Log in

Βασίλης Κατσαρός

Υποσχέσεις Δραγασάκη για λύση στο πρόβλημα των δανείων σε φράγκο

Λύση στο πρόβλημα των δανείων σε ελβετικό φράγκο θα προτείνει η κυβέρνηση μετά την ολοκλήρωση των stress tests των τραπεζών τον Μάιο. Όμως οι δανειολήπτες εκφράζουν δυσπιστία και αναμένουν ολοκληρωτική λύση και όχι μεσοβέζικη πρόταση υπολογισμού της σχέσης ελβετικού φράγκου-ευρώ σε τιμή που θα καλύπτει τις απαιτήσεις των τραπεζών.

Alpha Bank: Η ισχυρότερη κεφαλαιακά τράπεζα της χώρας

Οι πρώτοι καρποί μια αθόρυβης αλλά σε βάθος προσπάθειας για την ανάληψη πρωταγωνιστικού ρόλου στο νέο τραπεζικό τοπίο χαρακτηρίζουν τα αποτελέσματα της Alpha Bank που ανακοινώθηκαν χθες. Όλοι σχεδόν οι βασικοί δείκτες της Τράπεζας παρουσιάζουν σημαντική βελτίωση ενώ παράλληλα καταγράφεται ριζική στροφή στην αξιοποίηση των νέων εναλλακτικών δικτύων που φαίνεται ότι θα αποτελέσουν την «αιχμή του δόρατος» του Ομίλου κατά τα επόμενο χρόνια.

Το Μεταξουργείο «κερδίζει» το Κολωνάκι

Είχε καιρό να μου τηλεφωνήσει, νόμιζα ότι με είχε ξεχάσει. Αλλά ξέρω ότι έτσι συμπεριφέρεται συνήθως: Εμφανίζεται μόνο όταν έχει κάτι σπουδαίο – κατ’ αυτόν – να μου πει . Και κατάλαβα προχτές, από το ύφος του, ότι αυτό συνέβαινε.

«Κούρεμα» μέχρι 60% για «κόκκινα» αγροτικά δάνεια

«Κούρεμα» δανείων που μπορεί να φτάσει μέχρι και το 60% και ευνοϊκές διαδικασίες αποπληρωμής θα προσφέρει η bad bank που ανέλαβε το βάρος των «κόκκινων δανείων» της ΑΤΕ σε περισσότερους από 21.000 αγρότες προκειμένου να κλείσουν οριστικά και επ’ ωφελεία τους δάνεια της παρελθούσας εικοσαετίας και αφορά ποσό μεγαλύτερο του 1 δισ. ευρώ.

Alpha Bank: Το «μυστικό» της συναλλαγής για τα Κόκκινα δάνεια ύψους 2 δισ. ευρώ

Έσοδα κατά 50% υψηλότερα σε σχέση με την πώληση του αντίστοιχου χαρτοφυλακίου μη εξυπηρετούμενων δανείων από τη Eurobank έχει η Alpha Bank από τη συμφωνία μεταβίβασης δανείων συνολικού υπολοίπου 3,7 δις ευρώ και οφειλόμενου ποσού 2 δις ευρώ που ανακοινώθηκε χθες.

Eurobank: Αποδίδει το «χαρτί» των Κόκκινων δανείων

Το βάρος στην κάλυψη των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων και των Κόκκινων δανείων με στόχο την επιτάχυνση των διαδικασιών για την βελτίωση των οικονομικών επιδόσεων πρόκειται να ρίξει ακόμα περισσότερο κατά το τρέχον έτος η διοίκηση της Eurobank. Τα αποτελέσματα της προσπάθειας αυτής που εντάθηκε ήδη από το 2017 διαφαίνονται από τα αποτελέσματα του τελευταίου τριμήνου του 2017.

Στον Ρέμο η… ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών

Διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία της παραλιακής ζώνης των Αθηνών. «Οδοιπορικά» για τριήμερα σε Μύκονο-Σαντορίνη και τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην Ψαρού. «’Εξοδα παραστάσεως» για νυκτερινές εξορμήσεις στα μπουζούκια με σκοπό να…ανακαλυφθεί ο «ελληνικός τρόπος ζωής». Αποδείξεις πολυτελών εστιατορίων στα οποία συνέφαγαν οικογένεια και... πεθερικά !

Η Παγκρήτια Τράπεζα δυναμικά στην νέα εποχή

 Τα πλεονεκτήματα  που προσφέρει η σημαντική ανάπτυξη του τουρισμού τα τελευταία χρόνια και τους προβλεπόμενους υψηλούς ρυθμούς  για τον τρέχον έτος είναι πλήρως έτοιμη να αξιοποιήσει η Παγκρήτια  Συνεταιριστική Τράπεζα. Το συνεταιριστικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που έχει «αγκαλιάσει» ολόκληρο το παραγωγικό δυναμικό της Κρήτης και φιλοδοξεί  σύντομα να κάνει αισθητή την παρουσία σε επιλεγμένες περιοχές όλης της χώρας, διεκδικεί την αύξηση του μεριδίου και προβάλλει απέναντι στον ανταγωνισμό τα δικά του ισχυρά «όπλα».

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS