Log in

Τραμπ σε Ευρώπη: Ή παίρνετε πίσω τους τζιχαντιστές των χωρών σας ή τους ελευθερώνω στα σύνορά σας

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ απείλησε σήμερα να απελευθερώσει στα σύνορα της Ευρώπης τους τζιχαντιστές που κρατούνται από τους συμμάχους του στη Συρία, εάν η Γαλλία, η Γερμανία και οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες δεν δεχτούν να επαναπατρίσουν τους υπηκόους τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανδρέας Μαραθιάς

Ραντεβού με την ανάπτυξη δίνει η κυβέρνηση, αλλά το 2021

Για το 2021 αναβάλλεται η ανάπτυξη με βάση το σχέδιο νόμου «Περί του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης» (ΕΠΑ), με αντικείμενο τη θέσπιση των κανόνων που διέπουν την κατάρτιση, τον συντονισμό, τη διαχείριση, τη χρηματοδότηση, τον έλεγχο και την εφαρμογή των αναπτυξιακών παρεμβάσεων που χρηματοδοτούνται από τους εθνικούς πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ).  

Ο Μπάμπης ανάβει φωτιές στην κυβέρνηση

Το νερό νεράκι φαίνεται πως θα πούμε επί ΝΔ, καθώς από νέο και όχι τρελό, αλλά ακραίο νεοφιλελεύθερο βουλευτή μαθαίνεις την αλήθεια για τις προθέσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ο Βενιζέλος υπέρ της Εξεταστικής για Novartis

Θέση για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Novartis παίρνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο facebook, ζητώντας να διενεργηθεί εξεταστική επιτροπή για τα πρόσωπα που εμπλέκονται.    

Αθλητικό νομοσχέδιο προωθεί η κυβέρνηση με στόχο την αντιμετώπιση της βίας μέσα και έξω από τα γήπεδα

Το αθλητικό νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της χειραγώγησης των αθλητικών αγώνων, με την κύρωση της σύμβασης Μακόλιν, ήταν το αντικείμενο σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με τη συμμετοχή του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιου για θέματα Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιου για την Αντεγκληματική Πολιτική, Λευτέρη Οικονόμου, και του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά.

Η Βουλή «κουκουλώνει» το προβληματικό πόθεν έσχες του ζεύγους Μητσοτάκη

Η σπουδή της Επιτροπής Πόθεν έσχες της Βουλής να δημοσιοποιήσει άρον άρον τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και μάλιστα ανέλεγκτα από τους ορκωτούς λογιστές τα πόθεν έσχες των βουλευτών για τα έτη 2016, 2017 και 2018 είχε τελικά τη σκοπιμότητα της.

Novartis: Δεν τολμούν να ακουμπήσουν τον Αλέξη

«Από την απλή ανάγνωση των στοιχείων της δικογραφίας προκύπτει ότι υφίστανται σαφείς ενδείξεις για αθέμιτες παρεμβάσεις του κ. Δημητρίου Παπαγγελόπουλου στη Δικαιοσύνη και για τον λόγο αυτόν, η κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ. θα προτείνει τη συγκρότηση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για Διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης αναφορικά με τον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης» τονίζει με γραπτή δήλωσή του ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης παρουσιάζοντας επισήμως τη θέση του κυβερνώντος κόμματος.

Μητσοτάκης στο Υπουργείο Εργασίας: Ενθαρρύνουμε την πλήρη απασχόληση

Τις ενέργειες με τις οποίες θα στηριχθεί η πλήρης απασχόληση και θα καταπολεμηθεί η υποδηλωμένη εργασία συζήτησε, μεταξύ άλλων, το πρωί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνε με την ενημέρωση του Μεγάρου Μαξίμου, με την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας. Παράλληλα ανακοίνωσε την οριστική λύση στο πρόβλημα των συντάξεων χηρείας.

Ανακοινώθηκε η διαβίβαση της δικογραφίας κατά Αλ. Τσίπρα και Δημ. Παπαγγελόπουλου, χωρίς αξιολόγηση

Ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας ανακοίνωσε και επισήμως, τη διαβίβαση, από τον υπουργό Δικαιοσύνης στη Βουλή τη ποινική δικογραφία, για τους χειρισμούς στη διερεύνηση του σκανδάλου Novartis, που αφορούν τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσιπρα και τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS