Log in

ESM: Η τάση για την Ελλάδα είναι θετική και θα βελτιωθεί περαιτέρω

Η τάση για την Ελλάδα είναι θετική και θα βελτιωθεί περαιτέρω, αν η τρίτη αξιολόγηση ολοκληρωθεί σύντομα, με την εκπλήρωση των δεσμεύσεων του προγράμματος που έχουν απομείνει, δήλωσε ο επικεφαλής της αποστολής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) για την Ελλάδα, Νικολά Τζιαμαριόλι, μιλώντας στο 19ο ετήσιο συνέδριο Invest in Greece, που γίνεται στη Νέα Υόρκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κώστας Ψωμιάδης

Ο Τσίπρας έβαλε τον Ερντογάν στη θέση του!

Μπούμερανγκ για τον σουλτάνο γυρίζει η προσπάθειά του να εμφανιστεί «άκαμπτος» επί ευρωπαϊκού εδάφους σε σοβαρά διμερή και περιφερειακά θέματα και να προβάλλει τις δικές του θέσεις. Βρήκε μπροστά του, τον Έλληνα πρωθυπουργό, αποφασισμένο να δώσει ανοικτές και ειλικρινείς απαντήσεις σε όλες τις προκλήσεις.

M. Παναγιωτάκης: Τα σχέδια της ΔΕΗ για τους λιγνίτες, με Κινέζους στην Τουρκία για νέο σταθμό

Τη σπουδαιότητα της λιγνιτικής παραγωγής για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της χώρας υπογράμμισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης, μιλώντας στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η συζήτηση για την αποεπένδυση της ΔΕΗ θα πρέπει να γίνει με νηφαλιότητα, από όλους και κυρίως από τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας.

Ένας πολιτικός κλόουν στα… κεραμίδια! Και το όνομα αυτού Μιχαήλ…

Πολλοί έχουν ακούσει το όνομά του, λίγοι όμως θυμούνται ότι αυτός ο «κύριος» έχει αναστατώσει τρεις χώρες, έχει οδηγήσει σε πολεμική σύγκρουση δύο ομόθρησκες χώρες, έχει «εξαφανίσει» φίλους του, έχει ανατρέψει τους πολιτικούς του μέντορες…

Είναι τρελοί (και διαπλεκόμενοι) αυτοί οι Ευρωπαίοι!

Τόσα χρόνια μας αντιμετώπιζαν κάτι σαν τον Αστερίξ και το Οβελίξ. Τώρα, που όλα δείχνουν ότι βγαίνουμε από τη μνημονιακή εποχή και την ύφεση, μας επιβάλουν να κάνουμε αυτό, που οι ίδιοι το εξορκίζουν ως αντιευρωπαϊκό!

  • Κατηγορία Γνώμες

Ζει και… υπονομεύει το παλαιό σύστημα της διαπλοκής

Την παροιμία με τον γάιδαρο και το σαμάρι θυμίζει η υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας. Εφόσον δεν μπορούν να πλήξουν τον Τσίπρα, οι Μητσοτακικοί τα έβαλαν με τον Καμμένο, χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα… πολεμοφόδια του μιντιακού συστήματος.

  • Κατηγορία Γνώμες

Μ. Παναγιωτάκης: Ευκαιρία για καλύτερη ΔΕΗ οι αλλαγές στην αγορά

Μία διαφορετική ΔΕΗ, με μικρότερα μερίδια, αλλά ισχυρότερη, θα προκύψει από τις αλλαγές που δρομολογούνται στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, επεσήμανε ο ο επικεφαλής της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης μιλώντας στο συνέδριο του ΙΕΝΕ, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ενέργεια & Ανάπτυξη: Σε πορεία μετασχηματισμού οι αγορές σε Ελλάδα και Ευρώπη

«Ο μετασχηματισμός των ενεργειακών αγορών δημιουργεί αναπτυξιακές δυνατότητες για τη χώρα, αποτελεί μοναδική ευκαιρία ώστε η Ελλάδα να βρεθεί στην αιχμή, αναφορικά με τους υψηλούς περιβαλλοντικούς όρους» επεσήμανε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας στο συνέδριο του ΙΕΝΕ «Ενέργεια και Ανάπτυξη.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS