Log in

Folli Follie: Διευκρινίσεις για την οικονομική κατάσταση και τη διαδικασία εξυγίανσης

Συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με την οικονομική και περιουσιακή κατάσταση του ομίλου, τη διαδικασία εξυγίανσης και τις νομικές ενέργειες στις οποίες έχει προχωρήσει η εταιρεία κατά των προσώπων που υπέγραψαν τις οικονομικές καταστάσεις της θυγατρικής της στο Χονγκ Κονγκ, παρέχει η Folli Follie, σε συνέχεια της από 20.2.2020 ανακοίνωσή της και σχετικού αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μαύρη Λίστα

Ευχαριστούμε τον Μητσοτάκη

Ο δικός του «γύψος» θα σπάσει τον «γύψο» των πολλών.

Τι εννοώ. Ο «γύψος» τον οποίο ετοιμάζει για να χώσει μέσα την Δημοκρατία, τα συνταγματικά δικαιώματα του πολίτη, το ευρωπαϊκό κεκτημένο (την διαδήλωση, την απεργία, την κινητοποίηση, τον συνδικαλισμό κ.ά.) θα σπάσει τον «γύψο» στον οποίο έχει μπει το μυαλό της κοινωνικής πλειοψηφίας. Είμαι σίγουρη ότι ένα μέρος της κοινωνίας, το προσκυνημένο και ηττημένο, είναι έτοιμο να συμβιβαστεί και με αυτό. Άλλωστε συμβιβάστηκε δέκα χρόνια με τον «γύψο» στην τσέπη του.  

Όμως, επειδή η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν σκέφτεται έτσι και αυτό αποτελεί ιστορικό γνώρισμα του λαού μας, είμαι εξίσου σίγουρη ότι η αυταρχική στρατηγική Μητσοτάκη θα ξυπνήσει την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας και θα την οργανώσει στον αγώνα της ανατροπής της κυβέρνησης του.

Τότε οι «από κάτω» θα συμπαρασύρουν τους «από πάνω» και η κοινωνική αντιπολίτευση θα μετουσιωθεί σε πολιτική. Ο κόσμος θα ανοίξει τότε τις πόρτες της Κουμουνδούρου το θέλουν, δεν το θέλουν κάποιοι.

Ένα ευχαριστώ στον Αλέξη

Ημέρα των... «ευχαριστιών» η σημερινή.

Οι «αρμοί της εξουσίας» δικαιώνουν απολύτως την γραμμή της FMVoice. Εμείς και η Μπέτυ φωνάζαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήλθε στην κυβέρνηση, αλλά, όχι ο λαός στην εξουσία, όμως δεν μας άκουγε κανείς. Αντιθέτως, κάποιοι... παλαιοί αριστεροί μας έβλεπαν με μισό μάτι.  

Συμπέρασμα: Την «δεύτερη φορά, αριστερά» να την φοβούνται οι «αρμοί της εξουσίας».

ΕΛΠΕ: Σαν την Amazon

Μήνυμα από Ζυρίχη.

Εξαιρετικά ενδιαφέρον, μάλιστα, το μήνυμα του «μαυροαναγνώστη» μας John Exarhos για τα ΕΛΠΕ και τον επικεφαλής τους τον Ανδρέα Σιάμισιη.

«Τα Ελληνικά Πετρέλαια και ο Διευθύνων Σύμβουλος αποφάσισαν να πράξουν σαν την Amazon και οι δύο έχουν βάλει στόχο το 10% της κερδοφορίας τους να προέρχεται από τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Ο Τζεφ Μπέζος με το Bezos Earth Fund και τα ΕΛΠΕ με το φωτοβολταϊκό πάρκο 204MW στην Κοζάνη».  

Καλό είναι αυτό. Να μας βοηθάτε «μαυροαναγνώστες» μου να μαθαίνουμε και καλά νέα για την αγορά.

Κουίζ για τραπεζίτη

Μάλλον για αυτό τον επέβαλαν οι... θεσμικοί του SSM.  

Γιατί είναι της δικής τους σχολής. Να παίρνουμε τα οικόπεδα των κόκκινων δανειοληπτών. Α, και φυσικά στην Κηφισιά. Διότι ένας τραπεζίτης δεν μπορεί να μένει στην Νίκαια. Έχετε δει τραπεζίτη να κατοικεί στην Νίκαια;

Ποιος είναι, λοιπόν, ο κύριος αυτός που κτίζει το... παλατάκι του σε οικόπεδο που «άρπαξε» η τράπεζα του; Ο ευρών... δεν θα πάρει σπίτι σε πλειστηριασμό της τράπεζας.

ΑΔΕΔΥ: Ο Αλέξης υποκινεί τον δεξιό πρόεδρό της

Αυτά τα ωραία ξεστομεί δημοσίως ο Βρούτσης.

Αλλά, τα media της Δεξιάς και της διαπλοκής δεν τον παίρνουν με τα γιαούρτια (να είναι ΔΕΛΤΑ παρακαλώ που είναι πάντα φρέσκα). Υποκινούμενη η απεργία των εργαζόμενων κραυγάζει ο υπουργός. Υποκινούμενη από την αριστερά και τον Τσίπρα.  

Μόνο που η πλειοψηφία της ΑΔΕΔΥ ανήκει στην Ν.Δ. Και βγαίνει στα κανάλια, όσα τον... εμφάνισαν, ο πρόεδρος της ο Πάιδας και δηλώνει με παράπονο ο άνθρωπος «ότι εγώ είμαι νεοδημοκράτης. Πότε έγινα συριζαίος και δεν το ξέρω;» Η πλάκα μάλιστα είναι ότι ο Πάιδας, εκτός από επικεφαλής της ΔΑΚΕ στην ΑΔΕΔΥ, ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής του Μητσοτάκη στις εκλογές του Μαΐου.

Ύστερα από όλα αυτά τι να πω εγώ για τον Βρούτση; Απλώς ότι ο τύπος αυτός βρίσκεται σε απόλυτη σύγχυση. Κι ακόμα δεν άρχισαν τα αγγούρια για αυτόν.

Καρέλιας και Παπαστράτος

Σε εντελώς διαφορετική διάσταση. 

Μαθήματα Επιχειρηματικής Υπευθυνότητας παρέδωσε ο Παπαστράτος βάζοντας στόχο για ένα εκατομμύριο λιγότερους καπνιστές τον επόμενο χρόνο. Ο Καρέλιας, εισηγμένη εταιρεία στο Ελληνικό Χρηματιστήριο να μην ξεχνιόμαστε, τι στόχους έχει βάλει σε αυτή την κατεύθυνση;
Όχι ο Παπαστράτος δεν πυροβολεί την τσέπη του. Στέλνει τους καπνιστές στο ICOS. Δικό του προϊόν του είναι και αυτό. Καινούργιο. Προϊόν που την προσαρμόζει στην νέα εποχή.

Στην οποία δεν προσαρμόζεται ο Καρέλιας.

Watt+ Volt: Δεν πατά άνθρωπος

Παρατηρώ την κίνηση στα μαγαζιά της.

Άνθρωπος δεν πατά σε αυτά. Για αυτό ίσως ποτέ δεν λάβαμε ενημέρωση από την καλή εταιρεία για τα αποτελέσματα του δικτύου της.  

Μα, ποτέ...  

Σκάνδαλο με ταυτότητα

Σιγά που θα καθόμασταν καλά.  

Την Πέμπτη στην εφημερίδα μας θα αποκαλύψουμε πολλά για το κυοφορούμενο σκάνδαλο με τις ταυτότητες. Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και με πάρα πολλές προεκτάσεις. Έρχεται από παλιά και ανακατεύονται σε αυτό γαλονάδες της ΕΛΑΣ, πολιτικά πρόσωπα, δημοσιογράφοι και εκδότες, πολυεθνικές εταιρείες υπεράνω πάσης υποψίας και επίσης δύο τράπεζες (ε, λείπει ο Μάης;).  

Θα έχει, μάλιστα, τρομερό ενδιαφέρον από την Παρασκευή αν οι μασκαράδες της νουδού και του ΚΙΝΑΛ απαιτήσουν το... ξεκουκούλωμα του Big John.

Υ.Γ. Αληθεύει, κύριε αρχηγέ της Αστυνομίας, ότι η ΕΛΑΣ διαθέτει 2 άνδρες της για την προστασία του Big John; Αν αληθεύει από ποιον και από τι τον προστατεύετε;    

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS