Log in

Μηνάς Κωνσταντίνου

Απλά μαθήματα συγκάλυψης της πραγματικότητας από την ΕΡΤ

Την περασμένη Παρασκευή, ο συνταξιούχος αστυνομικός και υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής σε προηγούμενες εκλογές, πυροβόλησε έναν ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στους Αμπελόκηπους. Την παραπάνω είδηση θα μπορούσε να διαπιστώσει εύκολα κάποιος με μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο, όπως και το όνομα, φωτογραφίες και βίντεο από ομιλίες του δράστη. Ο καθένας, εκτός, απ' ότι φαίνεται, από την κρατική τηλεόραση.

Τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ αγνοούν το υπ. Παιδείας και ξεκινούν τη σχολική χρονιά... από μόνα τους

Πρωτοφανή απείθεια καταγγέλει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας, αναφορικά με τη λειτουργία του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Αδιαφορόντας για τις αποφάσεις του υπουργείου Παιδείας, το ΙΕΚ ξεκινά μαθήματα δύο εβδομάδες νωρίτερα από την επίσημη έναρξη των μαθημάτων.

Οι έξυπνες επενδύσεις της Fraport (με… «μπάρμπα» τον Γιούνκερ)

Τα 14 Περιφερειακά αεροδρόμια που, με την σφραγίδα της συμφωνίας του περσινού Ιουλίου πέρασαν στα χέρια των Γερμανών της Fraport, υποτίθεται πως, θα αποτελούσαν την απαρχή της ανάπτυξης για τη χώρα. Αντ' αυτού, η εταιρεία ετοιμάζεται να αντλήσει περί τα 300 εκατ. ευρώ από το πακέτο Γιούνκερ, που επίσης προορίζεται για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας.

Στη Βουλή οι αποκαλύψεις της F&M Voice για Πιτσιλή και μαφιόζικη επίθεση σε Μανεσιώτη

Στη Βουλή μεταφέρθηκαν δύο από τις αποκαλύψεις της Finance & Markets Voice με ερωτήσεις στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου από τον Πρόεδρο της Χριστιανοδημοκρατικής Συμμαχίας και βουλευτή Αχαΐας, Νίκο Νικολόπουλο.

Η κυβέρνηση μαδάει την μαργαρίτα για τον Χριστοδουλάκη

«Είναι ένα σήριαλ, το οποίο παίζεται, για πάρα πολλά πρόσωπα. Τέτοιο θέμα δεν υφίσταται» δηλώνει ο Νίκος Χριστοδουλάκης για το ενδεχόμενο τοποθέτησής του από την κυβέρνηση στη θέση του επικεφαλής της ομάδας για το χρέος. Την ίδια ώρα, η κυβερνητική εκπρόσωπος προσπαθεί να... εμφανιστεί ενημερωμένη, δίχως να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την πληροφορία, χάνοντας κάθε σοβαρότητα.

Έκθετες Lamda Development και κυβέρνηση για το Ελληνικό

Aφού έχει διασφαλιστεί, μετά την συμφωνία της κυβέρνησης με την Lamda Development, πως τα ελληνικά δικαστήρια... αδυνατούν να εκφέρουν άποψη για την επένδυση, αμφότερες καλούνται πλέον να δώσουν εξηγήσεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Αυτό τουλάχιστον προέκυψε μετά την συνεδρίαση της Επιτροπής Αναφορών, στην οποία συζητήθηκε αναφορά πολιτών κατά της ιδιωτικοποίησης του Ελληνικού.

Άμεση η επιβράβευση των χειρισμών της Attica Bank από την αγορά

Μία εξόχως θετική είδηση από τις Βρυξέλλες, ήταν αρκετή για να εκτοξεύσει την μετοχή της Attica Bank στο 25% στο ταμπλό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, και να επιβραβεύσει τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης για τη διάσωση της τράπεζας καθώς και τους χειρισμούς της νέας διοίκησης.

Έξωση… με υπογραφή Σταθάκη

«Η κυβέρνηση πέτυχε αυτό που είχε δεσμευτεί για την πρώτη κατοικία. Τον Δεκέμβρη ψηφίστηκε η προστασία της πρώτης κατοικίας στο 60%. Και τώρα διασφαλίζεται ότι έως το 2018 κανένα σπίτι δεν θα βρεθεί σε πλειστηριασμό». Η δήλωση αυτή του Γιώργου Σταθάκη τον περασμένο Μάιο, από βήματος της Βουλής, ήδη στοιχειώνει τις νύχτες αρκετών δανειοληπτών, που έχουν δει τα ονόματά τους να αναρτώνται στους πίνακες των Ειρηνοδικείων της χώρας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS