Log in

ΕΥ: Σημαντικές οι προκλήσεις για τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών στην εποχή του 5G

Σημαντικές είναι οι προκλήσεις για τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών στην εποχή των δικτύων 5G, σύφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας της Ernst & Young "Top 10 risks for telecommunications operators".

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η μελέτη αυτή αναδεικνύει ως πρόσθετες προκλήσεις τις υψηλές απαιτήσεις ασφάλειας, λόγω των αυξημένων κανονιστικών ρυθμίσεων για την προστασία των δεδομένων, και την έλλειψη νέων δεξιοτήτων του ανθρωπίνου δυναμικού. Η αντιμετώπιση των προκλήσεων αυτών είναι σαφές ότι χρήζει έναν νέο τρόπο προσέγγισης.

Σύμφωνα με την EY, με τα κρούσματα σκανδάλων έλλειψης προστασίας των δεδομένων να βρίσκονται διαρκώς στο προσκήνιο, οι εθνικές ρυθμιστικές αρχές αντιδρούν με μια πληθώρα απαιτήσεων συμμόρφωσης. Το τοπίο γίνεται ακόμα πιο περίπλοκο, καθώς το Internet of Things πολλαπλασιάζει τις συνδεδεμένες στο διαδίκτυο συσκευές και οι δυνατότητες του 5G αυξάνουν δραματικά τις ροές δεδομένων. Η τάση αυτή αποτυπώνεται και στην τελευταία έκθεση της ΕΥ, Global Capital Confidence Barometer, με το 47% των στελεχών του κλάδου των τηλεπικοινωνιών να αναφέρει τα ρυθμιστικά και τα κανονιστικά ζητήματα ως τη μεγαλύτερη πρόκληση για νέες επιχειρηματικές συμφωνίες. Η ΕΥ κρίνει ότι, σε αυτό το πλαίσιο, η «εμπιστοσύνη» αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για τους παρόχους και πρέπει να προβάλουν την ασφάλεια και την εναρμόνιση με τις ρυθμιστικές απαιτήσεις ως βασικό στοιχείο της σχέσης με τους συνδρομητές.

Παρότι οι πάροχοι τηλεπικοινωνιών αναγνωρίζουν ότι οι οργανισμοί τους αντιμετωπίζουν έλλειψη ψηφιακών δεξιοτήτων, μόλις το 3% θεωρεί την ανάπτυξη και διατήρηση του ανθρώπινου δυναμικού ως βασική στρατηγική προτεραιότητα. Είναι ενδεικτικό ότι, σε μια άλλη πρόσφατη μελέτη της ΕΥ, μόλις το 57% των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων ευθυγραμμίζει τη στρατηγική για το ανθρώπινο δυναμικό με την ατζέντα του ψηφιακού μετασχηματισμού τους. Καθώς οι τεχνολογικοί κύκλοι αυξάνουν διαρκώς ταχύτητα, μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στον σχεδιασμό αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού, η οποία θα συμπεριλαμβάνει την επανεκπαίδευσή του σε νέες τεχνολογίες και δεξιότητες, είναι κρίσιμης σημασίας για την ενίσχυση της παραγωγικότητας του κλάδου και την εξασφάλιση μιας καλύτερης εμπειρίας για τους πελάτες.

Η αδυναμία αντιμετώπισης των αυξανόμενων κεφαλαιουχικών δαπανών ακολουθεί στην κατάταξη, καθώς ο κλάδος βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα νέο κύμα επενδύσεων στα δίκτυα νέας γενιάς (όπως 5G, ευρυζωνικά δίκτυα χαμηλής ισχύος, οπτικές ίνες). Ενώ η ποιότητα του δικτύου παραμένει η ειδοποιός διαφορά για τους παρόχους, η έκθεση διαπιστώνει ότι η αύξηση της έντασης κεφαλαίου και ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο περιουσιακών στοιχείων δικτύου, καθιστούν δυσκολότερο για τον κλάδο να επιτύχει ισχυρές αποδόσεις στις επενδύσεις του.

Καθώς η ανάγκη για «έξυπνη» συνδεσιμότητα (intelligent connectivity) εξακολουθεί να αυξάνεται, η αδυναμία παρακολούθησης των σεναρίων μετασχηματισμού του κλάδου (6η θέση στην κατάταξη των προκλήσεων) και συνεργασίας με στρατηγικούς συνεργάτες για την ενίσχυση της καινοτομίας (10η θέση), επισημαίνονται ως κρίσιμες προκλήσεις για τον κλάδο.

Πρόσθετες προκλήσεις που αναφέρονται στην κατάταξη περιλαμβάνουν – εν συντομία – την ανεπαρκή διαχείριση χαρτοφυλακίου (7η θέση) και την ανεπαρκή συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρείες του κλάδου και τον δημόσιο τομέα (9η θέση).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΕΓΑΣ κατά Αυγενάκη

17:33 Sport Voice

Με αιχμηρή δήλωση ενάντια στον Λευτέρη Αυγενάκη απάντησε ο ΣΕΓΑΣ στη μείωση της επιχορήγησής του κατά 422.000 ευρώ (ποσοστό 13%).

Αλλάζει το πρωτόκολλο στην ακτοπλοΐα

17:27 Ειδήσεις

Η θετική πορεία περιορισμού του COVID-19 στη χώρα μας, σε συνδυασμό με την πλήρη και συνεπή εφαρμογή του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου  για τα επιβατηγά πλοία, επιτρέπει πλέον την αναθεώρησή του.

ΗΠΑ: Επιπλέον 2,7 εκατ. θέσεις εργασίας «χάθηκαν» τον Μάιο

17:20 Διεθνείς Εξελίξεις

Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείας κατήργησαν 2,7 εκατ. θέσεις εργασίας τον Μάιο λόγω της πανδημίας, αριθμό που ναι μεν είναι μεγάλος, αλλά σε κάθε περίπτωση πολύ κατώτερος από τον...

Μόσχα-Ριάντ: Παρατείνουν τη μείωση παραγωγής πετρελαίου

17:13 Ξένες Αγορές

Η Σαουδική Αραβία, ηγέτιδα χώρα του ΟΠΕΚ, και η Ρωσία, ηγέτιδα των πετρελαιοπαραγωγών χωρών που δεν ανήκουν στον ΟΠΕΚ, συμφώνησαν να παρατείνουν για ένα τουλάχιστον μήνα την περίοδο που προβλέπει...

Ξεβράκωμα με τον Βρακά

17:04 Sport Voice

Γι’ αυτό παραιτήθηκε από την ΕΠΟ ο πατέρας Βρακάς.

Επίδομα 534 ευρώ: Πότε πληρώνεται - Τέλος προθεσμίας για αιτ…

16:55 Ειδήσεις

Από τις 10 Ιουνίου έως και τις 12 Ιουνίου και μετά θα καταβληθεί το ειδικό επίδομα των 534 ευρώ στους δικαιούχους. Για την εστίαση, επιτρέπεται και να παραταθούν οι αναστολές...

Βρετανία: Εφιάλτης, πάνω από 50.000 οι νεκροί

16:40 Διεθνείς Εξελίξεις

Ο αριθμός των νεκρών στη Βρετανία λόγω της COVID-19 ξεπέρασε σήμερα τους 50.000, σύμφωνα με υπολογισμούς του Reuters με βάση τις επίσημες πηγές δεδομένων.

ΔΕΗ: Χρηματοδοτείται με 160 εκατ. ευρώ από την EBRD

16:36 Εισηγμένες

 Χρηματοδότηση δύο ετών για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων της κατά τη διάρκεια της πανδημίας θα λάβει η ΔΕΗ από την EBRD.

Ιερώνυμος-Θεοδωρικάκος: Πάνω από 1.000 προσλήψεις στις μητρο…

16:23 Πολιτική

Επίσκεψη στο Συνοδικό Μέγαρο και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο πραγματοποίησε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, προκειμένου να συζητήσουν για τις προσλήψεις 1.000 ανθρώπων σε μητροπόλεις, στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας.

ΝΟΤΑΜ για την προσωρινή απαγόρευση πτήσεων από και προς Κατά…

16:17 Πολιτική

Εκδόθηκε από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) η προσωρινή απαγόρευση πτήσεων από την Ελλάδα προς το Κατάρ και αντίστροφα, μετά την ανίχνευση των δώδεκα (12) κρουσμάτων επιβατών, θετικών για τη...

TUI: Ελλάδα και Κύπρος οι κυριότεροι προορισμοί

16:12 Ειδήσεις

Η Ελλάδα και η Κύπρος περιλαμβάνονται μεταξύ των κυριότερων ταξιδιωτικών προορισμών του γερμανικού τουριστικού Ομίλου TUI, ο οποίος ξεκινά το φετινό του πρόγραμμα στις 17 Ιουνίου.

Κομισιόν: Απειλή χαμηλού επιπέδου για τους εργαζόμενους ο κο…

16:08 Διεθνείς Εξελίξεις

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε σήμερα να κατατάξει τον νέο κορονοϊό ως απειλή χαμηλού επιπέδου για τους εργαζομένους, μια κίνηση που θα επιτρέψει στους εργοδότες στην ΕΕ να εφαρμόζουν λιγότερο αυστηρά...

ΠΟΕΔΗΝ: Κινητοποιήσεις για τη μονιμοποίηση έκτακτου προσωπικ…

16:04 Κοινωνία

Στάση εργασίας 7:00-10:00 το πρωί και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας με αίτημα την μονιμοποίησή του έκτακτου προσωπικού στην Δημόσια Υγεία και Πρόνοια προγραμματίζει για αύριο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία...

ESM: Δάνεια με αρνητικό επιτόκιο

15:55 Διεθνείς Εξελίξεις

Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM) θα χορηγεί δάνεια με αρνητικό επιτόκιο στις χώρες που θα υποβάλουν αίτημα για πιστωτική γραμμή στο πλαίσιο του νέου εργαλείου του για την αντιμετώπιση του αντίκτυπου...

Προανακριτική: Θύματα της σκευωρίας τους ΝΔ και ΚΙΝΑΛ

15:52 Πολιτική

Με πολιτική γκάφα ολκής μοιάζει η σπουδή της «πλειοψηφίας» της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο να διαρρεύσει σειρά εγγράφων που κατέθεσε χθες ο Ιωάννης Αγγελής, καθώς καταδεικνύουν...

Αλαλούμ με τα κόμιστρα των ταξί - Νέο κατόρθωμα Πιτσιλή

15:45 Ειδήσεις

Πρόβλημα με τα κόμιστρα των ταξί ανέκυψε μετά την ψήφιση του ν. 4690/2020 που προβλέπει, μεταξύ άλλων, τη μείωση του ΦΠΑ από το 24% στο 13% για τις υπηρεσίες μεταφορών.

Cosmote: Η «πράσινη» στρατηγική της

15:30 Εισηγμένες

Σε φάση ολοκληρωτικής «πράσινης» ανάπτυξης βρίσκεται ο ΟΤΕ, που βάζει νέους, φιλόδοξους στόχους για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Οι Αμερικανοί «μαυρίζουν» τον Τραμπ με φόντο τις διαδηλώσεις

15:24 Διεθνείς Εξελίξεις

Βροχή πέφτουν οι δημοσκοπήσεις στις ΗΠΑ που δείχνουν πως μεγάλο μέρος, αν όχι και η πλειοψηφία των Αμερικανών πολιτών, συμφωνούν με τους διαδηλωτές και την πρόθεση τους να εκφράσουν την...

Συγκρότημα Καψή: Τέθηκε σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης

15:15 Μη Εισηγμένες

Σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης τέθηκε από τις πιστώτριες τράπεζες το «Τουριστικό Συγκρότημα Καψή Α.Ε.», συμφερόντων της Ντίας Καψή, σύμφωνα με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου, με ειδικό διαχειριστή την Grant...

Ο Αλαφούζος ξιφούλκησε μέσω του Πάσχου!

15:05 Πολιτική

Επίθεση στο «επιτελικό κράτος» του Μητσοτάκη από την «Καθημερινή»! Ναι, πολύ καλά διαβάζετε. Μια εφημερίδα, παραδοσιακό προπύργιο της Δεξιάς, επιλέγει να «τα χώσει» στη νέα μορφή διακυβέρνησης.

Super League: Mε κόσμο από τις 20 Ιουνίου

14:53 Sport Voice

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Super League αναφέρουν ότι ενδεχομένως από την 3η αγωνιστική (20- 21 Ιουνίου) των πλέι οφς και πλέι άουτ, τα παιχνίδια να γίνονται παρουσία κόσμου.

«Αιμορραγούν» επτά στις 10 εταιρίες εστίασης - Τι ζητά ο κλά…

14:45 Ειδήσεις

Την περαιτέρω στήριξη του κλάδου της εστίασης με μέτρα που δεν θα έχουν προσωρινό χαρακτήρα, ζητεί η Ελληνική Ένωση Επιχειρήσεων Οργανωμένης Εστίασης, 10 περίπου ημέρες μετά την επαναλειτουργία τους.

Εκκλησία: Δωρεά εξοπλισμού για την ενίσχυση του ΕΣΥ

14:40 Κοινωνία

Το συνοδικό Μέγαρο της Εκκλησίας επισκέφθηκε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας , όπου συναντήθηκε με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμο.

Έρευνα: Ένας στους τρεις Έλληνες δεν κάνει χρήση διαδικτύου

14:31 Real Profits

Ένας στους τρεις Έλληνες και συγκεκριμένα το 29%, εξακολουθεί να απέχει από τη χρήση του Διαδικτύου. Μπορεί το ποσοστό των χρηστών στην Ελλάδα να αυξάνεται σταθερά και από 59,8% το...

Γ.Γ.Α.: Αυτά τα κεφάλαια δίνει στις ομοσπονδίες για φέτος

14:20 Sport Voice

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοίνωσε την κατανομή των επιχορηγήσεων για το 2020.

Ιταλία: 274.000 θέσεις εργασίας χάθηκαν τον Απρίλιο

14:16 Διεθνείς Εξελίξεις

Σημαντική απώλεια θέσεων εργασίας κατά τον μήνα Απρίλιο καταγράφηκε στην Ιταλία. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα, χάθηκαν 274.000 θέσεις εργασίας, εκ των οποίων 129.000 ανήκαν σε πολίτες που...

Ξανθός: Η κυβέρνηση αφήνει απροστάτευτους τους καρκινοπαθείς

14:06 Κοινωνία

Δεν φαίνεται να έχει το Υπουργείο Υγείας την πρόθεση να παρέμβει ουσιαστικά στην ασύδοτη, παράνομη και καταχρηστική απαίτηση των ιδιωτικών κέντρων να πληρώνουν οι καρκινοπαθείς υπέρογκα ποσά (της τάξης των...

Χ.Α.: «Άλμα» πάνω από τις 670 μονάδες(upd)

14:00 ΧΑ

Σε θετική τροχιά κινείται η χρηματιστηριακή αγορά για τρίτη διαδοχική συνεδρίαση, με τον Γενικό Δείκτη να βρίσκεται πάνω από τα επίπεδα των 670 μονάδων, ακολουθώντας το θετικό κλίμα των ευρωπαϊκών...

MLS: Νέος διευθύνων σύμβουλος ο Νάσσος Γεωργιάδης

13:53 Εισηγμένες

Την ώρα που δεν έχει καταλαγιάσει ο θόρυβος σχετικά με την MLSΠληροφορική Α.Ε. και τη διαπραγμάτευση της μετοχής, στην εταιρία συντελούνται σημαντικές αλλαγές στη διοίκηση.

Οριστικό: Aπό την Αυστρία αρχίζει το πρωτάθλημα της Formula …

13:46 Car Voice

Πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε το αναθεωρημένο καλεντάρι, που προς το παρόν περιλαμβάνει τους οκτώ πρώτους αγώνες.

Κύπρος: Νέα χαλάρωση των μέτρων από 9 Ιουνίου

13:43 Διεθνείς Εξελίξεις

Αρχίζει από τις 9 Ιουνίου η τρίτη φάση χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων στην Κύπρο, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Ιουνίου, αντί για τις 14 Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε ο...

Άρση μέτρων: Ανοίγουν 15 Ιουνίου τα γυμναστήρια

13:35 Κοινωνία

Στις 15 Ιουνίου θα επαναλειτουργήσουν τα γυμναστήρια, τα μουσεία και οι ιστορικοί χώροι, ενώ από την 1η Ιουλίου θα ξεκινήσουν οι συναυλίες, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος...

Alpha Bank: Χρηματοδότηση με εγγυημένα κατά 80% κεφάλαια μέσ…

13:30 Εισηγμένες

Συνεπής στην αποστολή της για επιστροφή στην ομαλή επιχειρηματική δραστηριότητα, η Alpha Bank στηρίζει τις προσπάθειες μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων της χώρας να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης...

ΑΒ Βασιλόπουλος: Οι φημισμένες γεύσεις του Μεξικού έρχονται …

13:25 Κοινωνία

Τι θα λέγατε για chimichanga με κιμά; Για chili con carne με ρύζι; Μήπως προτιμάτε χοιρινό με ανανά και ρύζι ή fajitas με μοσχάρι; Πώς θα σας φαινόταν ένα γεύμα...

Mπρος γκρεμός και πίσω ρέμα…

13:13 Ειδήσεις

Σε ωρολογιακή βόμβα για τη κυβέρνηση αναδεικνύεται ο τουρισμός καθώς η εξέλιξη της πανδημίας εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο για το πιο ισχυρό κλάδο της ελληνικής οικονομίας που συνεισφέρει ετησίως το 23%...

ΑΑΔΕ: Κατάσχεση λαθραίων όπλων και προϊόντων

13:06 Ειδήσεις

Μια σημαντική υπόθεση λαθρεμπορίου όπλων έφερε στο φως το Γ’ Τελωνείο Πειραιά της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

OΔΔΗΧ: Στο 0,25% το επιτόκιο για τα 6μηνα έντοκα

12:57 ΧΑ

Το ποσό των 1,3 δισ. ευρώ άντλησε το Ελληνικό Δημόσιο από τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων 6μηνης διάρκειας.

Σεισμός 4,6 Ρίχτερ νότια της Ιεράπετρας

12:52 Κοινωνία

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τρία λεπτά μετά τις 12.00 νότια της Ιεράπετρας, όπως ανακοίνωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Ιταλία: Επιτρέπεται από σήμερα η ελεύθερη μετακίνηση των πολ…

12:36 Διεθνείς Εξελίξεις

Η Ιταλία επιτρέπει και πάλι από σήμερα την ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών στην επικράτειά της.

ΧΠΑ: Πρωτιά της Optima Bank τον Μάιο

12:25 ΧΑ

Την πρώτη θέση στην κατάταξη των χρηματιστηριακών σε ό,τι αφορά τα ΣΜΕ του FTSE 25 τον Μάιο 2020, κατέκτησε η Optima Bank με ποσοστό 38,36%, σύμφωνα με τα στοιχεία του χρηματιστηρίου.

ΥΠΟΙΚ: Μείωση ΦΠΑ στο 13% και στα κόμιστρα των ταξί

12:19 Ειδήσεις

H μείωση του ΦΠΑ από 24% σε 13% στις μεταφορές συμπεριλαμβάνει και τα ταξί, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών.

Μυτιληναίος: Αγορά 50.000 ιδίων μετοχών

12:17 ΧΑ

Στην αγορά 50.000 ιδίων μετοχών προέβη η Μυτιλήναίος μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών 50.000 ίδιες μετοχές με μέση σταθμισμένη τιμή κτήσης €7,6617 ανά μετοχή, συνολικής αξίας €383.085,62.

Ευρωζώνη: Αργεί η ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητα…

12:09 Διεθνείς Εξελίξεις

Ακόμη μία καταστροφική συρρίκνωση σημείωσε η επιχειρηματική δραστηριότητα στην ευρωζώνη τον Μάιο, αν και υπάρχουν ενδείξεις ότι τα χειρότερα πέρασαν. 

«Επικαιροποίησαν το site»

11:54 Sport Voice

Νέο ρεσιτάλ Μπαλτάκου.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών λόγω του τριημέρου του Αγίου…

11:49 Κοινωνία

Την απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου σε δρόμους του εθνικού οδικού δικτύου, από την Παρασκευή έως την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Αλ. Χαρίτσης: Να αποσυρθούν οι κατάπτυστοι διαγωνισμοί για τ…

11:36 Πολιτική

«Το σχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που αποκαλύπτει η σημερινή "Αυγή", για την ιδιωτικοποίηση των βασικών υποδομών της ΕΥΔΑΠ μέσω ΣΔΙΤ συμπυκνώνει την ιδεοληπτική και αντικοινωνική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας» υποστηρίζει...

ΟΤΕ: Επαναγορά ιδίων μετοχών στα 12,62 ευρώ

11:28 ΧΑ

Σε αγορά 51.994 ιδίων μετοχών με μέση τιμή κτήσης €12,620 ανά μετοχή, συνολικής αξίας €656.214,19 σύμφωνα με το άρθρο 49 του Ν. 4548/2018 και τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων της...

ΔΕΛΤΑ: Γιορτάζει το γάλα κάθε μέρα για κάθε τι που αξίζει

11:23 Εισηγμένες

Η ΔΕΛΤΑ γιορτάζει το γάλα σήμερα και κάθε μέρα!

Wind: Νέες προσφορές σε smartphones

11:19 Εισηγμένες

Η επίσημη περίοδος του καλοκαιριού έφτασε και η WIND την υποδέχεται με μεγάλες προσφορές. Από σήμερα 3/06 έως και το Σάββατο 13/06 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν είτε από τα...

ΑΔΕΔΥ: Στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών

11:08 Κοινωνία

Την αλληλεγγύη και την στήριξη της απέναντι στις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών και στα νέα συλλαλητήρια που διοργανώνουν η ΔΟΕ και η ΟΛΜΕ τις ημέρες συζήτησης και ψήφισης του πολυνομοσχεδίου του...

ΥπΑΑΤ: Με ένα «κλικ» η βεβαίωση επαγγελματία αγρότη

10:59 Ειδήσεις

Στην απλούστευση της διαδικασίας έκδοσης βεβαίωσης επαγγελματία αγρότη, προχωρά το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

«Χαμόγελα» στις ευρωαγορές παρά τις αναταραχές στις ΗΠΑ

10:53 Ξένες Αγορές

Σε θετικό έδαφος κινούνται τα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Τετάρτη, αλλά οι αναταραχές στις ΗΠΑ αναμένεται να επηρεάσουν το επενδυτικό κλίμα.

Τουρκία: Στο 11,4% ο πληθωρισμός τον Μάιο

10:45 Διεθνείς Εξελίξεις

Περισσότερο από ό,τι αναμενόταν ανέβασε ταχύτητα ο πληθωρισμός στην Τουρκία τον Μάιο, καθώς αυξήθηκε στο 11,39% σε ετήσια βάση, σύμφωνα με την αρμόδια στατιστική υπηρεσία. Οι αναλυτές ανέμεναν ότι θα παραμείνει...

Eurobank: Παροχή επιδοτούμενων δανείων 800 εκατ. σε συνεργασ…

10:40 Τράπεζες

Στην παροχή δανείων ύψους 800 εκατ. ευρώ θα προχωρήσει η Eurobank, στο πλαίσιο του Ταμείου Εγγυοδοσίας Επιχειρήσεων που έχει δημιουργήσει η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα. 

Πετρέλαιο: Πάνω από τα $40 το Brent

10:35 Άλλες αγορές

Ισχυρή άνοδο σημειώνουν οι τιμές του πετρελαίου την Τετάρτη, με το Brent να φτάνει στα 40 δολάρια για πρώτη φορά από τον Μάρτιο.

Να τους φάει αυτά που τους χρωστάει

10:29 Sport Voice

Τρομερός εργοδότης o (θ)Αλαφούζος.

Φεστιβάλ Αθηνών: Μόνο 17 παραγωγές σε Επίδαυρο και Ηρώδειο

10:23 Κοινωνία

Στο πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, όπως ανακοίνωσε η καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Κατερίνα Ευαγγελάτου, από τις 70 παραγωγές από 14 χώρες -που είχαν αρχικά προγραμματιστεί για φέτος-...

Ιntrakat: Γκρεμίζει κτίρια για την έναρξη του έργου στο Ελλη…

10:14 Εισηγμένες

Παρότι, σε γενικές γραμμές το έργο στο Ελληνικό, προχωρά με… ρυθμούς χελώνας, έχουν ήδη προγραμματιστεί για τις επόμενες εβδομάδες κάποιες αρχικές κατεδαφίσεις κτιρίων που βρίσκονται εντός του μητροπολιτικού πόλου Ελληνικού...

Έρευνα: Μόνο το 15% των επιχειρήσεων «αντέχει» ένα δεύτερο l…

10:10 Real Profits

Τις επιπτώσεις των 2μηνών lockdown και το τι επιφυλάσσει η επόμενη μέρα για τις επιχειρήσεις αποτυπώνει έρευνα της Endeavor Greece που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 25-27 Μαΐου.

Καμπάνια Μητσοτάκη για τον τουρισμό «αγκαλιά» με τον Θεοχάρη

09:59 Ειδήσεις

Με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού να τα έχει κάνει μπάχαλο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει αύριο στις 8 το βράδυ στην εκδήλωση στο θερινό σινεμά "Αίγλη" με...