Log in

Ο Σάτυρος

Τύπος: Κάτι κινείται ή... φούσκα;

Μάλλον κάτι κινείται προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης του καθημερινού και περιφερειακού Τύπου, με ‘’πράσινο φως’’ και από τους δανειστές.

Οι... καλές γλώσσες λένε ότι σύντομα αρκετές εφημερίδες θα εισπράξουν... πακέτο επιχορήγησης, το οποίο θα τους δώσει ώθηση και ‘’ανάσα’’.

Πολλοί ευελπιστούν αυτό να γίνει σύντομα, μέσα δηλαδή στο καλοκαίρι και να μην είναι απλά... προεκλογική φούσκα. Θα δούμε.

Open: "Στρατηγείο" και στη Θεσσαλονίκη

Γίνεται δουλίτσα και από τη ‘’νύμφη του Βορρά’’ για το Open μάλιστα από το κεντρικότερο σημείο της πόλης, από γραφεία μέσα στο ξενοδοχείο Mακεδονία Palace.

Η Μακεδονία είναι πρώτη προτεραιότητα του Ιβάν Σαββίδη και αυτό έχει φανεί και από το κανάλι και από το Έθνος.

Μάλιστα, τους επόμενους μήνες σχεδιάζονται πράγματα για την Αθήνα, απευθείας από τη Θεσσαλονίκη που θα εκπλήξουν πολλούς στην πρωτεύουσα...

Μετά την ΕΡΤ μεταδίδει από τα… Social

Οι φήμες τον θέλουν να συζητά με το Open, όμως εκείνος προς το παρόν δεν λέει κάτι και είναι ιδιαίτερα ενεργός στα Social media.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ίσως ήταν το πρώτο θύμα του ‘’πολέμου’’ εξουσίας και επικράτησης που μαίνεται τον τελευταίο καιρό στην Δημόσια τηλεόραση, αλλά όπως φαίνεται δεν το βάζει κάτω.

Πολλά ακούγονται ότι σχεδιάζει τηλεοπτικά πράγματα με συνεργάτες του, αλλά εκείνος τηρεί σιγή ιχθύος μέχρι να ευοδωθούν...

Γιατί καθυστερεί;

«Το καλό πράγμα αργεί να γίνει». Έτσι αφήνουν να εννοηθεί από τον όμιλο του Β. Μαρινάκη όσοι εργάζονται για την webtv.

Η αλήθεια είναι πως τις προηγούμενες ημέρες οι περισσότεροι από τους εμπλεκόμενους… ξημεροβραδιάζονταν στα γραφεία τους για να λύσουν τόσο τεχνικά ζητήματα, όσο και οργανωτικά.

Η πρεμιέρα πηγαίνει από μέρα σε μέρα, αν και το πιθανότερο είναι να γίνει τελικά μετά το Πάσχα.

Θα τους στείλει στο… νοσοκομείο!

Για εκεί το πάει ο επικεφαλής του ομίλου πλησίον του Προεδρικού Μεγάρου… Για να στείλει τους εναπομείναντες εργαζόμενους της αθλητικής εφημερίδας στο νοσοκομείο, αφού κάποιοι γράφουν πολλές φορές και δύο εβδομάδες σερί χωρίς ρεπό.

Αρκετοί, δε, είναι και στα όρια της παραίτησης αφού εργάζονται και χωρίς ρεπό, αλλά και απλήρωτοι.

Μπορεί ο διευθυντής να διαβεβαιώνει ότι θα επιστρέψουν στην κανονικότητα, αλλά τίποτα πλέον δεν προοιωνίζεται καλό.

Οι αγαπημένοι του Αλαφούζου

Είναι οι «Αταίριαστοι», Ντσούνος και Κούτρας, οι οποίοι είναι από τα προγράμματα που φανατικά παρακολουθεί ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ Γιάννης Αλαφούζος.

Και οι δύο δημοσιογράφοι όμως δεν πάνε πίσω… Το τιμούν το κανάλι τους, παρότι κατά καιρούς έχουν δεχθεί προτάσεις να πάρουν το… conceptτους και να φύγουν.

Εξάλλου, τα τελευταία χρόνια είναι από τους πρώτους που διαπραγματεύονται και συμφωνούν. Κάποιες σταθερές δεν αλλάζουν.

ΣΚΑΪ: Έρχονται ανατροπές

Ο ΣΚΑΪ του χρόνου σε λίγα θα θυμίζει τον φετινό, λένε αυτοί που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο Φάληρο.

Οι αλλαγές δεν θα είναι τόσο σε ενημερωτικό επίπεδο, όπου η ομάδα θα διατηρηθεί σχεδόν η ίδια, αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με την ψυχαγωγία, αφού τα projects του Τούρκου παραγωγού θα μειωθούν κατά πολύ.

Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τη διοίκηση. Άλλωστε για του χρόνου κάτι διαφορετικό έχει να προτείνει...

ΑΝΤ1: Αλλάζει… digital εικόνα

Μπορεί το κανάλι να επιμένει στις... σταθερές αξίες, όμως το digital κομμάτι του σταθμού μαθαίνουμε ότι άλλαξε και θα αλλάξει και ακόμα περισσότερο τις επόμενες εβδομάδες.

Ναι μεν παραδοσιακά τα τηλεοπτικά κανάλια δεν έχουν και σε πρώτη προτίμηση τα sites τους, όμως, ο όμιλος πλέον έχει αποφασίσει να επενδύσει στην digital εποχή.

Εξάλλου, αυτή είναι που θα έχει, πλέον και τις μεγαλύτερες αποδόσεις μακροπρόθεσμα. Να μου το θυμηθείτε.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS