Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 43
Log in

Η fmvoice.gr συμμετέχει στην απεργία

Οι δημοσιογράφοι της fmvoice.gr συμμετέχουμε στη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση, τιμώντας τους αγώνες των συναδέλφων μας για αξιοπρέπεια στην εργασία, τις συνθήκες άσκησης της δουλειάς μας, την κοινωνική ασφάλιση και περίθαλψη.

Με τον Προκόπη έκανε ρουά ματ σε Μέρκελ-Σαμαρά

Ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν σηματοδοτεί «το έργο της μεγάλης κοινωνικής αλλαγής» για το οποίο εξελέγη ο ΣΥΡΙΖΑ. Αποτελεί, όμως, κίνηση ματ στην ακροδεξιά φράξια των Σόιμπλε-Σαμαρά. Φέρνει εγγύτερα την συμφωνία με την Ευρωζώνη και τελειώνει τους «εθνοσωτήρες».

Όλοι στο Σύνταγμα για να μας ακούσει το Eurogroup

Πολίτες που δεν ξέρουν στην ζωή τους τι σημαίνει διαδήλωση, θα διαδηλώσουν απόψε το βράδυ στο Σύνταγμα, για να στηρίξουν την χώρα στην σκληρή διαπραγμάτευση που θα δώσει η κυβέρνηση σήμερα κι αύριο με τα... θεριά.

13/8/2014: In memoriam

Συγκλονισμένοι από την απροσδόκητη απώλεια του φίλου και συναδέλφου, Νίκου Ζερβονικολάκη, τον αποχαιρετούμε μέσα από τη στήλη του.

  • Κατηγορία Inferno

Προβόπουλος- Ντράγκι συμφώνησαν σε όλα

Ο κύβος ερρίφθη. Η Τράπεζα της Ελλάδος με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Κομισιόν στο πλευρό της ανακοινώνει -κατά 90%- σήμερα το απόγευμα τα αποτελέσματα των stress test που διενήργησε η BlackRock στις ελληνικές συστημικές τράπεζες και ο λογαριασμός θα διαμορφωθεί στα 5,8 με 6,2 δισ ευρώ.

Στρώνεται ο δρόμος για την συνεργασία Μ. Κολακίδη - Πειραιώς (;)

Οι πηγές της FMVoice.gr επιμένουν ότι έχει ανοίξει (και επίσημα) ο δρόμος για την απορρόφηση του κ. Μιχάλη Κολακίδη στον όμιλο Πειραιώς (και την Γενική πιο συγκεκριμένα), αφού το risk management ο συγκεκριμένος τραπεζικός το γνωρίζει όσο λίγοι.

 

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS