Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 43
Log in

Όλοι στο Σύνταγμα για να μας ακούσει το Eurogroup

Πολίτες που δεν ξέρουν στην ζωή τους τι σημαίνει διαδήλωση, θα διαδηλώσουν απόψε το βράδυ στο Σύνταγμα, για να στηρίξουν την χώρα στην σκληρή διαπραγμάτευση που θα δώσει η κυβέρνηση σήμερα κι αύριο με τα... θεριά.

Γράφτηκε από: 

 

Η συμμετοχή ενός λαού δεν εξαντλείται στις εκλογές. Οι ευρωπαίοι εταίροι μας πρέπει να ακούσουν την φωνή μας σήμερα στο Eurogroup και να αισθανθούν την πίεση μας. Να αντιληφθούν ότι εμείς δεν επιτρέπουμε στον Αλέξη Τσίπρα, ακόμα κι αν το διανοηθεί, να κάνει πίσω.

Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί, στις 6 το βράδυ. Για να χωνέψουν επιτέλους το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. Για να το χωνέψουν ότι η χώρα μας από τις 26 Ιανουαρίου δεν εκβιάζεται, δεν φοβάται, δεν υποχωρεί με τα email στα σκέλια. Για να συνειδητοποιήσουν ότι η ψήφος μας, η ετυμηγορία ενός ολόκληρου λαού, δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται από κανέναν Σόιμπλε ή Ντάισελμπλουμ ως... χαρτί υγείας.

Ραντεβού στις 18:00 στο Σύνταγμα.

Διαδηλώσεις υπέρ της ελληνικής διαπραγμάτευσης θα πραγματοποιηθούν σήμερα το απόγευμα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, στην Κύπρο, σε χώρες σε ολη την Ευρώπη, εντός και εκτός Ευρωζώνης, στη Βραζιλία και στις ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης: 

Διαδηλώσεις συμπαράστασης και στο εξωτερικό