Log in

Sex Form: Μία από τις κορυφαίες μετοχές-φούσκες

Η SexForm απασχόλησε πολλές φορές την επενδυτική κοινότητα, αφενός λόγω της τρελής κούρσας της μετοχής της μεσούσης της χρηματιστηριακής κρίσης το 2002-2003, αφετέρου με τα... καμώματα του βασικού της μετόχου, ο οποίος καταχράστηκε 5 εκατ. ευρώ από το ταμείο της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βασίλης Κατσαρός

Και κατά του Στουρνάρα τώρα η Ν.Δ.!

Φως στην υπόθεση του δανείου στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη αναμένεται να ρίξει η έρευνα που θα διενεργήσει η Διεύθυνση Εποπτείας της Τράπεζας της Ελλάδος στην Attica Bank, που αρχίζει άμεσα.

Όλοι κερδισμένοι από το νέο «νόμο Κατσέλη»

Με μεγαλύτερες παραχωρήσεις προς τους δανειολήπτες οι οποίοι θα υπαχθούν στις διατάξεις του νέου νομικού πλαισίου αλλά θα προσαρμοστούν και στις επιταγές του, έκλεισε αργά χθες το βράδυ με συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και τραπεζών η εκκρεμότητα για το νέο νόμο που θα αντικαταστήσει το λεγόμενο νόμο Κατσέλη.

Προβλέποντας τις εκλογές…

Αν κάποιος διέθετε άφθονο ελεύθερο χρόνο και διάθεση να παρακολουθήσει όσο το δυνατόν περισσότερα ενημέρωσης τα τελευταία εικοσιτετράωρα, θα «έπεφτε» πάνω σε «ρεπορτάζ» και εμβριθείς «αναλύσεις» για το χρόνο των προσεχών βουλευτικών εκλογών.

  • Κατηγορία Γνώμες

Και οι εκλογές στο… τραπέζι της σύσκεψης κυβέρνησης-τραπεζών

Λύση που θα απαλλάσσει τος τραπεζικό σύστημα από τον… γόρδιο δεσμό των «κόκκινων» στεγαστικών και θα δίνει διέξοδο συγχρόνως σε χιλιάδες νοικοκυριά προσφέροντας τους ελάφρυνση για την ομαλή εξυπηρέτηση των δανείων τους , καλούνται να βρουν σήμερα κυβέρνηση και οι επικεφαλής των εμπορικών τραπεζών.

«Χρυσή τομή» για το νέο «Νόμο Κατσέλη»

Σε υψηλότερο όριο από τα επίπεδα των 80.000 ευρώ που περιείχε η αρχική τους πρόταση, συναινούν οι τράπεζες για το νέο θεσμικό πλαίσιο που θα αντικαταστήσει το νόμο Κατσέλη για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

«Κόφτης» για τους μπαταχτσήδες στο νέο «νόμο Κατσέλη»

«Από κόσκινο» θα περάσουν οι τράπεζες όσους δανειολήπτες επιχειρήσουν να ενταχθούν στις διατάξεις του νέου «νόμου Κατσέλη» , η επεξεργασία των οποίων βρίσκεται στην τελική της φάση και την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή για ψήφιση.

Το αυγό του φιδιού είναι εδώ…

Αντί σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση να αναλύουν τις δημοσκοπήσεις , αναζητώντας τα περιθώρια ανάκαμψης η πρώτη και τις προϋποθέσεις αυτοδυναμίας η δεύτερη , καλό θα είναι να «πέσουν με τα μούτρα» στην ανάλυση μιας άλλης πολύ σημαντικότερης παραμέτρου.

  • Κατηγορία Γνώμες

Τι δεν καταλαβαίνει ο κύριος Δραγασάκης

Η μεγάλη απόσταση μεταξύ κυβέρνησης και θεσμών σχετικά με το ύψος της προστασίας του νέου θεσμικού πλαισίου που θα αντικαταστήσει τον νόμο Κατσέλη θεώρησαν πολλά δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών , ότι κρύβεται πίσω από τις κινδυνολογικές δηλώσεις του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκη , που διείδε κινδύνους για νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS