Log in

Είναι ατομική ευθύνη του καθενός μας να διαφυλάξουμε τη Δημοκρατία…

Να μπορέσουμε να αντιπαρατεθούμε στον ολοκληρωτισμό της κυβέρνησης του Μωυσή και να υπερασπιστούμε τις στοιχειώδης αρχές της δημοκρατίας…

Γράφει ο: 

Δεν πιστεύω να υπάρχει έστω κι ένας Έλληνας που να μπορεί να σκέφτεται ελεύθερα και να μην έχει νιώσει οργή για την διάρρηξη και την κλοπή στο σπίτι της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη;

Για την προκλητική, αυτή, ενέργεια, ο Μωυσής και το τσιράκι του, ο Χρυσοχοΐδης, φέρουν ακέραια την ευθύνη.

Όπως θα φέρουν ακέραια την ευθύνη αν πειραχτεί έστω και μία τρίχα από τα μαλλιά της κυρίας Τουλουπάκη, καθώς, όπως φαίνεται, το χτύπημα αυτό ήταν μία προειδοποίηση.

Ναι, κάτι σαν αυτές που έστελνε ο μαφία στα υποψήφια θύματά της.

Από τη στιγμή που η κυρία Τουλουπάκη έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα και είναι εισαγγελέας Διαφθοράς σε μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ υπόθεση που δείχνει την βρώμα και την δυσωδία που αποπνέουν τα καθεστωτικά κόμματα, Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, το σπίτι της θα έπρεπε να φρουρείται.

Όπως θα έπρεπε να έχει προσωπική ασφάλεια από αστυνομικούς (αν δεν έχει, κάτι που δεν γνωρίζω).

Από τη στιγμή που όλα αυτά δεν έχουν γίνει, και φρουρείται ο κάθε βρωμερός και τρισάθλιος επιχειρηματίας και οι μπάτσοι κάθονται προσοχή και αποτίνουν φόρο τιμής στον κάθε Σαββίδη και τον κάθε Μαρινάκη, είναι βέβαιο πως κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.

Στο πρόσωπο του Γιάννη Ραγκούση, και στο ότι κάποιοι κατάφεραν να χακάρουν και να ρίξουν την σελίδα του στο φέις μπουκ επειδή οι αναρτήσεις του ήταν ενοχλητικές για τον σερίφη Μισέλ και τον Μωυσή, φαίνεται ξεκάθαρα πως το παρακράτος του Μωσυή, σε αγαστή συνεργασία με το βαθύ κράτος, έχει απλώσει τα πλοκάμια του παντού.

Και είναι έτοιμο να κάνει να σιωπήσει, με όποια ενέργεια και όποιο κόστος, κάθε φωνή που αναπτύσσει έναν λόγο που δεν αρέσει σε αυτούς που θεωρούν το κράτος Ελλάς, ως προσωπική τους περιουσία.

Και, τελειώνω, αυτό το σύντομο σημείωμα, με το χακάρισμα της σελίδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, της Έλενας Ακρίτα.

Επειδή κατακεραύνωσε τους ηλίθιους του φέις μπουκ που κρύβονται πίσω από την ιστοσελίδα που προτρέπει τους γονείς να μην στείλουν τα παιδιά τους με μάσκα στο σχολείο.

Έγραψε η κυρία Ακρίτα:

«Αυτοί είναι γονείς. Και μεγαλώνουν παιδιά. Κι απειλούν την Κεραμέως και τον Τσιόδρα με ξυλοδαρμούς, με εκτελέσεις, με βασανιστήρια. Γιατί αυτοί βλέπεις είναι μάγκες: με όποιον διαφωνούν, τον δολοφονούν. Και διδάσκουν τα ίδια ηθικά βδελύγματα στα παιδιά τους. Μέχρι, με την ενθουσιώδη αρωγή της κοινωνίας να τα μετατρέψουν από θύματα (τους) σε θύτες όλων μας».      

Όλα αυτά δείχνουν πως στην Ελλάδα του Κούλη, πέρα από τον κορονοϊό, πέρα από το ξεπούλημα της χώρας στους Τούρκους, την Γερμανία και την εγχώρια ελίτ, πέρα από τον λοιμό και τον λιμό που έρχονται, η Δημοκρατία βρίσκεται σε κίνδυνο.

Και πλέον, είναι ατομική ευθύνη τους καθενός από εμάς ξεχωριστά, αλλά και όλων μαζί, να διαφυλάξουμε τη Δημοκρατία.

Ό,τι τέλος πάντων έχει μείνει από αυτήν, μετά από τον ένα χρόνο του Μωυσή στην εξουσία.