Log in

Yoleni’s: Aπό το «στρατηγείο» του ετοιμάζει πρότυπο πολυχώρο γαστρονομίας στο Κολωνάκι

Η Yoleni's, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό delicatessen ελληνικών προϊόντων συνεχίζει την επιθετική της πολιτική. Ο πάντα ψαγμένος Λεοντειδέας CEO της εταιρίας Νίκος Πίπας και η ομάδα του τρέχουν αυτό το διάστημα από το «στρατηγείο» τους στα Άνω Λιόσια το business plan που αφορά την δημιουργία δικτύου καταστημάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Γράφει ο: 

Στις αρχές του Σεπτέμβρη, θα είναι έτοιμος ο πρότυπος πολυχώρος της Ελληνικής γαστρονομίας, το Yoleni's flagship concept store', στην οδό Σόλωνος 9, στο Κολωνάκι, σε κτήριο 7 ορόφων, συνολικά 2.500 τμ. Ο νέος πολυχώρος θα ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχτεί το ελληνικό κοινό αλλά και τους τουρίστες στις αρχές του Σεπτέμβρη, σε λειτουργία 7 ημέρες την εβδομάδα και θα μπορεί να εξυπηρετεί όλη την Αθήνα σε καθημερινή βάση, μέσω υπηρεσίας delivery. Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 21 Σεπτεμβρίου.

Η Yoleni's παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για την Ελλάδα κατάφερε και συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία, ενισχύοντας την Ελληνική οικονομία. Με τη λειτουργία αυτού πολυχώρου γαστρονομίας, τετραπλασιάζει τις θέσεις εργασίας της εταιρείας, φέρνει κοντά 180 παραγωγούς από όλη τη χώρα, στηρίζοντας αυτούς και τις 2.300 οικογένειές τους, ενώ την ίδια στιγμή φιλοδοξεί να αποτελέσει το εγχείρημα αυτό πόλο έλξης τουριστών ώστε το ελληνικό προϊόν και η φήμη της Ελληνικής φιλοξενίας να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Στο μεταξύ η Yoleni's ετοιμάζεται να μπει σε νέες αγορές που ως σήμερα δεν έχει παρουσία με φυσικά σημεία πώλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό με πρώτο σταθμό τις Η.Π.Α και συγκεκριμένα σε επιλεγμένο σημείο στην Νέα Υόρκη.


Ένα σύγχρονο… Παντοπωλείο

Στο νέο ολοκληρωμένο πολυχώρο θα μπορεί κάποιος να ζήσει μία μοναδική γευστική εμπειρία με ελληνικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών σε ένα φιλικό και οικείο περιβάλλον, που θα θυμίζει έντονα τα παντοπωλεία της Αθήνας του 1950 και 1960.

Πιο αναλυτικά, στο 1 επίπεδο, θα δημιουργηθεί παντωπολείο 2.000 ελληνικών προϊόντων με κοπή αλλαντικών και τυριών, αλλά και γωνιά με ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά.

Στο ισόγειο, χώρος ελαφράς εστίασης, που θα προσφέρει την περίφημη Θρακιώτικη πίτα μας -η οποία θα παρασκευάζεται μπροστά στον πελάτη σε μόλις 4 λεπτά), φρεσκοψημένο τσουρέκι κάθε 30 λεπτά, φρέσκιες σαλάτες, εποχιακές σούπες, γιαούρτι πλαισιωμένο με γλυκές και αρμυρές λιχουδιές, πρωτότυπες γεύσεις παγωτού, ζεστά και κρύα σάντουιτς, καφέ και αναψυκτικά και κελάρι με 230 επιλεγμένες ετικέτες Ελληνικών κρασιών και 20 ετικέτες Ελληνικής μικροζυθοποιίας.

Στον 1ο όροφο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο κοπής κρεάτων σε συνεργασία με την πολύ γνωστή Φάρμα Μπράλου, όπου ο πελάτης θα μπορεί να γεύεται επιτόπου κρέατα ειδικής και μη κοπής. Στον 2ο όροφο, εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών-παιδότοπο σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Ομιλο 'Πόλκα - Φροέλεν', που δραστηριοποιείται 40 χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης.

Στον 3ο όροφο, ειδικό χώρο όπου θα πραγματοποιούνται καθημερινά μαθήματα μαγειρικής σε συνεργασία με γνωστούς σεφ. Στον 4ο όροφο, πολυμορφικό χώρο εκδηλώσεων, με οπτικο-ακουστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, που θα μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδηλώσεις με έμφαση σε εκείνες των παραγωγών και συνεργατών της Yoleni’s. Τέλος θα διαθέτει ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό που θα γνωρίζει την ιστορία των ελληνικών γεύσεων και προϊόντων, που θα προσφέρονται στο κατάστημα.

Καταξιωμένα Ελληνικά brand

Η Yoleni's, θέλοντας να προσφέρει στον καταναλωτή μία ολοκληρωμένη γκάμα ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας έχει προχωρήσει σε στρατηγικές συνεργασίες με γνωστά και καταξιωμένα brand στο χώρο των τροφίμων, όπως η 'Φάρμα Μπράλου', η 'Eurocatering Α.Ε.', η αλλαντοποιία 'Sary', τα γαλακτομικά 'Ρούμελη', οι καφέδες 'Δρακούλη', η 'La Mia Stevia', η μπύρα 'Νήσος', τα αναψυκτικά 'ΕΨΑ' και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος 'Πόλκα – Φροέλεν' στο εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.