Log in

Μαύρη Λίστα

Ο Σάκης, ο Δημήτρης και ο Γιώργος

Της Creta Farms γίνεται παρασκηνιακά.

Στην εισηγμένη που της αρέσει να αυτοδιαφημίζεται στον ελληνικό τύπο ως η μεγαλύτερη εταιρεία του κλάδου της. Δύο εναντίον ενός. Πολύ γρήγορα, μα πάρα πολύ γρήγορα σκοτώθηκαν οι νικητές.  

Και που είσαι, ακόμα φιλενάδα.

Πατριώτες, η νουδού αναγνώρισε τις Πρέσπες

Αφού η συμφωνία είναι προδοτική.  

Γιατί η νουδού την αναγνωρίζει και θα την σεβαστεί ως κυβέρνηση, με το κουτοπόνηρο επιχείρημα της δεκαετίας του ΄50, ότι δεν μπορεί να πράξει διαφορετικά. Μια προδοτική συμφωνία η οποία βλάπτει τα ζωτικά συμφέροντα της πατρίδας την καταγγέλλεις και την ακυρώνεις.

Όμως, η Ν.Δ. δεν θα κάνει αυτό. Διότι ο αρχηγός της και οι νεοδημοκράτες -πλην των Σαμαρικών- πιστεύουν βαθειά μέσα τους ότι η συμφωνία είναι παραπάνω από απλώς θετική για τα ελληνικά συμφέροντα. Μάλιστα, ο οδοστρωτήρας του λαϊκισμού έβαλε ήδη τους δικούς του (Μηταράκη, Συρίγο, Κουμουτσάκο) να προετοιμάσουν τους δεξιούς υπερπατριώτες για την μεγάλη τους κωλοτούμπα αν και εφόσον ξαναγίνουν κυβέρνηση.  

Απλώς θα... παρακολουθούν την τήρηση της συμφωνίας των Πρεσπών. Ρε, σανό που σας πουλάνε.  

Stoiximan: Η έκτη αγορά

Άλλη μια αγορά για αυτήν. Η έκτη.

Η κορυφαία εταιρεία GameTech στην Ελλάδα συνεχίζει την ανάπτυξη της στην Ευρώπη, αναπτύσσοντας προϊόντα και υπηρεσίες που είναι ανταγωνιστικά διεθνώς. Η Stoiximan επίσημα ξεκίνησε στην Πορτογαλία στις 7 Μαΐου.

Άνοιξαν για τα καλά οι ευρωπαϊκοί ορίζοντες της.

Αν δεν υπήρχαν οι Πρέσπες

Εγώ καλώ τους πατριώτες και τους υπερπατριώτες.  

Να αναλογιστούμε όλοι μας το απλό. Αν δεν υπήρχε η συμφωνία με τα Σκόπια, Βόρεια Μακεδονία, πείτε την όπως θέλετε, σήμερα πόσο δυσμενέστερη θα ήταν η θέση της πατρίδας μας στο αδυσώπητο μπραντ φερ με την Τουρκία του έξαλλου Ερντογάν; Μόνο αυτό σκεφτείτε. Θα είχαμε την Τουρκική αεροπορία και στα βόρεια σύνορα μας. Θα παραβίαζαν τον εναέριο χώρο του Αιγαίου και την ίδια ώρα θα παραβίαζαν τον εναέριο χώρο της Μακεδονίας. Τα έχετε σκεφτεί όλα αυτά; Ενώ τώρα με τις Πρέσπες, οι Τούρκοι έφυγαν από την Βόρεια Μακεδονία και η ελληνική αεροπορία βρίσκεται εκεί ως εγγυήτρια δύναμη της ακεραιότητας της γείτονας χώρας.

Ευτυχώς που τόλμησε ο Αλέξης. Κι ας μην κερδίσει τις εκλογές.

Μητσοτάκης: Διατηρεί τους συριζαίους τραπεζίτες

Κυριοσύντροφε, Δραγασάκη. 

Φαντάζομαι ότι θα διαβάσατε το σχετικό ρεπορτάζ σε έγκυρο τραπεζικό site. Αν όχι, όλο και κάποιος από τους άξιους συνεργάτες σας, θα σας ενημέρωσε για την μελετημένη διαρροή της νουδού στο θέμα. Την διαρροή- ρεπορτάζ ότι ο Μητσοτάκης δεν θα «πειράξει» ούτε έναν τραπεζίτη, ούτε μια διοίκηση από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες της χώρας.

Ο οδοστρωτήρας Μητσοτάκης που θα τα αλλάξει όλα για να ενισχύσει την επιχειρηματικότητα, τους μόνους που δεν θα αλλάξει είναι οι τραπεζίτες. Αυτοί δεν αποτελούν εμπόδια στο σχέδιο του «ανάπτυξη 4%» κάθε χρόνο. Άλλωστε, τώρα είναι έτοιμοι να χρηματοδοτήσουν την οικονομία.

Πάντως, διαπράττουν μεγάλο σφάλμα οι φίλοι μας οι τραπεζίτες, που δεν εμφανίζονται να μας τα πουν αυτά, έξω από τους «Κύκλους Ιδεών» και τα Reuters.

 

fmvoice.gr: «Πετάξαμε» Απρίλιο- Μάιο

«Πουλάμε ενημέρωση». 

Και δικαιωνόμαστε από εσάς. Τεράστια αύξηση κατά 30% των μοναδικών επισκεπτών και της συνολικής επισκεψιμότητας πέτυχε στο δίμηνο αυτό το site της FMVoice. Σε αυτό συνέβαλαν αποφασιστικά τόσο οι παλιές στήλες της fmvoice.gr όσο και οι νέες (Car Voice- Voice Αυτοδιοίκηση).
Ενώ πολύ δυνατά ξεκίνησε και η κατηγορία Health Voice με την νέα μας συνεργάτη, την έμπειρη στα ιατρικά θέματα, δημοσιογράφο Μάριον Κοντογιάννη.

Ο Ιούνιος δείχνει ότι θα πάει ακόμα καλύτερα.

Aegean: H αλήθεια για την αεροπορική

Κανείς καλός δημοσιογράφος. 

Δεν σας έγραψε ολόκληρη την αλήθεια για την κατάταξη της στα Skytrax World Airline Awards 2019. Σας παρουσίασαν μόνο την μισή εικόνα γιατί αυτό συνέφερε την εταιρεία του κ. Βασιλάκη. Η άλλη μισή -ίσως η πιο ουσιαστική- λέει ότι η Aegean στην κατάταξη των 100 καλύτερων αεροπορικών έπεσε φέτος τρεις θέσεις και υποχώρησε τελικώς στην 42η θέση.

Παρασκηνιακά υπάρχει μουρμούρα από τους άλλους μετόχους.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS