Log in

WebLogo Saturos

Ο διαφημιστής που κτυπά τον Κοκλώνη

Ήταν συνεργάτες και φίλοι. Σήμερα είναι ορκισμένοι εχθροί.    

Οι δύο επικεφαλής του διαφημιστικού, μιντιακού, επικοινωνιακού γκρουπ βρήκαν την ευκαιρία και εξαπολύουν τα πυρά τους στον Νίκο Κοκλώνη. Ο οποίος μάλλον πρέπει να προετοιμάσει καλύτερα την άμυνα του σε σχέση με τις σπασμωδικές κινήσεις των εξωδίκων στα media που φιλοξενούν επίσημες ανακοινώσεις της Γενικής Γραμματείας Προστασίας Καταναλωτή.  

Ποιος χρωστά σε ποιον και ποιος έχει δίκιο; 

Θήτευσαν δίπλα στον Πρετεντέρη

Φωτιά και λάβρα ο Καραχάλιος για την επικοινωνιακή ομάδα του Μητσοτάκη.   

Φωτιά και λάβρα, βεβαίως, και ο αρχηγός για τον πρώην υπεύθυνο στρατηγικού σχεδιασμού της Ν.Δ. Στην πραγματικότητα οι επισημάνσεις Καραχάλιου μόνο άστοχες δεν είναι και θα έπρεπε ο κ. Μητσοτάκης να τις λάβει υπόψη του. Ίσως, έτσι έλυνε το επικοινωνιακό μπάχαλο του κόμματος και διόρθωνε την πολιτική αδυναμία του.   
Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να γίνει αφενός γιατί ο συνεργάτης του (πρωθυπουργού) Κώστα Καραμανλή στοχεύει δηκτικά στις σχέσεις Θεοδωρικάκου-Σπυράκη με το MEGA και τον Πρετεντέρη, αφετέρου γιατί ο Καραχάλιος δεν τον αποκαλεί "κύριε πρόεδρε" στην επιστολή του. Ταβάνιασε στο 28% η Ν.Δ., ενώ ανακάμπτει ο μεγάλος εχθρός προειδοποιεί ο έμπειρος Καραχάλιος. Και προτείνει: "Πρόεδρε, να τοποθετήσεις στην επικοινωνία δίπλα στη συστημική δημοσιογράφο του MEGA, τον καλοπληρωμένο δημοσκόπο του MEGA, που θήτευσαν δίπλα στον Γιάννη Πρετεντέρη και ως Αναπληρωτή Εκπρόσωπο Τύπου. Ποιός γνωρίζει καλύτερα τη στρατηγική από τον Τάκη που την εισηγείται; Κανείς! Μπορεί ο Τάκης να σου το αρνηθεί για να μη φθαρεί; Όχι! Έτσι θα γλυτώσεις και από το καθημερινό βάσανο κάθε Προέδρου που ονομάζεται «Πρωινός Καφές», αφού «Τάκης θα κερνάει και Μαρία θα πίνει»!    

Τον κέρασε πικρό πρωινό καφέ.

ΕΡΤ: Παλαιές αμαρτίες

Δικαιώθηκαν 13 συμβασιούχοι της.   

Με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών διατάσσεται η ΕΡΤ να μετατρέψει σε συμβάσεις αορίστου χρόνου, τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου επτά συμβασιούχων που παρείχαν εργασία από το 2001 και μετά! Η προσφυγή συνολικά 13 συμβασιούχων εναντίον της κρατικής ραδιοτηλεόρασης επειδή δεν επαναπροσλήφθηκαν στην ΕΡΤ όταν επαναλειτούργησε το 2015 κρίθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο και η απόφασή του ανοίγει τον δρόμο για τη μονιμοποίηση κι άλλων συμβασιούχων.   
Από την άλλη το δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή έξι πρώην συμβασιούχων με το αιτιολογικό ότι προσλήφθηκαν στην ΕΡΤ μετά το 2004, όταν άρχισε να ισχύει ο νόμος περί απαγόρευσης μετατροπής των συμβάσεων έργου σε συμβάσεις αορίστου χρόνου.

Θα πληρώσει τις παλαιές αμαρτίες.

ΕΚΤ: Τρελή τοκογλυφία...

...Σε βάρος της Ελλάδος.  

Την μέρα που τα "πιστόλια" του ΔΝΤ  στα media της διαπλοκής πυροβολούσαν τυφλά την αγορά και την κοινωνία προβάλλοντας τις προβλέψεις του Ταμείου για την χώρα μας, μια από τις σοβαρότερες φωνές του διεθνούς τύπου, η ιταλική La Repubblica, έγραφε ότι "η ΕΚΤ κερδίζει 7,8 δισ. ευρώ από τα ελληνικά ομόλογα". Συμπληρώνοντας ότι "στην Αθήνα καταλήγουν μόνο ψίχουλα». Κανένα "πιστόλι" δεν έγραψε ποτέ, ότι «η ΕΚΤ πρέπει να αναδιανείμει τα κέρδη της στα μέλη της, στις διάφορες κεντρικές τράπεζες».

Κάποια στιγμή οφείλει ο κ. Τσίπρας να τους "πει φέρτε πίσω τα λεφτά".

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS