Log in

blacklist logo

Οικογενειακό πάρτι σε τράπεζα

Το παρτάκι συνεχίζεται στην τράπεζα. Μόνο που έχει γίνει αρκετά... οικογενειακό.

Του Αγίου Νικολάου σήμερα. Επειδή χειμώνιασε και είμαι στις καλές μου, περιορίζομαι αποκλειστικά στην εισαγωγή του νέου καυτού ρεπορτάζ. Το ρεπορτάζ φυσικά, όπως πάντα, θα συνεχιστεί με ονόματα και διευθύνσεις.  

Τα γαλάζια τρωκτικά επέστρεψαν δριμύτερα στην τράπεζα (η επιστροφή στην κανονικότητα βλέπετε) και παρουσιάζονται ενισχυμένα από τους «αρίστους» της σημερινής κατάστασης. Διευθυντής της τράπεζας έχει γαντζ-ωθεί πάνω της και κάνει χοντρές μπίζνες με τα ακίνητα της. Αυτός δεν φαίνεται. Το «γράμμα το πάει» η πρώην γυναίκα η οποία επαγγέλλεται μεσίτρια! Οι κακές γλώσσες μιλούν για εικονικό χωρισμό για να μπορούν πιο άνετα να κάνουν τις «άριστες» δουλειές τους.

Ο συγκεκριμένος «άριστος», απόφοιτος του γνωστού για τις διασυνδέσεις του με όλες αυτές τις βρομοδουλειές ιδιωτικού κολεγίου, έχει κατορθώσει να «αλλάξει τα φώτα» στην τράπεζα κυριολεκτικά! Με δικές του ενέργειες η τράπεζα προμηθεύεται φωτιστικά σώματα για το σύνολο των καταστημάτων της από τον ...πρώην εργοδότη του!!!

Ο τζίρος του «άριστου» είναι μεγάλος και τα κέρδη του πολλά...

Μέσα γορίλες, έξω κότες

Κο, κο, κο οι πατριώτες.  

Από τον Σεπτέμβριο και την συνέλευση του ΟΗΕ είχε ενημερωθεί ο Δένδιας για την συμφωνία της Λιβύης με τον Ερντογάν, όμως, αυτοί δεν έκαναν τίποτα. Ο ίδιος ο εορτάζων ΥΠΕΞ το παραδέχτηκε δημόσια. Τόσο άχρηστοι είναι.  

Αμ, το άλλο. Το απόγευμα της Τρίτης το Υπουργείο Άμυνας παγώνει τα μέτρα εμπιστοσύνης με την ξεσαλωμένη, ελέω αδυναμίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Τουρκία και το βράδυ ο Μητσοτάκης μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου τα ξεπαγώνει. Αδειάζοντας τον Υπουργό του. Όλα αυτά τα πρωτοφανή καραγκιοζιλίκια μια μέρα πριν συναντήσει ο Μητσοτάκης τον τούρκο πρόεδρο.  

Μου αρέσει που αυτοί τέσσερα χρόνια αποκαλούσαν ερασιτέχνες τους συριζαίους. 

Υ.Γ. Ο «μακεδονομάχος» Σαμαράς μόνο στο κομματικό συνέδριο ήξερε να κραυγάζει για «λαθρο-εποικισμό» της πατρίδας μας.

Ο Μητσοτάκης, ο Αλέξης και οι κυρώσεις

Ο προδότης Τσίπρας.

Αυτός που «πρόδωσε την Μακεδονία μας στους γυφτοσκοπιανούς» είχε πετύχει στην Ευρώπη την απόφαση για την επιβολή οικονομικών κυρώσεων σε βάρος της Τουρκίας (το μόνο που τσούζει τον Ερντογάν). Ο Μητσοτάκης, τόσους μήνες που η Τουρκία κορυφώνει την επίθεσή της στην Ελλάδα, ουσιαστικά ακυρώνει την απόφαση αυτή.

Γιατί; Τι φοβάται; Και τι εξυπηρετεί η υποχωρητικότητά του;

 

Σοφοκλίτσα: Στέκεται

Ήρεμο το Χρηματιστήριο.  

Παρά την αυξανόμενη ένταση στα ελληνοτουρκικά. Αυτό αποτελεί ένα θετικό σημάδι και ίσως πρέπει να προεξοφλήσουμε την ομαλοποίηση στις σχέσεις μας με τους γείτονες. Το θέμα είναι ασφαλώς να μην αποκλιμακωθεί η ένταση με απαράδεκτες υποχωρήσεις του Μητσοτάκη στα ελληνοτουρκικά ή στο Κυπριακό.

Σε ό,τι αφορά γενικότερα την Σοφοκλίτσα. Πώς να ξεκολλήσει από τις 780 μονάδες όταν δεν έχει ούτε μετοχές, ούτε επενδυτές; Μια αγορά χρειάζεται πάνω από δέκα καλές μετοχές για να τραβήξει πολλούς επενδυτές.

Απλά πράγματα δηλαδή.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS