Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 43
Log in

Η fmvoice.gr συμμετέχει στην απεργία

Οι δημοσιογράφοι της fmvoice.gr συμμετέχουμε στη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση, τιμώντας τους αγώνες των συναδέλφων μας για αξιοπρέπεια στην εργασία, τις συνθήκες άσκησης της δουλειάς μας, την κοινωνική ασφάλιση και περίθαλψη.

Γράφτηκε από: 

Συμμετέχουμε, όπως πάντα άλλωστε, στην απεργία γιατί πιστεύουμε ότι το ίδιο το δημοσιογραφικό επάγγελμα το έχει ανάγκη και εμείς, οι άνθρωποι που το υπηρετούμε, έχουμε κάθε δικαίωμα και κάθε λόγο να αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη μέρα στα ΜΜΕ.

Δεν απεργούμε, ωστόσο, σε «έγκριση» της όψιμης αγωνιστικής εγρήγορσης των συνδικαλιστικών μας οργάνων, τα οποία «σφύριζαν αδιάφορα» επί πέντε συναπτά, μνημονιακά έτη για να φτάσουν σήμερα στο άλλο άκρο, προχωρώντας σε δεύτερη 24ωρη απεργία μέσα σε διάστημα μιας βδομάδας.

Δεν θα τους κάνουμε, όμως, τη χάρη να μπούμε στο ίδιο κάδρο με τα γνωστά σε όλους μας (και όλους σας) μέσα της διαρκούς απεργοσπασίας, τα οποία, όλως παραδόξως, καθυβρίζουν καθημερινά την κυβερνητική πολιτική, αλλά ποτέ δεν συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις εναντίον της. Είναι σαφές ότι η έννοια «απεργία» δεν είναι στο DNA τους…