Log in

Να τους... φτύσουμε, να μην τους βασκάνουμε

Η Κεραμέως κατά του Θεοδωρικάκου και τούμπλαλιν, ο Σταϊκούρας βάζει τα ψηφαλάκια πάνω από τις όποιες κυβερνητικές αποφάσεις, ο Άδωνις στέλνει μήνυμα στον Μωυσή ότι κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει και ένας υφυπουργός έχει πιαστεί με την κλεμμένη κατσίκα στην πλάτη...

Γράφει ο: 

Αν αυτό δεν είναι μία ωραία ατμόσφαιρα και μία ευκαιρία να φτύσουμε τους υπουργούς της κυβέρνησης, αλλά και τον πρωθυπουργό, για να μην τους βασκάνουμε, τότε ποια είναι;

Παρά το γεγονός ότι τα συστημικά ΜΜΕ αποκρύπτουν τις τεράστιες κόντρες μεταξύ των στελεχών της κυβέρνησης αλλά και τις αστοχίες και τις παρατυπίες τους και ασχολούνται με το τι είπε ο Τσακαλώτος, εν τούτοις, «ουδέν κρυπτό υπό τον ήλιο».

Ο εκτροχιασμός της κυβέρνησης και των στελεχών της, φαίνεται από το γεγονός ότι την εβδομάδα που μας πέρασε, μπορεί τα κυρίαρχα θέματα στην πολιτική σκηνή να ήταν η πανδημία, η επίσκεψη Πομπέο, η σύνοδος της Ε.Ε. (νέο στραπάτσο εκεί για την Ελλάδα), αλλά από κοντά ακολούθησαν τα έργα και οι ημέρες διαφόρων υπουργών και υφυπουργών.

Κεραμέως και Θεοδωρικάκο αλληλοκατηγορούνται

Για μία εβδομάδα, η Νίκη Κεραμέως, έλεγε δημόσια ότι η ίδια και το υπουργείο Παιδείας δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη για τις μάσκες σώβρακα  που μοιράσθηκαν στους μαθητές. Συγχρόνως, αποποιείται κάθε ευθύνη, για το γεγονός ότι οι νέες μάσκες δεν έχουν φτάσει ακόμη στα σχολεία.

Μάλιστα, η Κεραμέως, σε όλες τις αναφορές της, «έδειχνε» ως υπεύθυνο για αυτό το θέμα τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Αλλά, τι να σου κάνει κι αυτός;

Τι να πρωτοπρολάβει;

Τα ρουσφέτια, είναι δύσκολη υπόθεση και δεν του αφήνουν ελεύθερο χρόνο ν’ ασχοληθεί με τις μάσκες των μαθητών.

Αντί λοιπόν να κοιτάξει τι θα κάνει με το πρόβλημα (μάσκες), ο Θεοδωρικάκος έγραψε ένα non paper που το μοίρασε στους δημοσιογράφους που εργάζονται στα ΜΜΕ του Μωυσή και του Πέτσα, και… κάρφωνε την Κεραμέως.

Όλα αυτά έγιναν, ενώ ο Πομπέο ξεναγούσε τον Μωυσή στη Σούδα.

Άδωνις: Μπορεί να με μαζέψει κάποιος εμένα;

Το βράδι της περασμένης Τετάρτης, ο Άδωνις πέταξε το γάντι στον Μητσοτάκη:

«Λέτε να μπορεί να με μαζέψει κάποιος εμένα;», ήταν η απάντηση του υπουργού άνευ αρμοδιοτήτων, που ήταν καλεσμένο στην νέα νυχτερινή εκπομπή του Τάκη Χατζή.

Κάποια στιγμή ο δημοσιογράφος του επισήμανε ότι τον τελευταίο καιρό δεν βγαίνει παρά πολύ στα ΜΜΕ και τον ρώτησε αν αυτό έγινε έπειτα από παρέμβαση του πρωθυπουργού.

Η απάντηση του Γεωργιάδη ήταν: Λέτε να μπορεί να με μαζέψει κάποιος εμένα;

Καλά ξεμπερδέματα…

«Όχι» Σταϊκούρα στη δημιουργία hot spot στις Θερμοπύλες

Υπέρ των συμφερόντων της εκλογικής του περιφέρειας τάχθηκε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας στο υπουργικό συμβούλιο την περασμένη Τετάρτη. Κάτι που σημαίνει, πως έβαλε τα ψηφαλάκια των επόμενων εκλογών, όποτε κι αν έρθουν αυτές, πάνω από το γενικότερο συμφέρον της πατρίδας.

Τα τον φτύσουμε, κι αυτόν, να μην τον βασκάνουμε…

Ο Σταϊκούρας (η λέξη κύριος, μάλλον χάνει την αξία της όταν κάποιος αναφέρεται στο συγκεκριμένο πρόσωπο), λοιπόν, εξέφρασε τη διαφωνία του σχετικά με τη δημιουργία πρόσθετου Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης (hot spot) μεταναστών στις Θερμοπύλες, όπου και η εκλογική του περιφέρεια, ισχυριζόμενος πως η περιοχή αποτελεί τόπο ιστορικής σημασίας, ότι υπάρχουν αρχαιολογικές εκκρεμότητες, αλλά και ότι επίκειται αξιοποίηση του ακινήτου στο πλαίσιο του ΤΑΙΠΕΔ.

Ο Χρήστος Σταϊκούρας ανάρτησε τις απόψεις του σχετικά με το Κέντρο Υποδοχής προσφύγων στις Θερμοπύλες και στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Για να το γνωρίζουν οι συμπολίτες του, όταν μετά από κάποιους μήνες ή χρόνια πάνε ξανά στην κάλπη.

Πόσο πιο ξεφτίλας μπορεί να γίνει ένας πολιτικός;

Και πως μπορεί να χαρακτηριστεί ο πρωθυπουργός που τον ανέχεται;

Kαι ο απατεωνίσκος υφυπουργός…

Καλό μήνα στον Μωυσή με αποκάλυψη για έναν… απατεώνα υφυπουργός του, είπε ο Τάσος Τέλλογλου.

«Είναι δυνατόν υφυπουργός να αναλαμβάνει μελέτες για το ιδιωτικό του γραφείο όταν εποπτεύει φορέα τον οποίο αυτές αφορούν;», έγραψε στο twitter o δημοσιογράφος.

Οι πληροφορίες, όμως, που διαρρέονται μετά την αποκάλυψη, είναι ακόμη πιο… ζοφερές.

Καθώς, όπως λέγεται, στο Μαξίμου ξέρουν την δράση του αλλά τώρα που κινδυνεύει να βγει το όνομα του στα μανταλάκια προσπαθούν να βρουν τρόπο συγκάλυψης του πριν τους πάρει η μπάλα.