Log in

Έρχονται νέα μνημόνια με όμορφο «αμπαλάζ» αναπτυξιακού σχεδίου

Τα νέα μνημόνια, που έρχονται με «αμπαλάζ» το υποτιθέμενο αναπτυξιακό «σχέδιο Πισσαρίδη», δεν κρύβονται με την καταδίκη ή ακόμα και με την φυλάκιση των πρώην βουλευτών της Χ.Α.

Γράφει ο: Νίκος Νικολόπουλος

Ούτε λύνονται, έτσι, τα τεράστια προβλήματα της πατρίδας και του λαού, που δημιούργησαν οι εγκληματικές πολιτικές που σχεδίασαν οι ξένοι δανειστές και υλοποίησαν οι πρόθυμοι, ντόπιοι υποτακτικοί τους.

Καλό και χρήσιμο είναι να θυμούνται οι σύγχρονοι δυνάστες του ελληνικού λαού πως δεν θα σωθούν, ούτε αυτοί ούτε η κυβέρνηση, με τη νέα «χρυσαυγηάδα». Οι εικόνες των καταδικασθέντων με χειροπέδες και συνοδεία αστυνομικών είναι παρόμοιες με εκείνες του 2013... Και όμως, τότε, η επόμενη εκλογική αναμέτρηση δεν τους έφερε ψηφαλάκια, το αντίθετο!

Παρ’ολα αυτά, όμως, το σίγουρο είναι ότι οι σχετικές σκηνές θα συνεχίζουν να παίζουν ακόμα για μέρες στις οθόνες των τηλεοράσεων. Στο Μαξίμου, ωστόσο, πρέπει να ξέρουν ότι ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης (με τη βοήθεια όλων των καναλιών που την υποστηρίζουν) έχει ημερομηνία λήξεως.

Να μην ξεχνούν πως οι Ελληνίδες και οι Έλληνες τους γνωρίζουν από την καλή και από την ανάποδη και ακόμα πως τους έχουν πάρει πλέον χαμπάρι και αγανακτούν και οργίζονται ακόμη περισσότερο, όταν προς τα έξω εμφανίζονται ως... σούπερ δημοκράτες, ποιοι; 

Αυτοί, που ο αρχηγός τους, Κυρ. Μητσοτάκης, με προσωπική του απόφαση, διόρισε αντιπρόεδρο του κόμματος, το πνευματικό και πολιτικό «στερνοπούλι» του Στυλιανού Παττακού...

Είναι μάταιη προσπάθεια συγκάλυψης της προδοσίας που μεθοδεύεται για το ξεπούλημα του Αιγαίου και το ξεπούλημα της νεολαίας και των εργαζομένων που αγωνίζονται για την επιβίωση στα πέτρινα χρόνια της νεοφιλελεύθερης νέας τάξης πραγμάτων, η οποία αποτελειώνει τη μεσαία τάξη που δήθεν θα προστάτευε ο «Μωυσής» και οι εκ μεταγραφής «άριστοι» του «αρχιερέα της διαπλοκής» Σημίτη.

Η πατρίδα και ο λαός βαδίζουν στο άγνωστο μόνοι και αβοήθητοι, ολοταχώς προς την εθνική ταπείνωση και την οικονομική εξαθλίωση, αντιμετωπίζοντας καθημερινά τραγικές καταστάσεις.

Οι Τούρκοι μας λοιδορούν, μας απειλούν, παραβιάζουν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, μπήκαν στην ΑΟΖ, κατέχουν τη μισή Κύπρο, μπήκαν στην κλειστή περιοχή της Αμμοχώστου και οι Μαξιμόπαιδες, πρόθυμοι και έτοιμοι από καιρό, λένε πως πρέπει να ξεκινήσουν επειγόντως διαπραγματεύσεις, δίνουν όμως χρόνο στους Τούρκους να ολοκληρώσουν τις κινήσεις τους.

Ε, λοιπόν, αν δεν αλλάξουν γραμμή πλεύσης οι κυβερνώντες (πράσινοι, κόκκινοι, μπλε), θα έχουν χειρότερη κατάληξη από αυτήν της Χρυσής Αυγής...

* Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος