Log in

Θάνος Ξυδόπουλος

Duty Free Shops: Ο Γ. Βελέτζας και το ζεστό χρήμα από τον τουρισμό και την Fraport

Η διοίκηση των Καταστημάτων Aφορολόγητων Eιδών και συγκεκριμένα  ο «ισχυρός» άνδρας της εταιρίας Γιώργος Bελέντζας συνεχίζει την επιθετική πολιτική του , καθώς έχει  ένα  σημαντικό  «σύμμαχο» … τον τουρισμό, ο οποίος τρέχει φέτος με «χίλια».  Επίσης, η συμφωνία  με την Fraport Greece,  θα δώσει νέα εμπορική «πνοή» στα  ΚΑΕ.  Συγκεκριμένα , θα βελτιωθούν και θα αναβαθμισθούν  σημαντικά το εμπορικό  αλλά και η  πτητική   λειτουργία  και η εξυπηρέτηση   των 14  περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας.

G- Fish: Από τον Ταΰγετο «σερβίρει» πέστροφα, σολωμό και οξύρυγχο στα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας

Εδώ στο όμορφο κεφαλοχώρι του Βόρειου Ταϋγέτου , στο Καστόρι στο Νομό Λακωνίας   λειτουργεί εδώ και  48 χρόνια η  «G- Fish», η εταιρία της Οικογένειας Γεροντίδη που συνεχίζει με πολύ μεράκι την  παραγωγή, επεξεργασία, συσκευασία και διάθεση,  προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας όπως: πέστροφα,  σολομό, οξύρρυγχο , χαβιάρι, φρέσκα αλλά και καπνιστά.

Οικογένεια Δασκαλαντωνάκη: Ενδο-οικογενειακή κόντρα και «πόλεμος» ανακοινώσεων για το τίποτα

Ακόμη και στις μεγάλες και επιτυχημένες επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας όπως του Δασκαλαντωνάκη φαίνεται ότι πάντα υπάρχει μία αιτία για να ξεσπάσει… ένας «εμφύλιος». Η ουσία είναι ότι τα τα μέλη της μεγάλης οικογένειαςτου Τουρισμού «σφάζονται»για την μετοχική… εξουσία στις big business των Ξενοδοχειακών μονάδων του Ομίλου.

H αίτηση εξυγίανσης και η κρίση που... «στένεψε» τα παπούτσια Βoxer

Μετά την  εμβληματική αλυσίδα  καταστημάτων  Καλογήρου, η οποία διασώθηκε από τον επιχειρηματία και  γνωστό και σε όλους , «Μr Nike» Σάμι Φάις,  άλλη μία ιστορική επιχείρηση παπουτσιών η Βoxer της Μίνας Φειδά προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να ξεπεράσει τα οικονομικά προβλήματα ρευστότητας και να  τακτοποιήσει  τα  «κόκκινα» δάνεια σε  τράπεζες και πιστωτές.

Δήμαρχος Σπάρτης: Aύξηση κατά 40 % της τουριστικής κίνησης -Νέες μονάδες στον Μυστρά

Η  Σπάρτη αποκτά μία νέα δυναμική, καθώς χρόνο με τον χρόνο  έχουμε αύξηση της τουριστικής κίνησης. Το Μουσείο μας της Ελιάς, το  Αρχαιολογικό μουσείο αλλά και  οι θρησκευτικοί μας θησαυροί ( μοναστήρια – εκκλησιαστικά μνημεία γύρω από την περιοχή μας επισκέπτονται κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες. Φέτος υπολογίζουμε αύξηση 40% στην τουριστική κίνηση. Οι νέες τουριστικές  Ξενοδοχειακές μονάδες που δημιουργούνται στον Μύστρα και θα είναι έτοιμες η μία φέτος τον Οκτώβριο και ή άλλη  το πρώτο τρίμηνο του 2018 θα αναβαθμίσουν  σημαντικά  το τουριστικό  μας προϊόν.  Αυτό είναι το βασικό μήνυμα που στέλνει μέσω της fmvoice.gr o  Δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαγγέλης Βαλιώτης.

Ο νέος Αστέρας Βουλιαγμένης μένει… «ορφανός» από management;

Την στιγμή που τα συνεργεία του Άκτωρ δουλεύουν πυρετωδώς για να παραδοθεί εγκαίρως ο νέος αναβαθμισμένος Αστέρας της Βουλιαγμένης το σοβαρό θέμα του  management  του Ξενοδοχειακού συγκροτήματος  βρίσκεται στον «αέρα». 

H Cosmote «χτυπά» δυναμικά την αγορά των POS και του e- money

Μπροστά από τις εξελίξεις βρίσκεται πάντα ο Όμιλος  ΟΤΕ – Cosmote. O  CEO  του Ομίλου Mιχάλης Τσαμάζ   και η ομάδα του  από το «στρατηγείο»  στον  13  όροφο  του Μεγάρου  στο Μαρούσι παρακολουθούσε  από πολύ κοντά  και είχε   από πολύ νωρίς έτοιμο το business plan  για την μεγάλη δουλειά   με τα γνωστά ηλεκτρονικά μηχανάκια POS. Και μιλάμε για μία  «πίττα» που αναμένεται να ξεπεράσει τα  700 εκατ. ευρώ , καθώς έως το τέλος του χρόνου αναμένεται να πουληθούν  σύμφωνα με ανθρώπους της αγοράς  500.000   συσκευές για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Τιτάν: Ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, οι ενωμένοι μέτοχοι και η μπετόν αρμέ… στρατηγική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο για την Όμιλο ΤΙΤΑΝ,  ο οποίος συνεχίζει να μεγαλουργεί τα τελευταία  100 χρόνια με οδηγό τον 55 χρόνο  Δημήτρη Παπαλεξόπουλο. Ο Δημήτρης ανήκει στην τέταρτη γενιά μετόχων και διαδέχτηκε τον πατέρα του Θεόδωρο Παπαλεξόπουλο που για χρόνια ήταν στο τιμόνι του Τιτάνα μαζί με τον θείο του Ανδρέα Κανελλόπουλο.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS