Log in

Ο νέος Αστέρας Βουλιαγμένης μένει… «ορφανός» από management;

Την στιγμή που τα συνεργεία του Άκτωρ δουλεύουν πυρετωδώς για να παραδοθεί εγκαίρως ο νέος αναβαθμισμένος Αστέρας της Βουλιαγμένης το σοβαρό θέμα του  management  του Ξενοδοχειακού συγκροτήματος  βρίσκεται στον «αέρα». 

Γράφει ο: 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της fmvoice.gr η γαλλική τουριστική αλυσίδα ξενοδοχείων η «Four Seasons»,   που είχε πει αρχικώς «Nαί»  τώρα   λέει ανεπισήμως το « Όχι».Oι λόγοι  των Γάλλων είναι καθαρά χρονικοί , καθώς  όπως υποστηρίζουν στους εκπροσώπους των ιδιοκτητών δεν προλαβαίνουν  για την ερχόμενη τουριστική περίοδο  να αναλάβουν  και να επικοινωνήσουν  αυτή την μεγάλη τουριστική μονάδα.  Έτσι, οι νέοι ιδιοκτήτες  αναζητούν άμεσα λύση για το  operation   της Ελληνικής Ριβιέρας όπως αποκαλούν πολύ τον εμβληματικό  Αστέρα.  Συγκεκριμένα, τα στελέχη του γραφείου της Αθήνας της AGC Equity Partners  βρίσκονται επί ποδός για να δώσουν λύσει στο σοβαρό θέμα που έχει προκύψει.  Ο Γιώργος Κουτούκης, ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ACG σε συνεργασία με την «προσωπάρχη» του Αστέρα , την δικηγόρο  Βίβιαν Σαρτζετάκη και  την διευθύντρια μάρκετινγκ και διαφήμισης  Χρύσα Κωνσταντοπούλου κάνουν καθημερινές συσκέψεις  για να βρεθεί η κατάλληλη εταιρία που θα αναλάβει να σηκώσει στις πλάτες της την επόμενη ημέρα… του Αστέρα.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα  τον Απρίλιο του 2018  θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του για τους επισκέπτες ο νέος Αστέρας Βουλιαγμένης.  Για αυτό τον λόγο είναι  επιτακτική ανάγκη να έχει «κλειδώσει» εντός του επόμενου διμήνου  η  εταιρία, η οποία   θα αναλάβει  να διαχειριστεί  το καλύτερο και πιο δημοφιλές ξενοδοχειακό συγκρότημα της Χώρας.

 Η ανακαίνιση- ανάπλαση

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί τους προσεχείς  μήνες και προβλέπει τη ριζική ανακαίνιση των ξενοδοχείων «Αρίων» και «Ναυσικά», των bungalows, καθώς και τη σημαντική αναβάθμιση της μαρίνας. Επίσης, το σχέδιο περιλαμβάνει την ανάπτυξη 13 κατοικιών στην ευρύτερη περιοχή του εκτός λειτουργίας ξενοδοχείου «Αφροδίτη».

 Αυτό το διάστημα η   ανακατασκευή είναι σε πλήρη εξέλιξη και   μόνο οι  εγκαταστάσεις του Astir Beach και του εστιατορίου Nobu  είναι σε  λειτουργία.

Ξενοδοχείο Ναυσικά

Το σχέδιο προβλέπει την πλήρη ανακαίνιση του ξενοδοχείου -που θα περιλαμβάνει 132 δωμάτια (από 162 που διαθέτει σήμερα), εκ των οποίων 22 σουίτες-, των εσωτερικών χώρων και του χώρου της πισίνας, ενώ θα δημιουργηθεί ένα bar-restaurant 140 θέσεων δίπλα στη πισίνα.

Ξενοδοχείο Αρίων

Προβλέπεται η πλήρης ανακαίνιση της μονάδας -που θα περιλαμβάνει 102 δωμάτια (από 123 που διαθέτει σήμερα), εκ των οποίων 20 σουίτες-, των εσωτερικών χώρων, του χώρου της πισίνας και των λοιπών εξωτερικών χώρων. Μάλιστα, θα δημιουργηθούν συνεδριακοί χώροι και αίθουσες εκδηλώσεων υψηλών προδιαγραφών, ενώ θα αναβαθμιστούν οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις Spa, διεθνών προδιαγραφών. Τα bungalows αναμένεται να αναβαθμιστούν σε επίπεδο πολυτέλειας.

Astir Beach

Προβλέπεται η αναβάθμιση των υφιστάμενων χώρων εστίασης, η βελτίωση του Platinum Club and Spa, καθώς και η διευκόλυνση της πρόσβασης στην αρχαιολογική ζώνη του «Ναού του Απόλλωνα».

Πολυτελείς παραθαλάσσιες κατοικίες

Αναμένεται η ανέγερση έως και 13 πολυτελών κατοικιών στην περιοχή που σήμερα βρίσκεται το εκτός λειτουργίας ξενοδοχείο «Αφροδίτη».

Πάρκο αναψυχής

Θα δημιουργηθούν διάδρομοι περιπάτου και αναψυχής, διατηρώντας την ίδια στιγμή τους υφιστάμενους φυσικούς πόρους.

Αστήρ Μαρίνα Βουλιαγμένης

Τα σχέδια των επενδυτών προβλέπουν την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, υποδομών και υπηρεσιών, τη δημιουργία νέων εγκαταστάσεων Yacht Club, την ενίσχυση των υπηρεσιών αναψυχής και των εμπορικών χρήσεων, καθώς και αναδιάταξη του εξωτερικού προσήνεμου μώλου εντός της υφιστάμενης χωροθετημένης θαλάσσιας ζώνης για τη δυνητική διεύρυνση της χωρητικότητας της μαρίνας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Το Taxibeat έγινε Beat Στον Ιβάν Σαββίδη το "Έψιλον" »