό προς το συμφέρον της εταιρείας και αναζήτησα με επιτυχία στρατηγικό επενδυτή για την κεφαλαιακή ενίσχυση και δήλωσα ότι είμαι έτοιμος να διευκολύνω την είσοδο του επόμενου Βασικού Μετόχου που θα την προστατέψει και θα την οδηγήσει εκ νέου στην κορυφή.

»Αναμένω και ευελπιστώ ακόμα και την ύστατη στιγμή οι Σημερινοί Διοικούντες να βάλουν για μια και μοναδική φορά το καλό της εταιρείας πάνω από το προσωπικό τους συμφέρον», καταλήγει η ανακοίνωση- απάντηση του Κ. Δομαζάκη.

Διαβάστε ακόμη