Log in

Μαύρη Λίστα

Πειραιώς: Δανείζει με 8%...

...Δανείζεται με 0,006%.  

Τραπεζοκρατούμενη η αγορά. Τραπεζοκεντρική η Σοφοκλίτσα. Αυτά είναι.  

Ενώ σου δίνει λεφτά από το ΤΕΠΙΧ με το ανώτερο επιτρεπτό επιτόκιο 8%, έρχεται σχεδόν να μηδενίζει τα επιτόκια καταθέσεων. Σε λίγο θα την πληρώνουμε για να της ακουμπάμε τις οικονομίες μας.

Γιωργάρα, χώσε ένα δισέλιδο στο Βήμα και στον κοντό. Για να μας εξηγήσουν τα ανεξήγητα. Έτσι με τον μοναδικό τρόπο που ξέρετε όλοι εσείς οι αντικειμενικοί δημοσιογράφοι.   

Χρηστάρα, το Λονδίνο καλά είναι;  

 

Έβρος: Τι γυρεύει ο Μισέλ;

Ο... Μισέλ Χρυσοχό.  

Παίρνει τους 400 του και εκστρατεύει στον Έβρο. Κατά τα άλλα δεν υπάρχει πρόβλημα με τους Τούρκους, μας λέει ο... Τσώρτσιλ Νο2. Αλλά, γιατί επιστρατεύει τον Μισέλ της Ημαθίας ο Κυριάκος, αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Να κάνει η Αστυνομία, τα ΜΑΤ ειδικότερα, την δουλειά του Δένδια και του Υπουργού Άμυνας.  

Σα να τα έχουν λίγο μπερδέψει οι δεξιοί. 

Γιατί να δείξει η ΕΡΤ τον Τσίπρα;

Ποιοι μιλούσαν για Βόρεια Κορέα. 

Εγώ δεν θα αναφέρω τίποτα στο θέμα. Απλώς, θα παραθέσω το κείμενο του Μπάμπη, του φίλου της fmvoice.gr, στο Facebook. Ας το διαβάσουμε λοιπόν: 

«Βλέπω φίλους να διαμαρτύρονται που η ΕΡΤ (όπως και κανένα ιδιωτικό πλην του Kontra) δεν έδειξε Τσίπρα, όταν παρουσίαζε την πρόταση του. Προτιμώ να βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι, ακόμη και αν δεν μας ευχαριστούν. 

Γιατί να δείξει η ΕΡΤ που υπάγεται στον Μητσοτάκη απευθείας τον Τσίπρα;  

Αφού οι άνθρωποι που την διοικούν δεν πιστεύουν στην πολυφωνία. Είχατε αμφιβολία για αυτό; Δεν σας έχουν πείσει για αυτό τόσο καιρό με όσα κάνουν για τα ιδιωτικά ΜΜΕ; Δεν σας έχουν πείσει οι δημοσιογράφοι στα κανάλια και στα πιο πολλά sites? 

Υπάρχουν 2 δρόμοι.   

Ο πρώτος είναι αυτός της μιζέριας. Η ΕΡΤ δεν θα δείχνει, τα ιδιωτικά κανάλια θα αποκρύπτουν και εμείς θα γράφουμε στα social ο,τι μπορούμε αλλά η πληροφόρηση δεν θα φτάνει στους πολλούς.  

Ο άλλος δρόμος απαιτεί αλλαγές. Απαιτεί να γραφτούν με όσο πιο εύκολο και άμεσο τρόπο χιλιάδες μέλη, να πάρουν όντως τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους, οι θέσεις ευθύνης στο κόμμα να αλλάξουν ενδεχομένως χέρια, να δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα χρήματα για βίντεο, διαφήμιση, γραφικά κλπ, να υπάρξει ολική ανασυγκρότηση και κάποιοι να χάσουν κομματικά οφίτσια. 

Ο δεύτερος δρόμος είναι πολύ δύσκολος. Αν πετύχει ο Τσίπρας θα έχει χιλιάδες ανθρώπους έτοιμους να προστατεύσουν τον ίδιο και τον πολιτικό τους χώρο από τέτοιες συμπεριφορές. Φανταστείτε ας πούμε τώρα να είχε ο ΣΥΡΙΖΑ 200.000 μέλη και να γινόταν ξαφνικά κινητοποίηση και να πήγαιναν άμεσα 5 χιλιάδες άνθρωποι έξω από την ΕΡΤ να διαμαρτυρηθούν, δημιουργώντας πολιτικό γεγονός. Πόσο εύκολο θα ήταν για την ΕΡΤ να μην ξαναπαίξει την οποιαδήποτε ομιλία του Τσίπρα; 

Η δημοκρατία, σύντροφοι, δεν είναι δώρο. Είναι θέμα μόνιμου αγώνα. 

Κάποιοι προτιμούν να κάνουν τα πράγματα όπως έχουν συνηθίσει. Αυτό που ζούμε όλοι όμως, δεν πρέπει να το συνηθίσουμε.

Υ .Γ Ο Αντρέας όταν είχε να αντιμετωπίσει ειδικό δικαστήριο, κυβέρνηση Μητσοτάκη, κοινωνικές αναταραχές και κλονισμένη υγεία, είχε από πίσω του εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους έτοιμους να υπερασπιστούν τον ηγέτη τους και τις ιδέες τους. Αυτοί ούτε καρέκλες είχαν, ούτε διεφθαρμένοι ήταν. Μόνος του, θα είχε πεθάνει»..Γ.  

Μου φαίνεται, πάντως, ότι τα έψαλλε στους Μητσοτάκηδες για να τα ακούσουν οι συριζαίοι.

Μητσοτάκης: Βολεύει τους Γκάλγκους

Κατ΄ αρχάς το Ζάππειο σημειολογικά ήταν λάθος γιατί παραπέμπει στα... Ζάππεια του Σαμαρά.  

Από εκεί και πέρα. Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι πράγματι η πολιτική που χρειάζεται η κοινωνία και η αγορά. Όμως, δύσκολα θα περάσει αυτό στον κόσμο. Τουλάχιστον, μέχρι να γίνει αισθητό στο πετσί του, ότι ο Μητσοτάκης βολεύει μόνο τους διάφορους Γκάλγκους και σώζει τους ημέτερους Καλλιτσάντσηδες.

Άρα δεν φταίει ο Μαύρος για το 50% της νουδού στις δημοσκοπήσεις.

Αν ήμουν Πρωθυπουργός

Αυτό έπρεπε να ακούσει στο Ζάππειο από τον Αλέξη Τσίπρα ο ελληνικός λαός. Αυτό και το δίλλημα.

Η... προπαίδεια της πολιτικής επικοινωνίας. Αναδεικνύεις το πρόσωπο- ηγέτης και βάζεις το δίλλημα. Ή θα σωθούν οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι ή θα σωθούν οι φίλοι και οι χορηγοί του Μητσοτάκη.  

Η φράση κλειδί, όμως, που θα αναδείξει τον υποψήφιο Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα δεν υπάρχει πουθενά στην στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ και στο λεξιλόγιο του προέδρου του. Προφανώς, γιατί οι αγράμματοι και άσχετοι με την τέχνη της επικοινωνίας κυριοσύντροφοι της Κουμουνδούρου είτε δεν καταλαβαίνουν τα αυτονόητα είτε βγάζουν αλλεργία με τα αυτονόητα. Αυτοί βλέπετε είναι πολύ αριστεροί.  

Ενώ ο Αλέξης, που ήταν και παραμένει το "βαρύ χαρτί" του ΣΥΡΙΖΑ, έπρεπε καθημερινώς με αυτό το μότο να αντιπαρατίθεται στον... Μωυσή. "Αν ήμουν Πρωθυπουργός θα έκανα αυτό για αυτό το θέμα".

Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ συνολικά έπρεπε να βάζει καθημερινώς τα διλλήματα στην κοινωνία και στην αγορά. Τότε δεν θα ήταν μόνος του στο μυαλό του πολίτη ο Μητσοτάκης στο ερώτημα των δημοσκόπων "ποιος είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός";

Συνεπώς, κυριοσύντροφοι δεν είναι στραβός ο Μαύρος. Στραβά αρμενίζετε.

Eurolife: 48 καλύψεις

Η δική μας πλατφόρμα η "Voice Insurance".  

Με βοήθησε πολύ να καταλάβω σε ποια εταιρεία άξιζε να ασφαλίσω το αυτοκίνητο μου. Πολλές οι επιλογές και ενδιαφέρουσες. Κατέληξα πολύ γρήγορα στην πρόταση της Eurolife. Σαράντα οκτώ καλύψεις, κυρίες και κύριοι προσφέρει η εταιρεία. Βεβαίως, υπάρχουν "φθηνότερες" οι οποίες, όμως, είναι εντελώς... γυμνές από καλύψεις. Ενώ, αντιθέτως, η Eurolife σε καλύπτει με δική της οδική βοήθεια και αποφεύγεις τα γνωστά μπλεξίματα.

Για αυτό επέλεξα εγώ Eurolife.

Τι συμβαίνει με το Χ.Α. και το Liberal;

Μάλωσε τον Λαζαρίδη ο Μαυρίδης.  

Φαίνεται ότι πρέπει το Χρηματιστήριο Αθηνών να λαμβάνει την άδεια του εμπνευστή του "Μωϋσή" πριν αποφασίσει οτιδήποτε. Φαίνεται, επίσης, ότι η First Zurich Trust AG, που εισηγείται στο Χρηματιστήριο και στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς την υιοθέτηση του διεθνούς δείκτη ESG για την θωράκιση της εταιρικής διακυβέρνησης στην εγχώρια αγορά, έχει θορυβήσει κάποια συμφέροντα τα οποία θέλουν μια αγορά που να διακρίνεται για τις Folli Follie και τους Καματάκηδες!!!  

Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι μέσα στα άγρια μεσάνυχτα έτρεξε το site αυτό να σηκώσει ολόκληρο θέμα για την δραστηριότητα της εταιρείας. Για την οποία, όμως, δεν αναφέρει τίποτα το μεμπτό. Τραβάει, μόνο, το αυτί στο Χρηματιστήριο το οποίο δεν έβγαλε ανακοίνωση. Αλλά, γιατί να βγάλει ανακοίνωση; Ο μόνος λόγος για τον οποίο ίσως θα όφειλε το Χρηματιστήριο να τοποθετηθεί είναι η επίθεση του Liberal.  

Επιχειρηματικά παιχνίδια μυρίζομαι. Εκτός, κι αν ξανάγινε στόχος θερμοκέφαλων κυβερνητικών ο Σ. Λαζαρίδης.

Πάρε ένα 87%

Παρακαλώ τους κυρίους δημοσκόπους.  

Να διεξάγουν αμέσως νέο κύκλο δημοσκοπήσεων. Από αυτές τις έγκυρες που ξέρουν μόνο αυτοί σε όλη την υφήλιο να πραγματοποιούν. Μπορεί να έχει αυξηθεί το 87% των υποστηρικτών της κυβέρνησης.

Κάτι οι περικοπές σε πολλές χιλιάδες συντάξεις, κάτι η κατάληψη των 16 στρεμμάτων του Έβρου από την Τουρκία, κάτι τα ψέματα του Δένδια με τα οποία αποπειράθηκε να κρύψει το θέμα από τους έλληνες, κάτι η αποδοκιμασία του ακόμα και από τον Γεραπετρίτη, κάτι η καλπάζουσα ανεργία, κάτι τα πειράματα της αγέλης της Κεραμέως στα σχολεία, σίγουρα θα έχει τσιμπήσει η στήριξη του Μωϋσή από τον ελληνικό λαό.  

Κι αν κάνει υπουργό του τον Βενιζέλο, εκεί να δείτε ποσοστά.    

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS