Log in

blacklist logo

Μας άκουσαν (Νο1)

Στο Λονδίνο.    

Τηλεφώνημα από τον "εγκέφαλο" της CVC σε κορυφαίο επιχειρηματικό παράγοντα των βορείων προαστίων. Στα πολύ βόρεια προάστια η έδρα των επιχειρήσεων του. Το τηλεφώνημα αφορούσε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της fmvoice.gr και της Μαρίας Μπακοπούλου "κάποιοι της βάζουν εμπόδια για την εθνική ασφαλιστική και την vivartia".    

Κατ΄ αρχάς να ξέρετε ότι η ηγεσία της CVC απεχθάνεται τον τύπο και την πολύ δημοσιότητα. Άλλωστε και έξω οι δημοσιογράφοι δεν κάνουν πάντα σωστά την δουλειά τους.

Εντυπωσιάστηκε, όμως, από την δική μας. "Άριστα ενημερωμένοι για τις εξελίξεις" είπε χαρακτηριστικά ο άγγλος στο πατριωτάκι μας, με τις υψηλές διασυνδέσεις στο City. Διερεύνησε δε τις πηγές μας. Χωρίς, βεβαίως, να μάθει πολλά για το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Αφού πλέον μας διαβάζει, ας γνωρίζει ένα πράγμα για εμάς. Εμείς στηρίζουμε το κάθε fund CVC που στηρίζει την ελληνική οικονομία και εμπιστεύεται την αγορά της.

Μας άκουσαν (Νο2)

Και στην Μόσχα.  

Οι "φίλοι" μας της Svetofor αιφνιδιάστηκαν που βγήκε τόσο γρήγορα από ένα Μέσο Ενημέρωσης που δεν ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη, ούτε είναι της επιρροής του, η είδηση της συνεργασίας της με τον κορυφαίο ομογενή επιχειρηματία. Διακριτικά έψαξαν την πηγή της διαρροής της είδησης και το πως εμείς μάθαμε ότι τα σούπερ μάρκετ Mere στην Ελλάδα τα φέρνουν από κοινού με τον Ιβάν. Που τα ξέρω εγώ όλα αυτά; Μα επικοινώνησαν με τον... δικό μας Ρώσο.

Η Svetofor (Mere) απέκτησε στην Ελλάδα μια φίλη. Την FMVoice.

Η σημαία μας, ρε... σημαιοφόροι

Στους πατριώτες γιαλαντζί απευθύνομαι.  

Σε αυτούς που, όταν βρίσκεται κάποιος ανόητος μπαχαλάκιας που νομίζει ότι εκδικείται το σύστημα καίγοντας την ελληνική σημαία κάπου στα Εξάρχεια, χαλάνε τον κόσμο. Στα κανάλια τους. Στα site τους. Στους τοίχους τους. Χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα και παριστάνοντας τους ήρωες του ΄21.  

Ρε, σημαιοφόροι της ξεφτίλας, πάλι βουβαθήκατε. Αν δεν ήταν τα τούρκικα μέσα, δεν θα μάθαινε κανείς μας τι έγινε στο Καστελόριζο. Ενώ αν γινόταν με τον Αλέξη αυτό, θα είχατε γκρεμίσει την Ακρόπολη. Όπως παρά λίγο να ξηλώσετε την Βουλή για την "Μακεδονία που είναι ελληνική". Τώρα, όμως, επειδή "ανήκομεν εις την Δύσιν" βγάζετε ανακοινώσεις για την "ιστορική συμφωνία των Πρεσπών". Ναι. μην στενοχωρήσουμε τον φίλο μας τον Πομπέο και δεν έλθει να κοιμηθεί στο σπίτι μας στα Χανιά.

Μετά, αφού σας έκραξε, το σύμπαν πήρατε πίσω το "ιστορική".

Τελικώς, μήπως, πράγματι είστε άχρηστοι σε επικίνδυνο βαθμό;  

Μυρίζει διορισμούς

Ο Θεοδωρικάκος προανήγγειλε την επανίδρυση της δημοτικής αστυνομίας.    

Αυτήν που κατήργησε ο Σαμαράς για να κάνει οικονομία...

Οι Πρέσπες της Ν.Δ. είναι πολλές!!!  

Κοιτάξτε, όμως, και την άλλη διάσταση. Γιατί εγώ πιστεύω βαθειά ότι επαναφέρουν τώρα την δημοτική αστυνομία για να βολέψουν άρον άρον πάλι τα δικά τους παιδιά.  

Μπας και θα δώσουν σε κανένα λογαριασμό;    

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS