Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 43
Log in

Tέλος στο «θρίλερ» με τη θυγατρική του ΟΤΕ στη Ρουμανία: Habemus αγοραστή

Μετά από αναζήτηση πολλών μηνών, φαίνεται πως βρέθηκε αγοραστής για το κομμάτι της σταθερής τηλεφωνίας της Romtelecom, εδώ και 15 και πλέον χρόνια θυγατρικής του ΟΤΕ, που όμως επιθυμούσε τον τελευταίο καιρό την αποδέσμευσή του.

Η fmvoice.gr συμμετέχει στην απεργία

Οι δημοσιογράφοι της fmvoice.gr συμμετέχουμε στη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση, τιμώντας τους αγώνες των συναδέλφων μας για αξιοπρέπεια στην εργασία, τις συνθήκες άσκησης της δουλειάς μας, την κοινωνική ασφάλιση και περίθαλψη.

Με τον Προκόπη έκανε ρουά ματ σε Μέρκελ-Σαμαρά

Ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν σηματοδοτεί «το έργο της μεγάλης κοινωνικής αλλαγής» για το οποίο εξελέγη ο ΣΥΡΙΖΑ. Αποτελεί, όμως, κίνηση ματ στην ακροδεξιά φράξια των Σόιμπλε-Σαμαρά. Φέρνει εγγύτερα την συμφωνία με την Ευρωζώνη και τελειώνει τους «εθνοσωτήρες».

Όλοι στο Σύνταγμα για να μας ακούσει το Eurogroup

Πολίτες που δεν ξέρουν στην ζωή τους τι σημαίνει διαδήλωση, θα διαδηλώσουν απόψε το βράδυ στο Σύνταγμα, για να στηρίξουν την χώρα στην σκληρή διαπραγμάτευση που θα δώσει η κυβέρνηση σήμερα κι αύριο με τα... θεριά.

13/8/2014: In memoriam

Συγκλονισμένοι από την απροσδόκητη απώλεια του φίλου και συναδέλφου, Νίκου Ζερβονικολάκη, τον αποχαιρετούμε μέσα από τη στήλη του.

  • Κατηγορία Inferno
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS