Log in

Four Seasons Astir Palace: Επένδυση 650 εκατ. ευρώ - Πόλος έλξης για τον τουρισμό πόλης

Στα 650 εκατ. ευρώ έφτασε το ύψος της πρώτης φάσης του επενδυτικού πλάνου στο πολυτελές ξενοδοχείο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, σηματοδοτώντας την αναγέννηση της Astir.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βασίλης Κατσαρός

Μια δικηγόρος «έκαψε» 70.000 δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο

Ελάχιστες πιθανότητες να τελεσφορήσει η ομαδική αγωγή 4.500 δανειοληπτών σε ελβετικό φράγκο υπάρχουν πια, μετά την απόφαση 4/2019 της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου που δημοσιεύθηκε χθες, που απέρριψε το αίτημα δανειολήπτριας από την Βόρειο Ελλάδα, η οποία ζητούσε να κριθεί ως καταχρηστικός ο όρος που προέβλεπε την αποπληρωμή των δανείων βάσει της τρέχουσας συναλλαγματικής ισοτιμίας με το ευρώ.

Και αν μιλήσει η «βουβή» κοινωνία;

Διαβάζω και ακούω συχνά –πυκνά , ότι οι επικείμενες σε ένα μήνα αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι «κόπια» της σφοδρής προεκλογικής αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο κυρίαρχων κομμάτων.

HSBC: Στεγαστικά μόνο για πλούσιους

Πολύ κακό για το τίποτα, ή απλά προσαρμογή στις νέες συνθήκες της οικονομίας και της αγοράς που υποχρεώνει τις τράπεζες να χορηγούν δάνεια μόνο σε υψηλά εισοδήματα, δηλαδή σε όσους διαθέτουν μεν ρευστότητα, αλλά επιδιώκουν να αξιοποιήσουν και την ευκαιρία των χαμηλών επιτοκίων δανεισμού; 

HSBC: Στεγαστικά δάνεια με 2,75% - Πιστωτικές κάρτες με 7,99%

Την σταδιακή επάνοδο της χώρας στην κανονικότητα και τις νέες μορφές ανταγωνισμού μεταξύ των τραπεζών για την προσέλκυση πελατείας, σηματοδοτεί η επιστροφή της HSBC στον τομέα της χορήγησης στεγαστικών δανείων.

Ο Πάπας, ο Τσίπρας και οι λάτρεις του Πετσίτη…

Τα τηλεοπτικά κανάλια έχουν υποχρέωση απέναντι στο νόμο περί των συχνοτήτων να περιλαμβάνουν στο πρόγραμμά τους και ενημερωτικές εκπομπές. Για το λόγο αυτό τα μικρά και μεσαία κανάλια , κυρίως τα περιφερειακά , προβάλλουν στη βραδινή ζώνη και μετά την μετάδοση των δελτίων ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας, τέτοιες εκπομπές.

Τράπεζα Πειραιώς: Νέα δάνεια 4 δισ. ευρώ το 2019

Νέα δάνεια 4 δισ. ευρώ θα χορηγήσει η Τράπεζα Πειραιώς μέσα στο 2019 αυξάνοντας έτσι τις νέες χορηγήσεις κατά 33% σε σύγκριση με το 2018. Παράλληλα η Τράπεζα υλοποιώντας το πρόγραμμα για την κεφαλαιακή της θωράκιση πρόκειται να προχωρήσει εντός των επομένων μηνών σε ομολογιακή έκδοση 500 εκατ. ευρώ με αποτέλεσμα ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας να αυξηθεί μέχρι και κατά 200 μονάδες βάσης.

Θύτης ή θύμα ο Γεώργιος Πάσχας;

Οι προσδοκίες των υψηλών αποδόσεων από το χρηματιστήριο Αθήνας που καλλιεργούσε η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή λίγους μήνες πριν αποκαλυφθεί η τεράστια διόγκωση του δημοσίου δανεισμού, αλλά και οι σοβαρές διοικητικές αδυναμίες διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας εκείνης της εποχής έχουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης στην υπόθεση των δανείων του Επιθεωρητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργου Πάσχα.

Alpha Bank – Εθνική: Φουλ επίθεση κατά των κόκκινων δανείων

H επιθετικότερη διαχείριση των κόκκινων δανείων με στόχο τον μεγαλύτερο δυνατό περιορισμό τους μέχρι το τέλος του 2021 αποτελεί την κοινή συνισταμένη ων σχεδιασμών AlphaBank και Εθνικής Τράπεζας για την επόμενη τριετία. Τα επί μέρους εργαλεία μπορεί να διαφέρουν αλλά αυτό που φάνηκε από τις αναλύσεις που έκαναν χθες τα επιτελεία των δύο τραπεζών προς τους θεσμικούς επενδυτές η αντιμετώπιση αυτής της «γάγγραινας» κρίνεται ως απαραίτητος και αναγκαίος στόχος για την οριστική επαναφορά των δύο ιδρυμάτων στον διεθνή χρηματοπιστωτικό χάρτη.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS