Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 43
Log in

Νίκας: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΔΣ

Η Νίκας ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019, ο κος Γεώργιος Nίκας υπέβαλε την παραίτηση του από τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και μέλους αυτού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΑ Αττικής: Στα 68 τα Καταστήματα Εξουσιοδοτημένων Εμπορικών Συνεργατών

Με γνώμονα τη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησης των καταναλωτών και την απρόσκοπτη & ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών τους, η Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής διευρύνει τα σημεία επαφής και εξυπηρέτησης που διαθέτει σε ολόκληρη την Αττική.

Με γνώμονα τη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησης των καταναλωτών και την απρόσκοπτη & ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών τους, η Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής διευρύνει τα σημεία επαφής και εξυπηρέτησης που διαθέτει σε ολόκληρη την Αττική.

68 συνολικά καταστήματα αριθμεί πλέον το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπορικών Συνεργατών της ΕΠΑ Αττικής σε όλο το λεκανοπέδιο (επισυνάπτεται σχετική λίστα). Η δυναμική ανάπτυξη του δικτύου εξουσιοδοτημένων εμπορικών συνεργατών αντανακλά τη σημασία που αποδίδει η εταιρεία στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων προς τους καταναλωτές. Έτσι, ενισχύει την πρόσβαση των κατοίκων της Αττικής στο φυσικό αέριο, το οποίο προσφέρει πλήθος σημαντικών πλεονεκτημάτων στην καθημερινότητά τους, διατηρώντας το υψηλό όφελος σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης.

Η πελατοκεντρική στρατηγική που εφαρμόζει με συνέπεια η ΕΠΑ Αττικής από την ίδρυσή της, αποτυπώνεται επίσης, στη συμμετοχή του δικτύου εξουσιοδοτημένων εμπορικών συνεργατών στο σύνολο των συμβολαίων. Είναι χαρακτηριστικό ότι για το 2010 το ποσοστό συνεισφοράς του δικτύου στο σύνολο συμβολαίων κατέγραψε ιδιαίτερα σημαντική άνοδο, φτάνοντας το 56%, σε σύγκριση με το αντίστοιχο ποσοστό του 2009 που ήταν 35%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθένα από τα 68 εξουσιοδοτημένα σημεία εξυπηρέτησης έχει τη δυνατότητα να αναλάβει εξ ολοκλήρου τη σύνδεση των καταναλωτών, από την υπογραφή συμβολαίου μέχρι την κατασκευή της εσωτερικής εγκατάστασης και τη συντήρησή της.

Συγκεκριμένα, κάθε καταναλωτής που απευθύνεται στο δίκτυο εμπορικών συνεργατών της ΕΠΑ Αττικής, έχει τη δυνατότητα να συνάψει συμβόλαιο σύνδεσης φυσικού αερίου με την ΕΠΑ Αττικής αξιοποιώντας τις συνεχείς εκπτώσεις και προσφορές της εταιρείας, να λάβει προσφορά για τη μελέτη και κατασκευή της απαιτούμενης εσωτερικής εγκατάστασης (σωληνώσεις από μετρητή μέχρι καυστήρα, καυστήρα αερίου, κουζίνες κ.λπ.), να αναθέσει τις σχετικές εργασίες, τη ρύθμιση και συντήρηση της εγκατάστασής του, καθώς και οποιαδήποτε άλλη ανάγκη παρουσιαστεί σε κάθε στάδιο της σύνδεσης με το δίκτυο ή κατά τη διάρκεια χρήσης του καυσίμου.