Log in

Θλιβερή καρικατούρα ο Χρυσοχοΐδης

Ακριβός στα πίτουρα κι φτηνός στο στάρι, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ένας ακόμη από τους πιο αποτυχημένους υπουργούς του Μωυσή.

Γράφει ο: 

Μας έχει ταράξει με τις μεγαλοστομίες του, ότι και καλά θα ξαναδώσει στις γειτονιές την ασφάλεια που χρειάζονται, με την πάταξη της εγκληματικότητας.

Και ξανάφτιαξε την ΔΙΑΣ, τους μπαχαλάκηδες, δηλαδή, γιατί αυτοί είναι οι μπαχαλάκηδες (ή το παρακράτος, αν θέλετε) και πλανώνται πλάνη οικτρά όσοι τους αναζητούν σε εξωκοινοβουλευτικά σχήματα, αλλά από ασφάλεια, ποιος την έχασε για να την βρούμε εμείς.

Το οργανωμένο έγκλημα, ζει και βασιλεύει.

Τρανή απόδειξη, η στυγερή δολοφονία στη Βούλα, το Σάββατο.

Οι κακοποιοί αλωνίζουν τη χώρα από άκρη σε άκρη και ο Χρυσοχοΐδης και η ΕΛ.ΑΣ. κοιτάζουν πως θα πιάσουν κανέναν φουκαρά για να του πατήσουν το κεφάλι στην άσφαλτο, να τον... τρακάρουν με τις ζαρντινιέρες ή να του κάνουν βασανιστήρια στο Α.Τ. Ομονοίας.

Οι μεγάλοι πρεζέμποροι κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Οι κάθε λογής παράνομοι έχουν βρει στην Ελλάδα πεδίο δόξης λαμπρό.

Και ο Μιχάλης και τα όργανα της ΕΛ.ΑΣ. το μόνο που κάνουν είναι να πηγαίνουν σε καμιά πλατεία και να παριστάνουν τους καμπόσους στους πολίτες που πίνουν το ποτό τους.

Ή να αδειάζουν κανένα σπίτι που βρίσκεται σε κατάληψη από εξαθλιωμένους πρόσφυγες.

Στους άλλους, εκεί που χρειάζεται να δείξουν ότι διαθέτουν τα απαραίτητα γκατς, κάνουν κο, κο, κο, κο.

Και για να καταλάβει κάποιος το μέγεθος της ανικανότητας της ΕΛ.ΑΣ. και του προϊσταμένου της, αρκεί να δει πως τα μέλη του Ρουβίκωνα μπήκαν στο Μαξίμου.

Αυτή η ΕΛ.ΑΣ. μας… φυλάει (τρόπος του λέγειν).

Και μία συμβουλή, για τον Χρυσοχοΐδη.

Αν μπορεί να δεχτεί συμβουλές από ταπεινές πένες όπως η δικιά μου.

- «Το γλείψιμο πολλοί αγάπησαν, τον γλείφτη ΟΥΔΕΙΣ».

Έμαθα, ότι μετά το τέλος της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά, στον Σκάι, φώναξαν, εκτάκτως, συνεργείο καθαρισμού, γιατί τα σάλια από το γλείψιμο του Χρυσοχοΐδη (Φώφη, να τους χαίρεσαι τέτοιους ΠΑΣΟΚους και σοσιαλδημοκράτες) στον Μητσοτάκη, είχαν πάρει τον κατήφορο και παρά λίγο να «πνίξουν» την λεωφόρο Ποσειδώνος.

Εύστοχο είναι και το σχόλιο που διάβασα στην ιστοσελίδα nonews-news.blogspot.com/.

Γράφει ο συντάκτης:

«Θα τους σηκώθηκε η τρίχα, θα ανατρίχιασαν όσοι, κυρίως παλαιοπασόκοι, άκουσαν το πρωί τον Χρυσοχοΐδη να αγιογραφεί κατά τρόπο εμετικό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ούτε νεοδημοκράτες αναντάμ παπαντάμ δεν θα τα 'λεγαν αυτά: Σπουδαίος, υπέροχος, αποφασιστικός, μεγάλος ηγέτης. Γι' αυτό και 'γω στρατεύτηκα μαζί του. Κι αυτό με κρατάει πιο δυνατό και ζωντανό!»

Μέχρι και ο Αυτιάς απόρησε και... τον ρώτησε πιο είναι το ιδεολογικοπολιτικό στίγμα του σήμερα.

«Είμαι σοσιαλδημοκράτης και κεντρώος», απάντησε.

Τι κρίμα!...

ΥΓ: Τέλος, στην ερώτηση αν ο μεγάλος ηγέτης Μητσοτάκης του άλλαζε υπουργείο, πως, θα το δεχόταν, απάντησε ότι δεν θέλει να φύγει γιατί (ακούστε αυτό) πρέπει... να βάλει την Ελλάδα στα ίσια της!...