Log in

blacklist logo

Ο Βαρβιτσιώτης είναι Ν.Δ.

Τουλάχιστον ο Θωμάς είναι νεοδημοκράτης.   

Χαμός στην "αυλή" και στο... πολυτελές ρετιρέ του προέδρου Κυριάκου. Ο ένας πρώην κνίτης, η άλλη πασοκτζού την εποχή του σημιτικού φεγγαριού, ο τρίτος ο φιλελεύθερος δημόσιος υπάλληλος της κρατικής ΕΡΑ. Που να βρουν, λοιπόν, πολιτική συνισταμένη για να εκφράσουν επικοινωνιακά ένα συνεκτικό πολιτικό λόγο. Αφήστε που σκάβει καθημερινώς ο ένας τον λάκκο του άλλο. Για αυτό γκρινιάζει συνεχώς ο φίλος μου ο καφετζής στον "αγαπημένο πρόεδρο του" να αλλάξει τον πρωινό καφέ του και να τον πολιτικοποιήσει λιγουλάκι.   

Μόνο που για όλα αυτά δεν ευθύνεται ο Βαρβιτσιώτης. Τουλάχιστον αυτός είναι Νέα Δημοκρατία. Από παλιά. 

Ελλάδα: Απίθανοι τύποι

Φρούδα η ελπίδα μας.    

Αυτή η χώρα να γίνει κανονικό κράτος και να πάψει να βασανίζεται από τα απίθανα πράγματα και από τους απίθανους τύπους. Προσέξτε τώρα:   
Ο Βασίλης Κορκίδης, ο πρόεδρος των εμπόρων και του Επιμελητηρίου Πειραιώς, ζητά την εφαρμογή -έστω την πιλοτική- της ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Δηλαδή, οι φορείς των εμπόρων, που θα είχαν, θεωρητικά, κάθε λόγο να μην θέλουν την ψηφιοποίηση των φορολογικών τους υποχρεώσεων, ζητούν από την κυβέρνηση και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων να εφαρμοστεί το μέτρο που έχει ψηφίσει η Βουλή των Ελλήνων από το 2006, με το οποίο θα περιοριστεί δραστικά η φοροδιαφυγή.   
Αλλά, ο άνθρωπος που έχει επωμιστεί την πάταξη της φοροδιαφυγής αρνείται να το εφαρμόσει και τώρα το μεταθέτει για το 2020. Υπό το άγρυπνο μάτι του Ευκλείδη και της Παπανάτσιου. Υπό το άγρυπνο μάτι τους, επίσης, ο κ. Πιτσιλής βγάζει στο σφυρί περιουσίες πολιτών για "ψωροχρέη".   

Πάμε τώρα στο απίθανο ζεύγος Μητσοτάκη. Ή, μάλλον, για να μην σας κουράζουμε ας ασχοληθούμε μαζί τους στο επόμενο σχόλιο.

To... success story της Velvet

Κατάπιαν την γλώσσα τους.    

Το ζεύγος Μητσοτάκη και οι εκδότες του "Πρώτου Θέματος". Για την διαπλοκή τους με την άγνωστη offshore του Παναμά και του δικηγόρου με τις 1.000 offshore στην συμπαθή χώρα της κεντρικής Αμερικής. Απίθανα πράγματα, δεν συμφωνείτε; Η καταχρεωμένη εταιρεία της κυρίας Μητσοτάκη (η Zeus+ Dione) να χρηματοδοτείται στην τελευταία αύξηση κεφαλαίου της με 800 χιλιάδες ευρώ από την... αγνώστου πατρός Velvet. Μιλάμε για την σύζυγο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υποψήφιου πρωθυπουργού της χώρας. Για όλα αυτά δεν μας δίνει καμιά εξήγηση.
Ξαφνικά προκύπτει ότι η Velvet ανακάλυψε και άλλο turnaround story στην ελληνική αγορά. Την υπερχρεωμένη και ζημιογόνα εφημερίδα "Πρώτο Θέμα". Σε αυτήν προσέφερε 1,8 εκατομμύρια ευρώ.     

Όλοι αυτοί οι απίθανοι τύποι θέλουν το καλό των ανέργων, των νέων παιδιών, των συνταξιούχων και των μικρομεσαίων.

Σοφοκλίτσα: Αποσυμπίεση

Συμφωνήσαμε με τον Βασίλη Αργυρόπουλο (της Euroxx).

Αποσυμπίεση και όχι αρνητική αλλαγή της τάσης θα δούμε αυτές τις μέρες. Το επικρατέστερο σενάριο, δεδομένης της χθεσινής εικόνας της αγοράς. Μεταξύ 834-850 θα κυμανθεί ο Γενικός Δείκτης και η άποψη του έγκυρου αναλυτή και broker της χρηματιστηριακής είναι ότι "στο ακραίο σενάριο ο γενικός δείκτης θα υποχωρήσει έως τις 824 μονάδες".  

Η κίνηση των περισσότερων χαρτιών συναρτάται με την πορεία του Γενικού.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS