Log in

Ανδρέας Μαραθιάς

"Λιώνει" ο πάγος μεταξύ ΝΔ και αμερικανικής πρεσβείας

Την ώρα που η γνωστή ομογενειακή εφημερίδα "Εθνικός Κήρυκας", γνωστή επίσης και για τις στενές σχέσεις της με την οικογένεια Μητσοτάκη εξαπολύει δριμεία κριτική εναντίον του Τζέφρι Πάιατ για το ρόλο του στη Συμφωνία των Πρεσπών, ζητώντας την άμεση ανάκλησή του από την αμερικανική κυβέρνηση, ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα ως απάντηση προχώρησε σε μια κίνηση με σημασία.

Μητσοτάκης: Δεν θέλω μια κοινωνία η οποία στηρίζεται στα δώρα των Χριστουγέννων!

Μαύρα τα μαντάτα από την Κύπρο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στον οποίο πρέπει να πιστώσουμε το γεγονός ότι δεν κρύβει τα λόγια , μιλώντας χθες στο πάνελ του 9ου Οικονομικό Συνεδρίου Λευκωσίας με θέμα "Το μέλλον της ελληνικής οικονομίας" το είπε ξεκάθαρα: "Δεν θέλω μια κοινωνία η οποία στηρίζεται στα δώρα των Χριστουγέννων"!

Η "Πυθία" προ-καλεί τον Καραμανλή να μιλήσει

Ξεκινά σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας η δίκη για το... σχέδιο "Πυθία", το οποίο αφορούσε ουσιαστικά σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από ξένους πράκτορες, αλλά και τηλεφωνικών υποκλοπών.

Επιτροπή Δεοντολογίας: 3 «ναι» και 2 «όχι» για τις άρσεις ασυλιών

Κατά πλειοψηφία η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής εισηγείται θετικά στην αυριανή συνεδρίαση της Ολομέλειας την άρση ασυλιών του Ανδρέα Λοβέρδου (Novartis), του Μάριου Σαλμά (αρθροσκοπήσεις) και του Αριστείδη Φωκά (μήνυση πολίτη), ενώ αρνητικά έκρινε την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη (μήνυση Αδ. Γεωργιάδη) και Πάνου Καμμένου (μήνυση εκδότη Γ. Κουρτάκη) αποδεχόμενη ουσιαστικά το σκεπτικό τους να μετατραπούν οι δικογραφίες από βουλευτικές σε υπουργικές και να εξεταστούν με βάση το νόμο περί ευθύνης υπουργών καθώς τα γεγονότα τελέστηκαν κατά την άσκηση τω υπουργικών τους καθηκόντων τους.

Αχτσιόγλου: "Έρχεται" το νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις σε ασφαλιστικά ταμεία

Συνομιλώντας με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου τόνισε ότι το νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις στα ασφαλιστικά ταμεία είναι απολύτως έτοιμο από το Υπουργείο της και είναι θέμα προγραμματισμού της Βουλής το πότε θα εισαχθεί προς συζήτηση και ψήφιση.

Αποφασιστικότητα κυβέρνησης και Βουλής για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών - "Δύο γραμμές" από τη ΝΔ

Την ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας διατράνωνε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να προχωρήσει σε ρηματική διακοίνωση στο Βερολίνο για τη διεκδίκηση των Γερμανικών αποζημιώσεων, η ΝΔ εμφανίστηκε με δύο γραμμές στο μείζον αυτό ζήτημα.

Κακός σύμβουλος ο πανικός

Σαν "φούσκα" έσκασε η η προεκλογική καμπάνια της ΝΔ. Η βιντεοσκόπηση της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους εκπροσώπους των καλλιτεχνών και των δημιουργών στο πλαίσιο των επαφών τους με τις ηγεσίες των κομμάτων, έγινε προφανώς για να εξυπηρετήσει προεκλογικούς σκοπούς της ΝΔ και μάλιστα εν αγνοία τους.

Γαβρόγλου: Με το νέο σύστημα εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ δεν υπάρχει λόγος για φροντιστήρια και ιδιαίτερα

Ξεκίνησε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Bουλής η συζήτηση επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για το νέο σύστημα εισαγωγής στην ανώτατη εκπαίδευση.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS