Log in

Νίκος Μανεσιώτης

Forthnet: Τέλος ο golden Πάνος, μετά τον εσωτερικό έλεγχο

Άλλη μια τρανταχτή δικαίωση μας. Μόλις την Πέμπτη, στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας, η "Μαύρη Λίστα" αποκάλυπτε τους "απίθανους σκελετούς στην ντουλάπα της Forthnet" που... ξέθαψε το due diligence της BCP Partners. Έτσι καθάρισε από το Λονδίνο τον Πάνο Παπαδόπουλο ο Βλάσης Σταθόπουλος.  

Χ. Μεγάλου (Πειραιώς): Έπεσε στα πόδια της CVC - Πουλά τη Vivartia με τους όρους της

Ο Χρήστος Μεγάλου (ξανα)γράφει ιστορία. Προς Θεού, μην τον ξηλώσει ο Μητσοτάκης. Θα χάσουμε τις καυτές αποκαλύψεις μας. Τι θα έχουμε να γράφουμε στην fmvoice.gr και στην «F&M Voice»; Τριακόσιες χιλιάδες unique επισκέπτες τον μήνα φτάσαμε χάρη (και) σε αυτόν.

Cosmote: Οι περίεργες αντιφάσεις της

Από την μια σπρώχνει 1,6 εκατομμύρια σε μια ποδοσφαιρική διοργάνωση η οποία απλώς δεν υπάρχει. Έδωσε αύξηση μάλιστα στην ΕΠΟ, αν δεν κάνουμε λάθος. Την ώρα δε, τουλάχιστον εμείς αγνοούμε τι απέγινε μεταξύ τους, που η εταιρεία με εξώδικο διαμαρτυρήθηκε επισήμως στην Ομοσπονδία για την οικονομική ζημιά που της προξένησε με την αναβολή του περυσινού Τελικού του Κυπέλλου.

κ. Μητσοτάκη: Οι νόμοι ισχύουν και για την Ν.Δ.

Είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ. με αυστηρό ύφος σε ΚΚΕ και ΜΕΡΑ25 την Πέμπτη στην Βουλή. "Οι νόμοι ισχύουν και για εσάς". Το άγχος του βλέπετε είναι να μην τιμήσουμε τον αγώνα του Πολυτεχνείου. Για αυτό απαγορεύει να γίνουν φέτος οι σχετικές εκδηλώσεις.  

Χρηματιστήριο: Έρχονται τα "πράσινα" ομόλογα και οι "πράσινες" μετοχές

Μια εντελώς... ζαβή κατάσταση ζούμε στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Η κυβέρνηση αποδεχόμενη την εισήγηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς δημιουργεί σε αυτό τον δείκτη FTSE/GREEN. Με τα "περυσινά ξινά σταφύλια" των "πράσινων αλόγων" θα σώσει το Χρηματιστήριο η... προσκείμενη στην ανάπτυξη και στην επιχειρηματικότητα κυβέρνηση. Την ώρα που κρατικοποιεί την χρεοκοπημένη Πειραιώς. 

  • Κατηγορία ΧΑ

CVC: Σε lockdown οι διαπραγματεύσεις - «Έπαθε εγκεφαλικό» ο Μεγάλου

Κορονοϊού βοηθούντος, η ηγεσία της CVC έδωσε εντολή να διακοπούν οι διαπραγματεύσεις με Εθνική και Πειραιώς για την Εθνική Ασφαλιστική και την Vivartia. Τα «μολύβια κάτω» από το fund και στην Πειραιώς πανικός.

Θαύμα: Ο... θεοσεβούμενος Τσιόδρας τα έκλεισε όλα εκτός από τους πλειστηριασμούς!

Για αυτό τα "φιλαράκια" Μητσοτάκης και Τσιόδρας δεν βάζουν σε καραντίνα τα Ειρηνοδικεία - Δικαστήρια. Για να προχωρήσουν... ομαλά οι πλειστηριασμοί της περιουσίας των πολιτών και ιδίως της πρώτης κατοικίας. Τους οποίους φυσικά δεν ανέστειλαν.

Μητσοτάκης: Δυστυχώς αποτύχαμε

Ο άνθρωπος το ομολόγησε. Επειδή τα νοσοκομεία δεν αντέχουν πλέον το βάρος της πανδημίας, αναγκάζεται να κλείσει για τρεις εβδομάδες όλη την Ελλάδα. Σε ό,τι αφορά τις καταστροφικές οικονομικές επιπτώσεις  της απόφασής του εξήγγειλε… επίδομα 800 ευρώ.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS