Log in

blacklist logo

Το υποτιμημένο ραντεβού

Όλοι γράφουν.   

Για την συνάντηση του Πρωθυπουργού με την Λαγκάρντ και για το τετ α τετ με τον Τραμπ. Φυσικά πρόκειται για πολύ σοβαρά ραντεβού. Υπάρχει, όμως, άλλο ένα στην ατζέντα του Αλέξη το οποίο μας έχει λίγο διαφύγει. Αυτό με τους ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες. Το λόμπι τους διαθέτει παρέμβαση στην Ουάσιγκτον και τώρα με την προεδρία Τραμπ. Όμως, η συζήτηση δεν θα περιοριστεί στο τι μπορεί να κάνει το λόμπι για να βοηθήσει την Ελλάδα. Θα γίνει σημαντική κουβέντα για επενδύσεις των ελληνοαμερικανών στην χώρα μας. Αρκεί να θέλουν να κάνουν επενδύσεις εδώ. Γιατί και πριν την κρίση δεν τους είδαμε ποτέ από τα μέρη μας. Εξαίρεση τώρα ο Κάλαμος με την αγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής.    

Αυτό το ραντεβού μπορεί να βγάλει δυνατές ειδήσεις.  

Αυτουργοί για ό,τι συμβεί

Οι κυβερνητικοί καθίστανται πολιτικοί και ηθικοί αυτουργοί.

Κυρίως ο Βασιλειάδης λόγω αρμοδιότητας και η "υπουργάρα" του Μελισσανίδη. Ο Βασιλειάδης έχει καλές προθέσεις. Το θέμα είναι αν μπορεί να κρατήσει τα μπόσικα. Αν δεν μπορεί, όμως, ας κοιτάξει το μέλλον του. Διότι είναι νέος και μπορεί να διανύσει πολλά χιλιόμετρα στην πολιτική. Για τον άλλον δεν έχουμε καμία αξίωση. Μετρήθηκε και ζυγίσθηκε. Ο άνθρωπος εγκατέστησε την "παράγκα του Αιγάλεω", των Γραμμένων και των Κουκουλάκηδων.     

Όμως, για να μην το κουράζουμε. Για ό,τι συμβεί φέτος, από εδώ και πέρα, μέσα και έξω από τα γήπεδα αυτοί θα είναι οι ηθικοί και πολιτικοί αυτουργοί. Όταν αθωώνονται στην ουσία οι επίσημοι βάνδαλοι που βιαιοπραγούν σε βάρος των διαιτητών από τους δικαστές της "εξυγίανσης" και όταν κάνουν κάθε Κυριακή αυτά τα αίσχη οι διάφοροι -πουλοι (Καλογερόπουλοι, Σιδηρόπουλοι, Παπαδόπουλοι), τότε κάποια στιγμή το καζάνι θα σκάσει και η οργή θα παρασύρει όποιον βρει μπροστά της.   

Μην μας αρχίσετε τις αναλύσεις μετά.

Υγεία: Σπουδαία διάκριση

Από τις έξυπνες τοποθετήσεις του αείμνηστου.   

Παρά της χρηματοοικονομικές δυσκολίες εξ αιτίας της μνημονιακής εποχή μας, ο όμιλος αποτελεί πυλώνα για το οικοδόμημα της MIG. Δεν είναι τυχαίο ότι περιελήφθη στην λίστα Most Admired Companies. Στην λίστα με τις «20 πιο Αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις της Ελλάδας». Ο καταρτισμός της γίνεται από τα στελέχη των επιχειρήσεων. Ψήφισαν 270 ελληνικές επιχειρήσεις και συμμετείχαν 1.600 στελέχη. Η ψήφος βασίστηκε στην καινοτομία του Υγεία, στην ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και στην εξωστρέφεια του ομίλου.

Το ζητούμενο είναι να συνεχίσει έτσι.

Αυτός είναι ο Παπαδόπουλος

Golden Πάνος σε όλα του.

Ο Φώτης Μπόμπολας έκανε αγωγή σε Capital και Φιλιππόπουλο και τους ζητά 200 χιλιάρικα. Ολόκληρος Μπόμπολας ζητά 200 χιλιάρικα για δημοσιεύματα που τον κατηγορούν για απάτη, υπεξαίρεση και διάφορα άλλα. Την ώρα, λοιπόν, που η "τιτανομαχία" για τόσο χοντρά θέματα... πέφτει στα 200, ο πολύς κ. Παπαδόπουλος της Forthnet έκανε σε εμάς αγωγή διεκδικώντας 500 χιλιάρικα, επειδή: Τον γράψαμε golden Πάνο, επειδή αποκαλύψαμε ότι όπως και να φύγει από εκεί μέσα θα πάρει πρόσθετη αποζημίωση (τώρα αυτή φτάνει στο 1,5 εκατ.), επειδή γράψαμε για την δραματική χρηματοοικονομική εικόνα της εισηγμένης (και αυτός ισχυρίζεται στην μήνυση του ότι η εταιρεία είναι υγιής).  

Από το νούμερο και μόνο αντιλαμβάνεται κανείς ποιός είναι ο κύριος αυτός και ποιος είναι ο σκοπός των δικαστικών διώξεων του σε βάρος μας. 

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS