Log in

Μαύρη Λίστα

Δυνατό κουίζ

Σπεύδω να εξομολογηθώ την αμαρτία μου.  

Τους βγάζω το καπέλο για το επιχειρηματικό δαιμόνιο τους. Σύντομα θα μου βγάλουν και αυτοί το καπέλο τους. Για το δικό μου δαιμόνιο. Το δημοσιογραφικό.  

Στο κουίζ μας τώρα. Ποια εταιρεία ελληνική που για ένα φεγγάρι ήταν αγγλική έπαιξε διπλό παιχνίδι στο θέμα της πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής; Μπορεί να έπαιξε και τον ρόλο του διπλού πράκτορα;  

Για το τέλος, μια απορία. Ο κύριος Λεωνίδας γνωρίζει κάτι επ΄ αυτών; 

Ν.Δ.: Από γκάφα σε γκάφα

Έτρεξαν να υιοθετήσουν αμάσητη.  

Την εκδοχή για την υπόθεση "Καμμένου-Γιανουσάκη" συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων, κέντρων πληροφόρησης, και μέσων ενημέρωσης προσκείμενων στα συμφέροντα αυτά. Το έπαθε αυτό η Ν.Δ. πάνω στον πανικό της να μεταφέρει την επικαιρότητα από την συμφωνία στο Eurogroup σε ένα άλλο θέμα, το οποίο μάλιστα προσφερόταν για το εγχείρημα της νέας δημοκρατίας να ακυρώσει το "ηθικό πλεονέκτημα" της αριστεράς. Μόνο που δεν της βγήκε έτσι ακριβώς η προσπάθεια αυτή. Αντιθέτως, στην συνείδηση του κόσμου πέρασε η ταύτιση της νουδού με την πλευρά των συμφερόντων που κατηγορείται για την ιστορία "Noor1". Για αυτό από την Τρίτη το βράδυ η ηγεσία της χαμηλώνει τους τόνους και αναδιπλώνεται.  

Αλλά, η ζημιά έγινε.  

"Παραιτηθείτε"... και ο κούκος

Τι φιάσκο ήταν αυτό, Κυριάκο μου; Που σε σέρνουν κάθε φορά;  

Ο Αντώναρος στην "γραμμή" της FMVoice τους το είπε καθαρά: "Ακραίοι νεοφιλελέδες, δεν χωράνε στο κόμμα". Μην μου πείτε ότι το είπε για τον Κυριάκο. Δεν θα το πιστέψω.  

Είπε και κάτι άλλο σωστό ο Αντώναρος. "Οι νεοφιλελέδες απέδειξαν την πραγματική δύναμή τους. Που είναι ΑΜΕΛΗΤΕΑ". Και το εξ ίσου σημαντικό. "Να μάθουμε επιτέλους ποιοι είναι πίσω από αυτή την...αυθόρμητη κίνηση".

Με αυτούς Κυριάκο μου θα κερδίζεις τις δημοσκοπήσεις και θα χάνεις τις εκλογές!!!  

Ανεπιθύμητη

Βαρύ το πλήγμα για την Μέρκελ. Τεράστιο.  

Η χήρα Κολ την κήρυξε "ανεπιθύμητη". Προφανώς, ικανοποιώντας το αίσθημα και την επιθυμία του Χέλμουτ Κολ. Και στην Γερμανία συμβαίνουν αυτά. Άλλωστε η Μέρκελ πρόδωσε τον πολιτικό μέντορα της.  

Ανεπιθύμητη. 

Τελικώς χάθηκε;

Το είπαμε και χθες.   

Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν. Μόνο. Και με τον ΣΥΡΙΖΑ και με όλες τις κυβερνήσεις.   

Τετάρτη, σήμερα. Αφήσαμε να περάσουν Δευτέρα και Τρίτη. Για να... κόψουμε αντιδράσεις. Με ονόματα αποκαλύψαμε ότι πέταξε, ότι έκανε φτερά ο φορολογικός φάκελος Πανταλάκη μέσα από την ΔΟΥ Κηφισιάς, μόλις η Οικονομική Εισαγγελία έδωσε στην διεύθυνση της Εφορίας εντολή ελέγχου. Καμία αγωγή. Καμία μήνυση. Καμία διάψευση. Κανένας δικαστικός επιμελητής. 

Σιγή ασυρμάτου από όλα τα κόμματα. Οι νεοδημοκράτες και οι πασόκοι τι να πουν για τον εκλεχτό (για μην ξεχνιόμαστε) στην Attica του κ. Στουρνάρα; Αυτοί προσπαθούν με κάθε τρόπο να λησμονήσουμε όλοι οι έλληνες ποιοι κατέστρεψαν τον τόπο. Ο ΣΥΡΙΖΑ τι να πει; Αν μιλήσει θα γελάσουν μαζί τους μας και τα τσιμέντα. Επί των ημερών τους οι... αμετακίνητοι σαμαροφύλακες έδωσαν χειρόγραφη φορολογική ενημερότητα στον Γιάννο, επί των ημερών τους χάθηκε ο φάκελος Πανταλάκη. 

Η σιωπή της Δικαιοσύνης εύλογη. Επιβεβαιώνει στο ακέραιο το ρεπορτάζ της "Κυριακάτικης Εφημερίδας".    

Οι μόνοι που δεν σιωπούμε και δεν τον βάζουμε κάτω είμαστε εμείς. 

Ο Σκουρλέτης λέει πολλά

Τα τελευταία χρόνια.   

Οι πολιτικοί δίνουν εύκολα τις συνεντεύξεις. Όχι μόνο γιατί δεν τους κοστίζουν τίποτα. Αλλά, και γιατί με αυτές δεν λένε τίποτα. Τις περισσότερες φορές. Για αυτό δεν τις διαβάζει ο κόσμος.  

Αυτή την φορά, με την συνέντευξη του Πάνου Σκουρλέτη στην αυριανή "Finance& Markets Voice", δεν συμβαίνει αυτό. Κατ΄ αρχάς μας δίνει μια είδηση που ενδιαφέρει όλους τους συμβασιούχους και τις οικογένειες τους. Δεύτερον, διαφοροποιείται από τον Σταθάκη. Και, τρίτον, έχουμε μια συνεκτική πολιτική συνέντευξη που βγάζει ένα καθαρό πολιτικό στίγμα.       

Αξίζει, λοιπόν, να την διαβάσετε αύριο στην εφημερίδα μας. 

Η εφορία της αμαρτίας

Επανέρχομαι στο άντρο της διαπλοκής.  

Την ώρα που πάω να γράψω σχετικά με τις 827 μονάδες της Σοφοκλίτσας και την εντυπωσιακή σταθερότητα των αγοραστών, τσουπ... να σου πάλι στην Βουλή ο Μαρτίνης. Ποια εφορία λέτε μπλέκει στο σκάνδαλο του Ερρίκος Ντυνάν; Ναι, το βρήκατε, καλοί μου "μαυροαναγνώστες". Την ΔΟΥ Κηφισιάς. Και εκεί μπλεγμένη. Ας ανοίξουν, λοιπόν, οι λογαριασμοί των στελεχών του νοσοκομείου για να τα μάθουμε όλα.

Για όλους. 

Το χώνεμα

Η απολύτως φυσιολογική εξέλιξη.  

Να χωνέψουν τα χαρτιά τις τιμές τους και την πρόσφατη άνοδο τους. Δεν μπορεί να συνεχίσει η Σοφοκλίτσα να ανεβαίνει χωρίς στάσεις και διορθώσεις.   

Αλλοίμονο.  

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS