Log in

blacklist logo

Πρώτη φορά συμφωνώ με τον Λεωτσάκο

Πέτρο, έχεις δίκιο. Ο Χρήστος είναι χειρότερος.
Που ακούστηκε να στέλνει το γραφείο τύπου μιας τράπεζας επιλεκτικά τις ανακοινώσεις της διοίκησης στα media που γουστάρει ο επικεφαλής του γραφείου και υπάλληλος της τράπεζας. Εμείς έχουμε να λάβουμε δελτίο τύπου από τον καιρό του... δευτέρου μνημονίου. Μόλις, όμως, εμφανίστηκε στο site ο εξάψαλμος του Λεωτσάκου, έσπευσε ο κ. Τσατσαρώνης να του απολογηθεί.
Σε εμάς οι απολογίες δεν έχουν κανένα νόημα. Ας μην μπει, λοιπόν, κανείς στον κόπο. Στο φινάλε το πρόβλημα είναι της τράπεζας. Όχι δικό μας. Αν θέλει ο κ. Ρουμελιώτης να ενημερώνει τους μισούς από τους μετόχους, επενδυτές, καταθέτες κ.λπ. για τις προσπάθειες της τράπεζας και τις αποφάσεις της διοίκησης, ας το κάνει.
Είμαστε σίγουροι όμως ότι δεν το θέλει.

Η πάμπλουτη κυρία Μαρέβα

Ώστε τα 850 χιλιάρικα προέρχονται από έναν πίνακα.
Τι πίνακας είναι αυτός που άξιζε 850 χιλιάρικα; Πικασό, Ροσέτι, Ρέμπραντ; Με ποια αξία τον αγόρασε προηγουμένως η κυρία Μητσοτάκη;
Δεύτερη παρατήρηση. Οι αριστεροί οφείλουν να είναι άπλυτοι και φτωχοί. Αν όμως είσαι η σύζυγος του Κυριάκου τότε δικαιούσαι να (δηλώνεις) ότι διαθέτεις 1.270. Για να μην σας μπερδέψω, το διευκρινίζω: Ένα εκατομμύριο διακόσια εβδομήντα χιλιάδες ευρώ. Τρελά λεφτά.
Ερώτηση: Αφού οι δουλειές σας ήταν και παραμένουν ζημιογόνες πώς βρήκατε αγαπητή Μαρέβα τόσα λεφτά το 2005; Ήταν η τελευταία δήλωση πόθεν έσχες και αφορούσε το 2004.
Τελικώς, τα 725 χιλιάρικα για τον Πύργο του Βολταίρου στο Παρίσι τα δώσατε μετρητά. Όχι με δάνειο.

Υ.Γ. Ο καημένος ο Άκης έπεσε για έναν... απλό γάμο στο Four Seasons στο Παρίσι.

Η (βαριά) ήττα του Ερντογάν

Τώρα που κατακάθισε η σκόνη από την επίσκεψη του στην χώρα μας.
Από την Μέρκελ έως το Στέιτ Ντιπάρτμεντ καταδικάστηκε η αναθεωρητική του στάση για την Συνθήκη της Λωζάννης. Δεν έχει μικρότερη σημασία για την Ελλάδα η τοποθέτηση του Βούλγαρου ηγέτη. Ο Μπορίσοφ υποστήριξε ανοικτά την Ελλάδα στο θέμα.
Ο διεθνής Τύπος αποδοκίμασε τον τσαμπουκά του Τούρκου προέδρου στην Αθήνα. Όλα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης, δεξιά και αριστερά, αποδοκίμασαν την συμπεριφορά του και μίλησαν για τα αδιέξοδα του.
Στην Κομοτηνή έκατσε φρόνιμος. Τόσο φρόνιμος που είπε στους λίγους, καμιά χιλιάδα, μουσουλμάνους που τον υποδέχτηκαν στην πόλη, ότι "να σέβεστε την ελληνική σημαία". Ταυτόχρονα δε αναγνώρισε ότι είναι ελληνικό θέμα η διαβίωση της μειονότητας.
Υποχώρησε και στο προσφυγικό. Όσοι πρόσφυγες προωθούνται στην ενδοχώρα της Ελλάδας για την αποσυμφόρηση των νησιών, θα μπορεί η Ελλάδα αργότερα να τους επαναπροωθεί στην Τουρκία. Κάτι που πριν δεν το δεχόταν ο Ταγίπ.
Του βγήκε ξινή η συνέντευξη στον Παπαχελά γιατί άνοιξε τα χαρτιά του στον Αλέξη.

Υγεία: Νέα συνεργασία

"Δίχτυα" στην ομογένεια έριξε ο όμιλος.
Το Υγεία διευρύνει το πελατολόγιο του και στο πλαίσιο αυτό ήλθε σε συμφωνία με το American Hellenic Educational Progressive Association. Τα μέλη του γίνονται δικαιούχοι παροχών για υπηρεσίες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας στον Όμιλο Υγεία. Τα προνόμια που προσφέρονται περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, δωρεάν επισκέψεις σε ιατρούς των νοσοκομείων ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ, καθώς και διαγνωστικές εξετάσεις σε προνομιακές τιμές για όλα τα μέλη του AHEPA, παγκοσμίως.
Το AHEPA εμπιστεύτηκε το ΥΓΕΙΑ γιατί είναι το μοναδικό νοσοκομείο στην Ελλάδα που από το 2010 έχει διαπιστευτεί από τον διεθνή οργανισμό Joint Commission International.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS