Log in

blacklist logo

Κυριάκος ο... "παίδαρος"

Με τον Θωμά τον Βαρβιτσιώτη δίπλα του συνέχεια θα γελάει ο κάθε σοβαρός πολίτης.    

Λείπει και η Ντόρα που αναρρώνει από την επέμβαση στο πόδι και δεν κρατιούνται οι "Βηματοδότες" της διαπλοκής και της προπαγάνδας (που είσαι Λαμπράκη να δεις που κατάντησαν τον ΔΟΛ). Βεβαίως, δεν είναι οι μόνοι. Τα site των φιλελέδων και των... "500 παραιτηθείτε" παρόμοιες λαϊκίστικες γραφικότητες αναπαρήγαν. Και στην Καρδίτσα καμιά εικοσαριά νοματαίοι ήταν όλοι και όλοι. 

Που τον τρέχουν τον άνθρωπο, Παναγία μου, για να του φτιάξουν το λαϊκό προφίλ; Δεν καταλαβαίνει και ο ίδιος ο Κυριάκος ότι στο τέλος με αυτές τις αστειότητες θα χάσει και τους σίγουρους; Αυτούς που θέλουν να ψηφίσουν τον μεταρρυθμιστή και νεοφιλελεύθερο Μητσοτάκη. 

Ο πολιτικός κερδίζει τον κόσμο όταν υπερασπίζεται τις επιλογές του. Τον κερδίζει για αυτό που είναι. Όχι με αυτό που φαίνεται.    

Μην υποτιμάτε άλλο τον κοσμάκη στην νουδού. 

Σκουπίδια, Πατούλης και Μπουτάρης

Ο Πατούλης. 

Ήταν αντίθετος με την μονιμοποίηση των συμβασιούχων. Για ψηφοθηρικά παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε, προκειμένου να μην προχωρήσει η πρόσληψη τους. Τώρα παριστάνει τον προστάτη τους.

Ο Μπουτάρης είδε ιδιωτικό κέρδος και έσπευσε. Τόσο καιρό καμία πρωτοβουλία για το θέμα. Περίμενε στην γωνία να την φέρει στη κοινωνία και να μας κουβαλήσει τους ιδιώτες. Τους οποίους δεν τους γνωρίζει ούτε κατ΄ όψη.

Οι εργαζόμενοι με το δίκιο τους πήραν αυτό που έπρεπε από τον Αλέξη. Ανεξαρτήτως ηλικιακού ορίου, συμμετοχή με μοριοδότηση στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού. Κανείς τους δεν χάνει την δουλειά του. Αφού θα συναφθούν άμεσα νέες συμβάσεις εργασίας. Μάλιστα, οι 2.500 νέες θέσεις εργασίας μόνιμου προσωπικού στην καθαριότητα, αποτελούν την εκκίνηση των προσλήψεων.

Άρα η λύση δόθηκε. Ο αγώνας δικαιώθηκε. Η απεργία, όμως, συνεχίζεται. 

Ποιος ήταν;

Θα το μάθουμε ποτέ το όνομα του;   

Εμείς ξέρουμε το όνομα, αλλά, περιμένουμε να το πουν στην κοινωνία και στην αγορά αυτοί που πρέπει. Η αναφορά έχει να κάνει με τον συγγενή του κορυφαίου στελέχους -επί Σαμαρά- του ΣΔΟΕ που διενεργούσε τον έλεγχο στο "Ερρίκος Ντυνάν". Ο Σαμαράς δεν διέψευσε τον Μαρτίνη ότι του ζήτησε να διορίσει στο νοσοκομείο τον συγγενή του στελέχους του ΣΔΟΕ. Ας μάθουμε, λοιπόν, το όνομα του κυρίου. Να ανοίξουν οι λογαριασμοί του. Να μάθουμε την περιουσία του. Και να πληροφορηθούμε σε ποιους ισχυρούς έκανε έλεγχο, πότε, τι βρήκε και πώς κατέληξαν οι έλεγχοι.   

Ας αφήσουμε τα μισόλογα, κύριοι. 

Ο Φρουζής εξέθεσε την Creta Farms

Λάθος των μετόχων.   

Ελπίζω να μην πείσει τους Δομαζάκηδες o... αμερικανοκινέζος σύμβουλος τους ότι δεν τρέχει τίποτα. Εντάξει, χρήσιμος ήταν ο Φρουζής για να ενταχθεί η επένδυση τους στο πακέτο Γιουνκέρ και για το lobbying στις Βρυξέλλες. Έρχεται, όμως, η ώρα της ανάγνωσης της άλλης πλευράς του νομίσματος.   

Ανέθεσαν τον ρόλο του διευθύνοντος στον πρώην επικεφαλής της Novartis. Σε αυτόν που το ΚΕΦΟΜΕΠ δέσμευσε 4,3 εκατομμύρια ευρώ για το σκάνδαλο Novartis. Όπως δε αποδεικνύεται από το ρεπορτάζ της προχθεσινής "Κυριακάτικης Εφημερίδας" η πραγματική διερεύνηση του σκανδάλου Novartis ουσιαστικά τώρα ξεκίνησε.  

Άρα τα μπαστούνια για τον CEO των κ.κ. Δομαζάκη τώρα εμφανίζονται. 

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS