Log in

Βραβείο επιχειρηματικής αριστείας έλαβε η ΔΕΛΤΑ

Η ΔΕΛΤΑ, με περισσότερα από 60 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά, τιμήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά με το Βραβείο επιχειρηματικής αριστείας «DIAMONDS of the GREEK ECONOMY 2017», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θάνος Ξυδόπουλος

Wind: Μισό δισ. ευρώ η συνεισφορά σε 43 κοινωνικούς φορείς για παιδιά

Έχοντας υιοθετήσει τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, η Wind υλοποιεί με συνέπεια την 15ετη στρατηγική της για Εταιρική Υπευθυνότητα προκειμένου να συμβάλλει ενεργά και αποτελεσματικά στην προώθηση της ευημερίας του πληθυσμού, στην καταπολέμηση της φτώχειας και στην προστασία του περιβάλλοντος.

ΒΑΠ: Το Ροδίτικο αναψυκτικό… και ο μισός αιώνας διαδρομή

Παρά την οικονομική κρίση, σε πείσμα των καιρών είναι πολύ εκείνοι που συνεχίζουν και επιμένουν Ελληνικά. Αυτό συμβαίνει και με την οικογένεια Κουγιού που δημιούργησε τα διάσημα αναψυκτικά ΒΑΠ.

H&M: Η δημιουργία e-shop «κλέβει»… πελατολόγιο από τα καταστήματα;

Ακόμη και το ηλεκτρονικό εμπόριο μπορεί να αποτελέσει πονοκέφαλο για τις πολυεθνικές της ένδυσης και κυρίως για την σουηδική μητρική την  Η &M,  η οποία επι ελληνικού εδάφους αρχίζει να χάνει  φυσικούς πελάτες από  τα καταστήματά της.   Με την εφαρμογή  του  e-shop της αλυσίδας ένδυσης το οποίο μάλιστα «τρέχει» με σημαντικούς ρυθμούς ως προς τις πωλήσεις.

Κουντουρά : Σε πλήρη ετοιμότητα το Υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ για την επιχειρησιακή διαχείριση στην Κω

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά είναι σε άμεση συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία στο πλαίσιο του κυβερνητικού συντονισμού υπό τον Πρωθυπουργό για την επιχειρησιακή διαχείριση στην Κω.

Η Κρητών Άρτος ζυμώνει ανάπτυξη 20% και ετοιμάζει νέα καινοτόμα προϊόντα

Η εταιρία τροφίμων Κρητών Άρτος συνεχίζει την επιθετική της πολιτική με στόχο την ενίσχυση των εγχώριων μεριδίων και την διεύρυνση της εξαγωγικής δραστηριότητας για τη διετία 2017-2018.

Το «CHOCO SLIM», το ρόφημα αδυνατίσματος δεν είναι πιστοποιημένο από τον ΕΦΕΤ

Mε αφορμή την προώθηση προϊόντος μεταξύ άλλων και μέσω τηλεοπτικών εκπομπών με την εμπορική ονομασία«CHOCO SLIM», με επίκληση της πιστοποίησής του από τον Ε.Φ.Ε.Τ. ή και την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA), o Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) ενημερώνει ότι οι εν λόγω αρχές δεν πιστοποιούν ούτε εγκρίνουν τρόφιμα.

Kαρέλιας… εναντίον Καρέλια και γιατί;

Όλη η επιχειρηματική πιάτσα προσπαθεί να ερμηνεύσει τους λόγους που η εύρωστη ιστορική καπνοβιομηχανία Καρέλια βρίσκεται εδώ και χρόνια σε έναν εσωτερικό «εμφύλιο» μεταξύ των κυρίων μετόχων που προσπαθούν ο καθένας για διαφορετικό λόγο να έχει το πάνω χέρι στην οικονομική διαχείριση της εταιρίας.

Ο Γ. Περιστέρης, η στρατηγική της πράσινης ενέργειας και το ομόλογο που έσπασε κάθε ρεκόρ

Η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ του Γιώργου Περιστέρη συνεχίζει την επιθετική της πολιτική της  για τη πράσινη ενέργεια υλοποιώντας  επενδύσεις σε φυσικές μπαταρίες όπως είναι οι αντλησοταμιεύσεις που επιπλέον έχουν εξαιρετικά αυξημένη προστιθέμενη αξία για την Ελληνική Οικονομία. Η εταιρία θα αντλήσει τα απαραίτητα «πυρομαχικά » από το εταιρικό ομόλογο που χθες στη δημόσια προσφορά κατέγραψε υπερκάλυψη ρεκόρ 2,7 φορές. Συγκεκριμένα ενώ η ΤΕΡΝΑ ζητούσε 60 εκατ. ευρώ, οι εγγραφές στο βιβλίο προσφορών ξεπεράσαν τα 150 εκατ. ευρώ.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS