Log in

Vodafone Hellas: Η πιο ακριβή Vodafone στην Ευρώπη

Χωρίς τέλος είναι οι επιπτώσεις και τα «καμπανάκια» στην αγορά των ελληνικών τηλεπικοινωνιών από την μελέτη της φινλανδικής εταιρίας συμβούλων Rewheel, η οποία βάζει ξεκάθαρα στο στόχαστρό της τη Vodafone Hellas, τονίζοντας ότι οι τιμές της, αλλά και η ποιότητα υπηρεσιών διαφέρουν σημαντικά από άλλες χώρες της Ευρώπης όπου δραστηριοποιείται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γιάννης Γεωργίου

Fitch: Τραγική η εικόνα της Πειραιώς

Κόλαφο για την διοικητική ομάδα της Τράπεζας Πειραιώς αποτελεί η πρόσφατη έκθεση τoυ Fitchγια τον χρηματοπιστωτικό κλάδο στην Ελλάδα. Οι αναλυτές του διεθνούς οίκου εντοπίζουν σοβαρά προβλήματα διάρθρωσης περιουσιακών στοιχείων και μεγάλες αδυναμίες από την επιβάρυνση των μην εξυπηρετούμενων δανείων.

Ελλάκτωρ: Περιμένοντας από ψηλά την πολιτική βοήθεια

Από επιτυχία σε επιτυχία ο όμιλος Ελλάκτωρ. Συνεχίζει να πουλάει τα «ασημικά» του για να καλύψει τις ζημιές, παίρνει νέα έργα με εκπτώσεις άνω του 65% θυμίζοντας άλλες εποχές και άλλες εταιρίες που δεν υπάρχουν σήμερα… αλλά ποιος ξέρει ίσως να τα κάνουν αυτά οι μέτοχοι προσβλέποντας σε υψηλή πολιτική βοήθεια.

Οι τυμβωρύχοι των νεκρών της Marfin

Χθες το απόγευμα, πέρασα από τη Σταδίου. Γνωρίζοντας ότι η κυβέρνηση είχε σχεδιάσει για σήμερα την αποκάλυψη της επιτοίχιας πλακέτας προς τιμήν των τριών νεκρών κατά τον εμπρησμό των γραφείων της Marfin στις 5 Μαίου του 2010, θέλησα να διαπιστώσω αν είχαν προχωρήσει οι σχετικές προεργασίες.

Τράπεζες: Τα 30 δις θα είναι αληθινά; Ή της Monopoly's;...

Το ωραιότερο ανέκδοτο της νέας εποχής μας. Να είναι καλά οι άνθρωποι. Μας έκαναν, μέσα στον κορονοϊό, και γελάσαμε με την ψυχή μας. Μόνο διαβάστε αύριο το πρώτο θέμα της εφημερίδας μας. Θα σας γυρίσουμε στην αρχαία τραγωδία.

Μητσοτάκης και κυβέρνηση «ξέχασαν» την Εργατική Πρωτομαγιά

Πάει πολύ. Προσβάλλει όλους τους εργαζόμενους στη χώρα και τους εργατικούς αγώνες διαχρονικά. Αλλά, αποκαλύπτει κατά τον πλέον κραυγαλέο τρόπο και το πραγματικό πρόσωπο της κυβέρνησης. Αυτό, που αριστοτεχνικά κρύβει η πλειοψηφία των μέσων ενημέρωσης.

Ομολογία Καλαντώνη-Intrum: Έρχεται τσουνάμι «κόκκινων δανείων»

Στην ανάγκη αποτελεσματικής διαχείρισης ενός νέου κύματος κόκκινων δανείων, αλλά και στη θέσπιση του νέου, σύγχρονου πτωχευτικού κώδικα ως εργαλείου ανάπτυξης και εξυγίανσης της αγοράς, δόθηκε στη διαδικτυακή συζήτηση που διοργάνωσε σήμερα η εταιρεία επικοινωνίας Tsomokos, με θέμα «Κόκκινα Δάνεια: Η νέα πραγματικότητα».

«Κόκκινη κάρτα» της Κομισιόν για το δώρο Μητσοτάκη στην Aegean Airlines

Η Κομισιόν έβγαλε «κόκκινη κάρτα» στην κυβέρνηση για το προκλητικό δώρο που όπως αποκαλύψαμε την προηγούμενη εβδομάδα τόσο από αυτή την ιστοσελίδα, όσο και από την εφημερίδα F&MVoice, προσφέρει στην Aegean Air – και σε άλλες μικρότερες αεροπορικές εταιρίες- με πρόσχημα την καθήλωση των αεροσκαφών τους στο έδαφος, λόγω κορονοϊού.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS