Log in

blacklist logo

Φουρλής: Η επόμενη Folli Follie;

Αλήθεια ή σπέκουλα ορισμένων χρηματιστών; 

Τις τελευταίες εβδομάδες στους πελάτες τους ορισμένα χρηματιστηριακά γραφεία διαδίδουν ψιθύρους σε βάρος κυρίως των ομίλων Φουρλή, Βιοχάλκο και Jumbo. Τους ψιθυρίζουν ότι πρόκειται για τις επόμενες Folli Follie; 

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και καλό είναι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (και όχι μόνο) να το κοιτάξει ουσιαστικά. Για να μην τρέχει μετά και δεν φτάνει, όπως στην περίπτωση της Folli Follie. Μπορεί να έχουν δίκιο οι χρηματιστές και να σκάσει σκάνδαλο αλά Κουτσολιούτσου. Μπορεί, όμως, οι χρηματιστές να σπεκουλάρουν τους μεγάλους ομίλους επειδή, όπως ακούγεται στην πιάτσα, δεν τους δίνουν δουλειές. 

Εμείς το ψάξαμε. Το ρεπορτάζ δεν επιβεβαιώνει για την ώρα τους ψιθυριστές. Ωστόσο, εμείς δεν είμαστε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για να ξεδιαλύνουμε το θέμα. 

Αυτή οφείλει να προστατέψει τις εταιρείες και την Σοφοκλίτσα.

"Κούρεψε" τον ανόητο με την ψιλή

Πήγε για μαλλί ο Μητσοτάκης και βγήκε γουλί. 

Καλά. Έπρεπε το Σάββατο το βράδυ να είστε από μια μεριά να βλέπατε και να ακούγατε. "Κηδεία" στην Νέα Δημοκρατία, μετά το απίστευτο γλέντι που έκαναν Αλέξης και Κοτζιάς σε Μητσοτάκη, Ντόρα και Σαμαρά. Με τους Μητσοτακικούς και τους Σαμαρικούς, αν και κίτρινοι όλοι τους, να τριγυρίζουν και να λένε για τον... Ριβάλντο που απέκτησαν από τους ΑΝ.ΕΛ. 

Έμαθε πολλές μεγάλες αλήθειες για το Μακεδονικό ο ελληνικός λαός από την συζήτηση στην Βουλή. Την ευκαιρία αυτή μας την έδωσε ο Κυριάκος και οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε αυτό. Όλοι όσοι δεν έχουν τσίχλα στο μυαλό κατάλαβαν ότι ο πρώτος που πούλησε το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς ήταν ο Σαμαράς. 

Οι "έμποροι του πατριωτισμού" τα κατέβασαν και τότε στους Γερμανούς.

Μητσοτάκης-VMRO-Μπαρμπαρούσης

Η τηλεοπτική εικόνα είναι αδιάψευστη. 

Την ώρα που ο Μπαρμπαρούσης καλούσε τον Στρατό σε πραξικόπημα, όλοι οι χρυσαυγίτες γελαστοί και ενθουσιασμένοι τον χειροκροτούσαν και τον επευφημούσαν. Άλλο που αμέσως κατάλαβαν ότι κινδυνεύουν να βρεθούν όλοι τους με το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας στην πλάτη -το οποίο θα τους έθετε εκτός νόμου- και έσπευσαν άρον, άρον να διαγράψουν τον βουλευτή τους και να τον καταδικάσουν. 

Το βράδυ έξω από την Βουλή τα "τάγματα εφόδου" της ναζιστικής οργάνωσης έκαναν πραγματικό πόλεμο. Τα είδαμε με τα μάτια μας. Έχει δίκιο ο Νίκος Βούτσης που τους κατήγγειλε. 

Τα ίδια γίνονται στα Σκόπια από τους εθνικιστές και τους φασίστες του VMRO. Αυτοί δεν είναι Σλάβοι ή Αλβανοί, ούτε Σλαβομακεδόνες. Αυτοί είναι... Σλαβοτούρκοι. Φανατικοί ανθέλληνες, που υποστηρίζουν την Τουρκία. 

Ο ελληνικός λαός δεν τσιμπά. Με το ζόρι μάζεψαν 2.500 χιλιάδες ο Γεωργιάδης και ο Μιχαλολιάκος.

Δρυμαλίτου: Ποιο λαμόγιο έσωσες;

Τα κατορθώματα της "Εφορίας της αμαρτίας" είναι αμέτρητα και βαριά. 

To ευχάριστο είναι ότι πλέον με τα σκάνδαλα της αρχίζουν να ασχολούνται και άλλα σοβαρά Μέσα Ενημέρωσης πέραν της FMVoice! Γεγονός που δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν θα μπορέσει η κυρία Δρυμαλίτου, καθώς και οι φίλοι και οι προστάτες της, να ξεφύγει από την λογοδοσία και την τιμωρία όσες μηνύσεις, αγωγές και εγκλήσεις κι αν κάνει σε βάρος της FMVoice. 

Στην ουσία. Αποκαλύφθηκε και δεν διαψεύστηκε η... "γκάφα" της ΔΟΥ Κηφισιάς χάρη στην οποία φορολογούμενος γλύτωσε πρόστιμο 195 χιλιάδων ευρώ! Ποιος είναι αυτός ο κύριος, κυρία Μαρίνα; Περιμένουμε να μας το πει, για να επιβεβαιώσουμε άλλη μια φορά την ορθότητα του ρεπορτάζ μας. Να της θυμίσουμε μόνο ότι τον συγκεκριμένο κύριο τον ερευνά, εδώ και καιρό, η Οικονομική Εισαγγελία! 

Ας δούμε πως στήθηκε η "γκάφα".

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS